Şamil Tayyar Haberleri

Erdoğan 'değişim' dedi, büyük alkış koptu! Şamil Tayyar'dan çok konuşulacak 'kabine' iddiası: Genel Merkez'le sınırlı kalmayacak!

Yerel seçimlerin ardından gündeme gelen AK Parti'deki 'değişim' iddiaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün verdiği mesajlarla adeta netlik kazandı. Erdoğan yaptığı açıklamada "Gerekli değişimi gerçekleştirecek, daha da güçlenmiş bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" derken, konuşması büyük alkış aldı. Erdoğan'ın 'değişim' vurgusu sonrası eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'dan da çok konuşulacak açıklamalar geldi. Tayyar, değişimin sadece Genel Merkez'le sınırlı kalmayacağını iddia etti.

Haber 18-04-2024 07:56

Şamil Tayyar deprem konutu hakkından feragat etti! Açıklamasında kullandığı ifadeleri dikkat çekti…

Eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, kendisine çıkan deprem konutu hakkından feragat ettiğini açıkladı. Tayyar paylaşımında “Deprem konutu hak sahipliğimden feragat ettim. Dilerim, konteynerde yaşayan ihtiyaç sahiplerinin ahı da ömür boyu istismarcıların peşini bırakmaz” ifadelerini kullandı.

Haber 12-02-2024 14:52

Şanlıurfa ve Gaziantep'teki deprem konutlarının kura sonuçları sosyal medyada gündem oldu! İki AK Partili isme çıktı: 'Evi kardeşim aldı'

Sosyal medyada bir haber gündem oldu. 6 Şubat depremleri sonrasında Şanlıurfa ve Gaziantep'te TOKİ ve AFAD tarafından yapılan deprem konutları iki AK Partili isime çıktı. Söz konusu haberle ilgili olarak AK Parti'de 24, 25, ve 26. dönem Gaziantep Milletvekilliği yapan Şamil Tayyar ve Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı açıklama yaptı.

Haber 10-02-2024 19:30

Şamil Tayyar, Kilis Valisi ile arasında geçen sohbeti anlattı, herkes şaşırdı!

AK Parti MKYK üyesi ve eski milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep’te katıldığı bir düğünde yaşadığı Kili Valisi ile aralarında geçen ilginç diyaloğu anlattı. Tayyar, kendisine ‘Abi muhabirken ben şofördüm, sizi çok göreve götürdüm’ diyen kişinin şimdiki Kilis Valisi Recep Soytürk olduğunu söyledi.

Haber 04-07-2022 09:29

AK Partili Şamil Tayyar'dan kira artışı düzenlemesine tepki! Yüzde 25'le sınırlandırılmıştı... Gözden geçirilmeli

Kira artışlarına yüzde 25 sınır getiren düzenleme Meclisten geçerek yasalaştı. "Kiracılar açısından olumlu" olduğu belirtilen düzenlemeye ilişkin farklı açıklamalar gelirken, AK Partili Şamil Tayyar, düzenlemeye tepki göstererek "Karar gözden geçirilmeli" dedi.

Haber 09-06-2022 07:33

Son Dakika: Şamil Tayyar'dan milletvekillerine 'emekli maaşı' tepkisi! Şaka gibi!

Son dakika haberi: AK Parti MKYK üyesi ve eski milletvekili Şamil Tayyar, emekli milletvekilleri maaşlarına gelen zammı eleştiren milletvekillerine tepki gösterdi. Tayyar, ""Maaşı en yüksek memur maaşına endeksli olduğu için ilk 6 ay %30.5 zam alacak kimi aktif vekillerin, maaşı Cumhurbaşkanı maaşına endeksli olduğu için yılda bir kez %14.4 zam alacak emekli vekilleri tartışmaya açması şaka gibi. Gelin hepsini sıfırlayalım. Var mısınız?" dedi. İşte son dakika haberinin detayları!

