Samsun Seçim Sonuçları Haberleri

SAMSUN CUMHURBAŞKANLIĞI 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Samsun seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Samsun seçim sonuçları son dakika gelişmeleri ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Seçim yasaklarının kalkmasının ardından Samsun seçim sonuçları canlı olarak Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Samsun seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-2023 18:22

SAMSUN SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili Samsun seçim sonuçları oy oranları Mynet.com'da!

Samsun seçim sonuçları oy kullanacak vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Türkiye 14 Mayıs günü sandık başına gidecek. Mynet seçim sayfası üzerinden Samsun'un ilçeleri olan 19 MAYIS, ALAÇAM, ASARCIK, ATAKUM, AYVACIK, BAFRA, CANİK, ÇARŞAMBA, HAVZA, İLKADIM, KAVAK, LADİK, SALIPAZARI, TEKKEKÖY, TERME, VEZİRKÖPRÜ, YAKAKENT seçim sonuçlarına ulaşabileceksiniz. Peki Samsun seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte detaylar...

Haber 15-05-2023 02:20

Diğer Haber Etiketleri

Samsun Seçim Sonuçları

Samsun Seçim Sonuçları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Samsun Seçim Sonuçları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.