Sarah Jessica Parker Haberleri

Kuaförlerde en çok gösterilen modellerdi! Ünlülerin unutulmayan saç kesimleri

Saç kesimi tüm görünüşümüzü değiştirebiliyor. Yüzün şeklini biçimlendiren saç kesiminin kişiye özel bir şekilde yapılması gerekiyor. Hatalı kesimler çok daha olgun ve kilolu görünmenize neden olabiliyor. Birçok kadın kuaföre gitmeden önce ünlülerin saç kesimlerine bakıyor. İşte ünlülerin döneme damgasını vuran unutulmayan saç kesimleri...

Kadin 27-10-2022 10:01

Sex and City'nin yıldızı Sarah Jessica Parker İstanbul'da! Muhabirlere Türkçe yanıt verdi

Altın Küre ve Emmy ödülü sahibi Amerikalı dünya yıldızı Sarah Jessica Parker (57), geçtiğimiz akşam Karaköy'da bir lokanta çıkışı görüntülendi. Sessiz sedasız İstanbul’a gelen ünlü oyuncu, kendisini görüntüleyen muhabirlere Türkçe yanıt verdi.

Magazin 30-07-2022 10:31

Sarah Jessica Parker koronavirüse yakalandı

Sex and City dizisinin Carrie’si ve moda ikonu Sarah Jessica Parker da covid olan isimler arasına girdi. Eşinden 3 gün sonra covid olduğunu öğrenen oyuncunun Broadway oyunu ertelendi.

Magazin 08-04-2022 12:42

Sarah Jessica Parker’ın başrolünü üstlendiğini Hocus Pocus 2 filminin oyuncu kadrosu şekilleniyor

Başrollerini Sarah Jessica Parker, Bette Midler ve Kathy Najimy’in üstlendiğini Hocus Pocus 2 filminin çekimleri başladı. 1993 yapımı Hocus Pocus filminin devamı niteliğindeki yapımın oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Son olarak projeye Hannah Waddingham, Doug Jones, Tony Hale, Sam Richardson gibi isimler dâhil oldu.

Trend 02-11-2021 14:19

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sarah Jessica Parker Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sex and the City dizisi oyuncusu Willie Garson 57 yaşında hayatını kaybetti

Altı sezon boyunca devam eden Sex and the City dizisinde canlandırdığı Stanford Blatch karakteriyle tanınan oyuncu Willie Garson, birçok yapımda yer almıştı. Garson'ın ölüm sebebi ise açıklanmadı.

Magazin 22-09-2021 10:50

Sarah Jessica Parker'ın stili olay oldu!

Dizide alışveriş yaptığı mağazayı gerçek hayatta satın alan ve tüm vaktini burada geçiren Sex and the City'nin yıldızı Sarah Jessica Parker, floral elbisesi içine batik gömlek ve pembe çoraplarla kendi imzası olan kırmızı ayakkabılarla işinin başındaydı.

Magazin 23-02-2021 10:26

‘Sex and the City’ dizisinde büyük hayal kırıklığı! Chris Noth yeni başlayan projede yer almayacak

Televizyon dünyasının en ikonik dizilerinden biri olarak kabul edilen Sex and the City yıllar sonra geri döneceğini açıklandı. Dizinin başrol oyuncularından Mr. Big karakterine hayat veren Chris Noth yeni kadroda bulunmayacak. Aynı zamanda dizinin isminin değiştirileceği de iddia ediliyor.

Magazin 19-02-2021 09:52