Haber 08-01-2022 16:41

AK Partili Şamil Tayyar'dan yüzde 50+1 açıklaması: Cumhurbaşkanımıza kurulan tuzaktı

Siyasette "yüzde 50+1" tartışmaları sürerken AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Tayyar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "50+1, Cumhurbaşkanımıza ve sisteme kurulan tuzaktı." ifadelerini kullandı.

Haber 16-11-2021 11:10

Şamil Tayyar'dan dikkat çeken paylaşım: Ufukta sandık gözüktü

AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından "Zamanında veya erken, ufukta sandık gözüktü" paylaşımı yaptı.

Haber 05-11-2021 14:42

Bülent Arınç'tan zehir zemberek yanıt: Her devrin kalıbına giren omurgasızlardan korkmam

TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu eski üyesi Bülent Arınç, katıldığı bir programda kullandığı ifadeler üzerine gelen tepkilere yanıt verdi.

Haber 21-10-2021 10:28

AK Partili Şamil Tayyar'dan Bülent Arınç'a 'istifa' çağrısı!

TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu eski üyesi Bülent Arınç'ın sözleri gündem yaratırken, AK Parti cephesinden ilk tepki Şamil Tayyar'dan geldi.

Haber 20-10-2021 17:11

Milletvekili Tayyar’dan erken seçim çağrısına şartlı destek

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığını açıklaması halinde erken seçim isteyenler kervanına kendisinin de katılacağını ifade etti.

Haber 17-05-2021 23:20

Şehit Korgeneral Erbaş, FETÖ'cü hain için 'vur emri' çıkarmıştı

AK Parti eski Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, helikopter kazasında şehit olan Korgeneral Osman Erbaş için, "Şehidimiz Korgeneral Osman Erbaş, 15 Temmuz darbe girişimine karşı orduda direnişi örgütleyen komutanlardandı. FETÖ'cü Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal için vur emri çıkarmıştı." ifadelerini kullandı.

Haber 04-03-2021 21:44

Terör örgütü PKK'nın elebaşı Cemil Bayık öldürüldü mü? Şamil Tayyar'dan flaş açıklama

Terör örgütü PKK'nın elebaşı Cemil Bayık'ın öldürüldüğü iddiası gündem yarattı. AK Partili Şamil Tayyar yaptığı açıklamada "İhtimal dahilinde ama kesin değil. Sonuç ne olursa olsun gurur verici. Yiğitlerimizi kutluyorum" dedi.

Haber 12-08-2020 07:32

Şamil Tayyar 'Doğu Perinçek' paylaşımı yüzünden mi AK Parti'deki görevinden istifa etti?

Eski AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılmasıyla ilgili açıklamada bulundu."Doğu Perinçek paylaşımı başını yaktı" şeklinde yorumlayanları eleştiren AK Partili Tayyar, "Tuhaf olan Perinçek grubunun bize yakın kanallarda itibar görmesi" dedi.

Haber 11-06-2020 15:13

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Şamil Tayyar görevden ayrıldı

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Şamil Tayyar görevden ayrıldı. Kararını sosyal medya hesabından duyuran Tayyar, "Nasip olursa mesleğime dönüyorum. Aktif siyaseti bırakıyorum" dedi.

Haber 08-06-2020 19:01

AK Partili Şamil Tayyar'dan Doğu Perinçek'e sert tepki

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Şamil Tayyar, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in adını vererek yaptığı paylaşımda, “Sadece FETÖ karşıtlığı sizi değerli kılmaz, ilave meziyetlere ihtiyaç var” dedi.

Haber 03-06-2020 14:28

Şamil Tayyar, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı olarak atandı

AK Parti eski Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Haber 08-05-2020 21:39

AK Partili eski Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar gündeme getirmişti! Sosyal medya teşekkürü görevden aldırdı

Gaziantep’te Şahinbey Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne atandıktan sonra kendisine destek olanlara sosyal medyadan teşekkür eden ve eski AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar tarafından gündeme getirilen Hüseyin İnal, görevinden alındı.

