Salihe Aydeniz Haberleri

DBP Eş Genel Başkanı Aydeniz konuşurken başına platform düştü! Lozan Antlaşması hakkında basın açıklaması yapıyorlardı...

Lozan Antlaşması'nın 100. yılı nedeniyle kutlamalar yapılırken Diyarbakır'da Demokratik Bölgeler Partisi de anlaşmaya ilişkin bir basın açıklaması düzenledi. DBP Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz konuştuğu sırada Kürtçe "Biz Kürtler Lozan'ı tanımıyoruz" yazılı platform başına düştü. O anlar kameralara yansıdı.

Haber 24-07-2023 15:06

Son dakika: Polise yumruk atmıştı! DBP'li Salihe Aydeniz hakkında flaş karar

Son dakika haberi... Polise yumruk atan DBP'li Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığı ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. TBMM Adalet Anayasa Karma Komisyonu DBP'li Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılması yönünde oy çokluğu ile karar aldı.

Haber 26-07-2022 23:14

Son dakika: Polise yumruk atan DBP'li milletvekili Salihe Aydeniz hakkında karar verildi!

Son dakika haberi: İstanbul'daki izinsiz bir gösteri yürüyüşü sırasında milletvekili Salihe Aydeniz'in polis memuruna yumruk atması infial yaratmıştı. Her kesimden sert tepkilere maruz kalan Aydeniz hakkında yeni bir gelişme yaşandı. DBP Milletvekili Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığı kaldırıldı.

Haber 06-07-2022 12:52

DBP'li Salihe Aydeniz hakkında yeni gelişme! Komisyon kurulmasına karar verildi

TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, DBP'li Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin hazırlık komisyonu kurulmasına karar verildi.

Haber 23-06-2022 15:45

Son dakika: Polise yumruk atan DBP Milletvekili Aydeniz hakkında yeni gelişme! Cumhurbaşkanlığına gönderildi

İstanbul'un Kadıköy ilçesindeki izinsiz yürüyüş sırasında DBP Milletvekili Salihe Aydeniz'in polise yumruk atması ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Aydeniz hakkındaki fezleke Cumhurbaşkanlığına gönderildi.

Haber 16-06-2022 17:31

Adalet Bakanı Bozdağ: Aydeniz hakkındaki fezleke, önümüzdeki hafta TBMM'ye iletilmiş olur

Adalet Bakanı Bozdağ: "Aydeniz hakkındaki fezleke, önümüzdeki hafta TBMM'ye iletilmiş olur"

Yurthaber 16-06-2022 14:46

Polise yumruk atan DBP'li Aydeniz'in suç dosyası kabarık

Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz hakkındaki 80 fezleke, aralarında "suç ve suçluyu övmek", "terör örgütü propagandası yapmak", "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlarının da bulunduğu çok sayıda eylemi içeriyor

Yurthaber 14-06-2022 17:00

Polisin kolunu ısıran HDP'li vekil Saliha Aydeniz hakkında soruşturma!

Van Cumhuriyet Başsavcılığı, izinsiz yürüyüş sırasında kadın polis memurunun kolunu ısıran HDP Diyarbakır Milletvekili Saliha Aydeniz hakkında "görevi yaptırmamak için direnme" ve "basit kasten yaralama" suçlarından soruşturma başlattı.

Haber 14-02-2019 10:26