Şampiyon dizisi nedir?

Şampiyon dizisi nedir?

Şampiyon dizisi TRT1 kanalının iddialı yapımlarından biridir. Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erkan Avcı, Halit, Özgür Sarı, İlayda Alişan, Mehmet Bozdoğan, Berk Yaygın, Bahar Süer, Volkan Keskin, Emır Özyakışır, Meltem Savcu ve Vedat Erincin gibi ünlü isimler rol almaktadır. Dizinin konusu genel olarak boks üzerinedir. Artvin’de çekilen dizi büyük bir boks turnuvasına da ev sahipliği yapmaktadır. Dizinin başrolünde Tolgana Sayışman Fırat ismiyle rol almaktadır. Kafkas lakaplı Fırat yetenekli bir boksördür. Dizinin başında yetenekli başka bir boksör ile maçı bulunmaktadır. Şampiyonluğu o gece kazanacak ancak karşılığında bir bedel ödemesi gerekmektedir. Final yapan dizinin özet bölümlerini izleyebilirsiniz. Şu an için 2. Sezon çekilme ihtimal yok gibi gözüküyor.

Şampiyon Dizisi Haberleri

Şahin Kendirci kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Alişan ile Hayata Gülümse programının konuğu Şahin Kendirci filmleri nelerdir?

Şahin Kendirci, Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk oldu. Canlı yayın Alişan'ın yönelttiği sorulara yanıt veren genç oyuncu Şahin Kendirci programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Şahin Kendirci kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Alişan ile Hayata Gülümse programının konuğu Şahin Kendirci filmleri nelerdir? İşte Şahin Kendirci'nin hayatı ve biyografisi...

Magazin 01-03-2022 11:39

Şampiyon dizisi final yaptı! Tolgahan Sayışman ve Erkan Avcı'dan Şampiyon dizisine veda mesajları

TRT 1'in dizisi Şampiyon, 34. bölümüyle final yaptı. Dizinin başrol oyuncuları Tolgahan Sayışman ve Erkan Avcı da sosyal medya hesaplarından hayranlarına veda mesajları paylaştı. Sayışman paylaşımında "Yeni hikayelerde görüşmek üzere" notunu yazdı.

Magazin 13-08-2020 22:43

Şampiyon dizisi ne zaman bitiyor? Şampiyon 34. ve final bölümü fragmanı yayınlandı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, başrollerinde Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar ve Yıldız Çağrı Atiksoy ‘un paylaştığı Şampiyon dizisi 13 Ağustos Perşembe akşamı final yapıyor. Şampiyon dizisinin 34. ve final bölümü fragmanı da yayınlandı. İşte Şampiyon dizisi finalinde yaşanacaklar.

Magazin 11-08-2020 22:59

Tolgahan Sayışman'dan Şampiyon dizisine veda mesajı! Şampiyon ne zaman final yapacak?

TRT 1'in dizisi Şampiyon final yaparak ekrana veda edecek. Başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman da dizinin son planını çektiklerini ifade ederek hayranlarına veda mesajı yayınlandı. Şampiyon dizisinin final bölüm tarihi de belli oldu.

Magazin 01-08-2020 00:39

Şampiyon dizisi ne zaman final yapacak? Tolgahan Sayışman'ın yeni dizisi belli oldu

Başrollerini Yıldız Çağrı Atiksoy ve Tolgahan Sayışman'ın paylaştığı Şampiyon dizisi final yapma kararı aldı. Dizide başrol oynayan Tolgahan Sayışman'ın ise yeni sezondaki dizisi belli oldu.

Magazin 27-07-2020 20:37

Şampiyon dizisinin çekimleri yeniden başladı! Şampiyon yeni bölümler ne zaman?

Koronavirüs salgını nedeniyle ekran yolculuğuna bir süre ara vermek zorunda kalan TRT1'in sevilen dizisi Şampiyon'un çekimleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden başladı. Tolgahan Sayışman'ın başrolde oynadığı Şampiyon dizisinin yeni bölüm çekimleri için sette önlemler alındı. Peki Şampiyon yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Magazin 11-06-2020 23:12

Şampiyon dizisinde Gizem Karaca hangi rolde oynuyor? Şampiyon 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Başrollerini Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erkan Avcı gibi ünlü isimlerin paylaştığı TRT 1'in sevilen dizisi Şampiyon'un kadrosuna Gizem Karaca da katıldı. Güzel oyuncu Gizem Karaca, Şampiyon dizisinde 17. yeni bölümünden itibaren rol almaya başlayacak. İşte Şampiyon 17. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 18-01-2020 01:22

Şampiyon setinde Tolgahan Sayışman ve Erkan Avcı'ya doğum günü sürprizi

TRT 1'in pazar akşamları ekrana gelen iddialı dizisi Şampiyon'un ekibi, başrol oyuncuları Tolgahan Sayışman ve Erkan Avcı'ya, sette doğum günü kutlaması yaptı.