Haber 08-01-2020 23:13

Barış Yarkadaş ile Şamil Tayyar canlı yayında birbirine girdi: Ahlaksız da sensin soytarı da

Habertürk canlı yayınında AK Partili Şamil Tayyar ile CHP'li Barış Yarkadaş birbirine girdi. Hakaretlerin havada uçuşması nedeniyle program sunucusu Hülya Hökenek iki kez reklama gitmek zorunda kaldı.

Trend 19-10-2019 08:45

Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu nasıl? Sosyal medyadan son bilgiyi açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili son gelişmeyi AK Partili eski milletvekili Şamil Tayyar, Twitter hesabından paylaştı. Hastaneyle irtibata geçtiğini söyleyen Tayyar, "Doktorların ifadesiyle; bir haftaya kalmaz siyaset arenasındaki yerini alır" dedi.

Haber 04-10-2019 10:07

AK Partili Şamil Tayyar'dan dikkat çeken Erdoğan paylaşımı: Diploma niyetine...

24 Haziran seçim süreci boyunca meydanlarda en çok tartışılan konu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'diploması' olmuş, Muharrem İnce her fırsatta diploma konusunu açıp, kendisinin "üniversite mezunu olduğunu" hatırlatmıştı. Seçimlerin ardından eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından mazbatayı paylaşarak 'diploma niyeti'ne diye yazdı.

Haber 05-07-2018 13:50

Şamil Tayyar: 1. Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan

AK Partili Şamil Tayyar'ın 24 Haziran cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Haber 24-06-2018 20:34

24 Haziran'da AK Parti milletvekili adayı olamayanlar hakkında çarpıcı iddia

Gazeteci Gürkan Hacır, Seyr-i Sabah programında partilerin açıklanan milletvekili listesini değerlendirdi. Hacır, her ne kadar AK Parti'nin içinde rahatsız isimlerin olduğunu dile getirdi. Hacır, "Şamil Tayyar'ın ‘Ben dururken bunlar kim?' diyeceği başka örnekler de olacaktır. Emin olun AKP'nin içi kazan gibi kaynıyor" dedi

Haber 23-05-2018 08:08

AK Parti'de milletvekili adayı gösterilmeyen Mehmet Metiner ve Şamil Tayyar'dan ilk açıklama

AK Parti Milletvekili adayları listesi bugün açıklandı. Üç dönemdir milletvekilliği yapan Mehmet Metiner ve Şamil Tayyar adaylık listesinde yer almadı. Metiner yaptığı açıklamada üzgün ve kırgın olmadığını söylerken, Tayyar da 'Durmak yok yola devam' mesajını paylaştı.

Haber 21-05-2018 19:05

Şamil Tayyar'ın FETÖ borsası iddiası

AK Parti Gaziantep Milletvekili Tayyar, iddiasıyla ilgili soruşturma kapsamında "tanık" olarak ifade verdi

Haber 02-04-2018 18:12

Şamil Tayyar'ın ifadesi alınacak

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın "FETÖ borsası" iddiasıyla ilgili soruşturma başlatan Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, Tayyar'ın "tanık" sıfatıyla ifadesinin alınmasını istedi.

Haber 31-03-2018 09:19

Şamil Tayyar'ın FETÖ borsası iddiası

İddiayla ilgili soruşturma başlatan Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, AK Parti Gaziantep Milletvekili Tayyar'ın "tanık" olarak ifadesinin alınması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına talimat gönderdi

Haber 30-03-2018 18:24

Şamil Tayyar 'Erdoğan izleyince çıldırdı' dediği videoyu paylaştı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, 'Cumhurbaşkanımız izleyince çıldırdı' dediği videoyu sosyal medyadan paylaştı.

