Şampiyonluk Kutlaması Haberleri

Kansas City'deki Super Bowl şampiyonluk kutlaması kana bulandı! Amerikan Başkanı Joe Biden açıklama yaptı

ABD'nin Kansas City şehrinde Super Bowl olarak anılan Amerikan futbolu şampiyonluk kutlaması sırasında kalabalığa ateş açıldı. Silahlı saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği ve en az 21 kişinin yaralandığı öğrenildi. Bu konuyla ilgili Amerikan Başkanı Joe Biden açıklama yaptı.

Spor 15-02-2024 14:56

Ali Koç'tan Trabzonspor maçı sonrası açıklama! Türk futbolunun 6 gününde yaşananlar başka bir ülkede olsa yer yerinden oynardı''

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulunun olağan toplantısında Ali Koç açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Geçen hafta, Türk futbolunun 6 gününde yaşananlar başka bir ülkede olsa yer yerinden oynardı. Bir tanesi olsa dahi. Bakalım bizim ülkemizde neler olacak. Her zamanki gibi görmezden mi gelinecek, iddialar araştırılmayacak mı yoksa bu son yaşananlar Türk futbolunun Susurluk'u mu olacak?" ifadelerini kullandı.

Spor 05-11-2023 15:59

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına Simge Sağın da katılacak!

Mauro Icardi'yle özdeşleşen Aşkın Olayım isimli şarkıyı seslendiren Simge Sağın'dan Galatasaraylı taraftarlara müjde geldi. Simge Sağın, yarın oynanacak Fenerbahçe derbisinden sonra yapılacak şampiyonluk kutlamalarına katılacağını duyurdu.

Spor 03-06-2023 12:18

Manisa'da Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında 1 taraftar silahla yaralandı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları sırasında çıkan kavga sonucu silahla yaralanan kişi, hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 31-05-2023 07:29

Şampiyonluk Kutlaması

Şampiyonluk Kutlaması Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şampiyonluk Kutlaması Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Beşiktaş, şampiyonluk kutlaması yapacak iddiası! TFF'nin verdiği karara tepki göstermek için sembolik olarak böyle bir hamle yapılabilir...

TFF'nin Gaziantep ve Hatayspor ile ilgili kararına tepki gösteren Beşiktaş, harekete geçti. Ortaya atılan iddiaya göre, Galatasaray ya da Fenerbahçe'nin şampiyon olması durumunda siyah-beyazlı yöneticiler şampiyonluk kutlaması yapacak.

Spor 25-05-2023 10:18

Avrupa'nın ve Manchester City'nin en golcü oyuncusu Haaland'ın başı ettiği küfür nedeniyle dertte! Öyle ki, final maçından men edilebilir...

Manchester City'nin yıldızı Erling Haaland'ın başı dertte. Takımının şampiyonluk kutlaması sırasında canlı yayında olduğunu fark etmeyen Norveçli oyuncu yanlışlıkla küfür etti. İngiltere'de büyük eleştiri alan bu konuya Manchester United taraftarları dahil oldu. Yaklaşık 10 gün sonra oynanacak İngiltere FA Cup finalinde cezalı olmasını isteyen Manchester United cephesi bu konuyu federasyona taşıyacak.

Spor 23-05-2023 10:26