Magazin 19-12-2019 20:54

Elimi Bırakma ve Şampiyon dizileri bitti mi? Yeni bölümler ne zaman? TRT'den flaş karar

TRT 1’in beğeniyle izlenen dizileri Şampiyon ve Elimi Bırakma, artık yeni günlerinde izleyici ile buluşacak. Şampiyon 3 Kasım Pazar, Elimi Bırakma ise 5 Kasım Salı günü yeni bölümleriyle ekrana gelecek.

Magazin 28-10-2019 21:07

Şampiyon dizisi bitti mi? Yeni bölüm neden yok? Şampiyon 7. son bölüm fragmanı izle!

TRT'de Tolgahan Sayışman'ın başrolde oynadığı Şampiyon dizisi bu hafta 7. yeni bölümüyle ekrana gelmedi. Şampiyon'un yayınlanmaması ise dizinin hayranlarını meraklandırdı. Eski bir boksörün oğlunun tedavisi için ringlere dönmesini konu alan dizisinin yayınlanmaması "Şampiyon final mi yaptı?" sorusunu akılllara getirdi. Peki Şampiyon bu hafta neden yok? Şampiyon dizisi 24 Ekim Perşembe neden yayınlanmadı? Şampiyon'un 7. yeni bölümü ne zaman? İşte Şampiyon 7. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 25-10-2019 02:18

Şampiyon dizisine hangi oyuncu katıldı? Şampiyon 3. yeni bölüm fragmanı izle!

Başrolünü Tolgahan Sayışman’ın üstlendiği ve güçlü kadrosuyla adından bu sezon oldukça söz ettirmesi beklenen 'Şampiyon'un oyuncu kadrosuna Berna Koraltürk dahil oldu.

Magazin 22-09-2019 20:06

Şampiyon dizisi ilk bölümüyle sosyal medyada beğeni topladı! Şampiyon 2. yeni bölüm fragmanı izle!

TRT 1'in iddialı dizisi Şampiyon 1. bölümüyle 12 Eylül Perşembe akşamı ekrana geldi. Tolgahan Sayışman, Erkan Avcı ve Erdal Özyağcılar'ı buluşturan Şampiyon dizisinde boksör Kafkas ve oğlu Güneş'in hikayesi anlatılıyor. Ünlü bir boksör olan Kafkaf, yaşadığı acı olaydan sonra boksu bırakır. Ancak hasta olan oğlunun tedavisi için boksa geri dönmek zorunda kalır. Şampiyon dizisinin 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Şampiyon dizisi konusu, oyuncuları ve yeni bölüm fragmanı.

Magazin 13-09-2019 01:31

Çukur'dan ayrılan İlayda Alişan, Şampiyon dizisinde hangi rolde oynayacak?

Çukur dizisinde iki sezon boyunca Akşın rolünü canlandıran İlayda Alişan'ın yeni dizisi belli oldu. Geçen sezon Çukur'dan ayrılan İlayda Alişan, başrolünü Tolgahan Sayışman’ın üstlendiği, TRT 1'in yeni dizisi 'Şampiyon'un oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Magazin 10-09-2019 00:55

Yıldız Çağrı Atiksoy, Şampiyon dizisinde hangi rolde oynuyor?

TRT 1’in; yapımcılığını Başak Bingüller ve Çağrı Bingüller’in üstlendiği ve başrolünde Tolgahan Sayışman’ın yer aldığı 'Şampiyon' dizisinin oyuncu kadrosunda güzelliği ve duruşuyla dikkat çeken Yıldız Çağrı Atiksoy da var.

Magazin 09-09-2019 01:09

Şampiyon dizisi ne zaman başlıyor? İşte konusu ve oyuncu kadrosu! Şampiyon 1. bölüm fragmanı izle

Şampiyon dizisinin yayın tarihi belli oldu. TRT 1'in yeni sezondaki iddialı dizisi Şampiyon ekrana gelmek için gün sayıyor. Çukur'un Çeto'su Erkan Avcı'nın da rol alacağı Şampiyon dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar ve Erkan Avcı'nın başrollerde oynadığı Şampiyon'un 1. bölümünden yeni fragman da yayınlandı.

Magazin 30-08-2019 02:29

Şampiyon dizisi ne zaman başlıyor? İşte Şampiyon oyuncu kadrosu ve 1. bölüm fragmanı

TRT 1'in iddialı dizisi Şampiyon'un 1. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Tolgahan Sayışman, Erkan Avcı ve Erdal Özyağcılar'ı buluşturan Şampiyon dizisi ekran için gün sayıyor.

Trend 16-08-2019 22:32

Çukur'un Çeto'su Erkan Avcı, Şampiyon dizisinde hangi rolde oynayacak?

TRT1’in yeni sezon için hazırladığı iddialı dizi Şampiyon’un kadrosuna bir isim daha dahil oldu. Son olarak Çukur'da Çeto karakterini canlandıran başarılı oyuncu Erkan Avcı, iddialı dizi Şampiyon'un kadrosuna katıldı.

Trend 20-07-2019 03:03

Tolgahan Sayışman yeni dizisi Şampiyon ile ekrana dönüyor!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, TRT 1’de yayınlanacak olan Şampiyon dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Şampiyon dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu da belli oldu.

Magazin 09-06-2019 20:33