Haber 29-03-2018 08:26

AK Parti İstanbul Milletvekili Metiner:

"Güç zehirlenmesinden kastettiğim, partimizin kurumsal aidiyeti ile Sayın Cumhurbaşkanımızla ilgili bir tespit değil. Cumhurbaşkanımız ne kadar mütevazıysa bizim de en az o kadar mütevazı olmamız gerekirken zaman zaman kibir abideleri olarak halkın arasında dolaşan insanlar olabiliyor" - "Özeleştiriden korkmaya gerek yok. Biz her gün kendisini yenileyerek, değiştirerek yol yürüyen bir partiyiz. Yanlışlarımızı biz göreceğiz, halkımız görüp bize ilettiğinde de bu yanlışlardan kendimizi arındırmak zorundayız"

Haber 26-03-2018 16:22

AK Parti'de Şamil Tayyar'ın iddiası ortalığı karıştırdı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, ‘FETÖ borsası’ iddiasını gündeme getiren AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’a ‘yaptığının yanlış olduğunun’ söylendiğini bildirdi. Şamil Tayyar, önceki gün "Ben milletvekili olarak Cumhurbaşkanı'na söylediğim şeyleri iletemiyorum. Çok özel bir kayıt götürdüm, Cumhurbaşkanı'na. İzledi, çıldırdı. Böyle bir şey nasıl olur diye" deyip, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın FETÖ borsası ile ilgili talimat verdiğini belirtmişti.

Haber 23-03-2018 06:59

Şamil Tayyar duyurdu! Erdoğan talimatı verdi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, 'Milyon doları veren FETÖ'cü bırakılıyor' iddiasını ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü açıkladı. Tayyar, sosyal medyada Erdoğan'ın iddiaların araştırılması talimatını verdiğini yazdı.

Haber 22-03-2018 11:59

HSK Başkanvekili Yılmaz:

"(Danıştay Başkanı Güngör'ün kızının Yargıtay tetkik hakimliğine atanması) Konu çok abartıldı. Haksızlıkla karşı karşıyız. Olağanüstü hiçbir durum, dikkat çekici bir durum yok. Annesinin üzerinden bir kişiye yapılan büyük haksızlık bu. 27 kişiyi değerlendirdik, hiçbir ayrıcalıklı bir ölçü kullanmadık. İsmi geçen kimseye ne özel davranıldı ne konumundan dolayı ayrıcalık yapıldı ne de yasaya, yönetmeliğe aykırı bir durum söz konusu" - "Kimseye ayrıcalık yapılmış değil. Eşinin başka ilde çalışma imkanı bulunmayan, taşrada çalışamayanların, özel veya devlet memuru ayrımı yapmadan mazeretlerini ele aldık. Mesela çakılı kadro var, taşraya gidemiyor. Aile bütünlüğünü sağlamak için Yargıtay tetkik hakimliğine atandı bu kişiler. Gonca Hanım da bunlardan birisi, bu şekilde 27 kişi var" - "Aile birliğini sağlamak için eşleri bir yerde birleştiririz. Her kuradan sonra hemen mazeret kararnamesi çıkarırız"

Haber 21-03-2018 17:32

Şamil Tayyar'ın FETÖ iddiası AK Parti'yi karıştırdı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın ortaya attığı "Gaziantep'te FETÖ borsası kuruldu" iddialarına partinin Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan sert tepki geldi.

Haber 21-03-2018 08:22

Barış Yarkadaş'tan Şamil Tayyar için çok sert sözler

AK Parti milletvekili Şamil Tayyar'ın "Çok ciddi FETÖ borsası var. Milyon dolarlar dönüyor. Ben milletvekili olarak Cumhurbaşkanı'na söylediğim şeyleri iletemiyorum. Çok özel bir kayıt götürdüm, Cumhurbaşkanı'na. İzledi, çıldırdı." sözlerinin ardından CHP'li Barış Yarkadaş "Sesini çıkarana 'FETÖ'cü' damgası vuruluyor. AKP İlçe Başkanlıkları savcılık gibi çalışıyor." dedi." açıklamalarında bulundu

Haber 20-03-2018 08:10

Şamil Tayyar'dan şok iddia: Çok özel görüntüleri Erdoğan'a izlettim, çıldırdı!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, katıldığı bir programda, iş adamlarının ‘itirafçı’ denilerek tahliye edildiğini ve bu durumdan dolayı FETÖ borsası kurulduğunu öne sürdü. Tayyar, bu borsada ‘milyon dolarların döndüğünü’ söyledi.

Haber 19-03-2018 07:39

AK Parti protokolünde gergin anlar! Şamil Tayyar-Mehtap Yılmaz kavgasında yeni perde

Şamil Tayyar-Mehtap Yılmaz kavgasında yeni perde, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katıldığı dünkü AK Parti Gaziantep İl Kongresi’nde yaşandı.

Haber 26-02-2018 14:00

TSK'nın vurduğu terör konvoyu ile ilgili ilginç detay!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Afrin'e girmeye çalışan mühimmat yüklü terör konvoyunun Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından vurulması ile ilgili ilginç bir detay açıkladı.

Haber 24-02-2018 09:29

Abdullah Gül hakkında AK Partili vekilden bomba iddia: 2019'un provasını yapıyor

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 15 Temmuz darbe girişimi ve 'girişimin devamı niteliğindeki' terör eylemlerine müdahale eden sivillere yargı dokunulmazlığı getiren Kanun Hükmünde Kararnameye (KHK) yönelik eleştirisine AK Parti’den sert yanıtlar geldi.

Haber 26-12-2017 21:38

Melih Gökçek hakkında gündemi sarsacak iddia!

Sözcü Gazetesi yazarı Can Ataklı, Melih Gökçek ile ilgili kaleme aldığı yazısında gündemi sarsacak iddialarda bulundu. Ataklı, bugünkü köşesinden, "Bunlar daha iyi günler. Sanıyorum Gökçek'in başına bir süre sonra daha kötü şeyler de gelebilir. Örneğin sahibi olduğu Beyaz TV'nin ömrünü merak ediyorum. Düne kadar iktidarın en gözde televizyonlarından biri olan Beyaz TV bundan sonra ayakta durabilecek mi?" diye sordu

Haber 02-11-2017 09:48

Melih Gökçek istifa, AKP'li Şamil Tayyar Beyaz TV'ye veda etti!

Melih Gökçek'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifası sonrasında AK Partili isimler de Gökçek ile yollarını ayırmaya başladı. Son hamle AKP milletvekili Şamil Tayyar'dan gelirken, Tayyar, Beyaz TV'de ekranlara gelen 'Son Söz' programının bu akşam son kez ekranlara geldiğini açıkladı. AKP'li isim Gökçek'in istifası sonrasında Melih Başkan sevdiğim, değer verdiğim ve başarılı bulduğum bir siyasetçidir. Ama patronum Recep Tayyip Erdoğan’dır" demişti."

Haber 01-11-2017 11:48

Şamil Tayyar'la Akit TV Haber Müdürü, Melih Gökçek yüzünden birbirine girdi

Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen'le AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yüzünden birbirine girdi. Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen, Melih Gökçek ile CHP arasında bir işbirliği olduğunu öne sürmüş, Tayyar'ın yanıtı ise sert olmuştu. Özmen son açıklaması için gerilimi daha da tırmandırdı.

Haber 23-10-2017 13:42

Şamil Tayyar'dan Hulusi Akar hakkında şok iddia!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar hakkında gündeme bomba gibi düşecek iddialarda bulundu. Tayyar, Hulusi Akar 15 Temmuz gecesi kararsız kaldı, taraf değiştirebilirdi şüphesi mi taşıyorsunuz?" sorusuna, "Evet, böyle bir şüphem var" dedi. Şamil Tayyar, Akar'ın ifadelerini çelişkili bulduğunu da çarpıcı örneklerle açıkladı."

Haber 22-10-2017 09:59

AKP'li Şamil Tayyar'dan MGK bildirisine ilk yorum: Irak bölünürse Musul ve Kerkük yolu gözükür

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısından çıkan bildiriye ilişkin ilk yorum AKP'li milletvekili Şamil Tayyar'dan geldi. MGK bildirisini, Irak'ın bölünmesi halinde Türkiye'nin Kerkük ve Musul'a girebileceği şeklinde yorumlayan Tayyar, "MGK bildirisinin tercümesi; Irak bölünür ve sınır değişirse Ankara anlaşması gereğince Musul ve Kerkük yolu gözükür" yazdı.

Haber 23-09-2017 09:05

Şamil Tayyar'dan, Erdoğan heykeli yapan belediyelere sert tepki

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın heykelini yapan belediyelere tepki gösterdi. Milletvekili Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Partiyi bu yalaka, dalkavuk, arsız ve sırnaşıklardan temizlersek tadından yenmez' ifadelerini kullandı.

Haber 15-09-2017 19:37

Şamil Tayyar'dan ilginç iddia: Erdoğan'a söylenmiyor

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili görülen çatı davalarında problemin olduğunu ve gerçek bilgilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletilmediğini iddia etti. Tayyar, bir televizyon kanalında yaptığı değerlendirmede, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'nün elinde olduğunu ileri sürerek, "Şu an Kılıçdaroğlu FETÖ'ye rehin. FETÖ ile mücadele ederken bir taraftan da Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'den kurtarılması gerekiyor" dedi.

Haber 02-06-2017 12:01

AK Partili Tayyar: Öksüz'ün bulunması için ABD Konsolosluğu aransın

AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar Tayyar, 15 Temmuz’un kilit isimlerinde firari Adil Öksüz’ün bulunması için ABD Konsolosluğu'na bakılması gerektiğini söyledi. Tayyar, "Türkiye'de güvenli bir bölgede saklanıyor olabilir. Güvenli bölge neresi diye sorulduğunda da bir konsoloslukta, bir ülkenin mahrem karargahında saklanıyor olabilir eğer infaz edilmediyse kaçmadıysa. Çünkü Türkiye'de rastgele bir yerde saklanmaları da çok zor. Amerikan Konsolosluğu'yla bir irtibattan söz edildi işte" dedi.

Haber 29-05-2017 11:12

AK Parti milletvekilinden 'suikast' iddiası

AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Akın Öztürk'le ilgili yeni bir iddia ortaya attı. Bir televizyon programına katılan Tayyar, 15 Temmuz darbe girişiminin beyin takımının ilk kez hakim karşısına çıktığı davaya değinerek, Akın Öztürk ve Mehmet Dişli'nin isimlerinin önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Öztürk ve Mehmet Dişli'nin korunması gerektiğini söyleyen Tayyar, 'Onlara suikast teşebbüsünde bulunabilirler' diye konuştu.

Haber 24-05-2017 11:16

Şamil Tayyar’dan Ömer Faruk Kavurmacı için flaş sözler

İş adamlarına yönelik FETÖ soruşturmasında tutuklanan Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı, sağlık sorunları gerekçe gösterilerek tahliye edildi. AKP Milletvekili Şamil Tayyar da, Kavurmacı’nın tahliyesine tepki gösteren çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tayyar, "Uykudan yeni uyananlara günaydın. Geç kahvaltıda kavurma söyleyin, iyi olur!” diyerek gönderme yaptı.

Haber 04-05-2017 16:29

'Artık yokum' diyen Şamil Tayyar'dan yeni açıklama

Yayınlanan 2 KHK'nın ardından "FETÖ halen iş başında, herkes kör ve sağır, mücadele raydan çıktı, AK Parti eliyle AK Parti’nin altı oyuluyor, yazıklar olsun. Pes ettim, artık yokum” diyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'dan yeni bir açıklama geldi. Şamil Tayyar'ın ilk açıklaması sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ve parti adına Tayyar'a ilk yanıt AKP Milletvekili Mehmet Metiner'den gelmişti.

Haber 01-05-2017 08:03