Schafer Haberleri

Mutfaktaki en büyük yardımcılarınızdan biri en iyi airfryer modelleri

Airfryerlar mutfaklarda giderek daha popüler hale geldi. Bu lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirmenin hızlı ve kolay bir yolunu sunan cihazlar her bütçeye ve ihtiyaca uygun modellerle karşımıza çıkıyor. Sizler için piyasadaki en iyi modelleri titizlikle inceledik ve en iyi performansı, özellikleri ve değeri sunan modelleri listeledik. Hazırsanız en iyi airfryer modellerine beraber göz atalım.

Haber 10-04-2023 15:52

Çay ve kahve severlerin vazgeçilmezi en iyi termos markası ve tavsiyeleri 2023

Çay ve kahve, vazgeçilmez içecekler arasında yer alıyor. Ancak işin içine sıcaklık faktörü de girdiğinde, bu keyifli deneyim biraz zorlaşabiliyor. Termoslar, içeceklerimizin sıcaklığını uzun süre koruyarak bizi bu zorluğun içerisinde rahatlatır. İyi bir termos seçmek, çay ve kahvenin keyfini çıkarmak için olmazsa olmazlardandır. Peki, en iyi termos markası hangisi? Gelin, birlikte en iyi termos markalarını inceleyelim!

Haber 01-04-2023 00:58

Lezzetli tostlar için kullanımı pratik en iyi tost makinesi modelleri 2023

Güne lezzetli bir kahvaltıyla başlamak, tüm gün enerjik olmayı sağlar. Eğer uzun uzun kahvaltı yapmaya vaktiniz yoksa hem lezzetli hem pratik alternatifler günü kurtarır. Tost da bu lezzetli kahvaltılıkların başında gelir. Siz de leziz ve pratik tost yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Birbirinden enfes tostları hızlıca yapmanıza yardım edecek kaliteli ve kullanışlı tost makinelerini sizin için listeledik. İncelemeye ne dersiniz?

Haber 16-03-2023 16:47

Philips ve Schafer Airfryer karşılaştırması, kullanıcı yorumları

Yemek pişirirken pratiklik kazanmak isteyenlere airfryer tavsiyesi yapılıyor. Airfryerlar sıcak hava buharıyla yiyecekleri daha az yağ kullanarak hem lezzetli ve sağlıklı hem de hızlı bir şekilde pişiriyor. En iyi airfryer markaları arasında Schafer ve Philips yer alıyor. Gelin, Schafer ve Philips airfryer karşılaştırması yapalım ve markaların modellerini yakından inceleyelim!

Yemek 30-10-2022 22:20

Çok beğenilen iki marka olan Schafer ve Tefal airfryer karşılaştırması

Yağlı ve sağlıksız yemekler tüketmekten sıkılanlara tavsiye edilen airfryer modelleri, çok az yağ ya da hiç yağ kullanmadan enfes lezzetlerin hızlıca pişirilmesini sağlıyor. Gelin, en iyi airfryer markaları arasında yer alan Schafer ve Tefal markalarının yeni nesil yağsız fritöz modellerini karşılaştıralım.

Yemek 26-10-2022 15:53

Fiyatı 3900 TL'ye düştü! Schafer airfryer fritöz indirimde! Bu fırsat kaçmaz

Son yıllarda mutfakların vazgeçilmezleri arasına giren airfryerlar çok seviliyor. Birçok markanın farklı modellerini kullanıcılarıyla buluşturduğu yeni nesil yağsız fritözler, yemek yapmayı kolaylaştırırken daha sağlıklı hale getiriyor. Siz de mutfağınıza sağlık ve pratiklik katmak isteyenlerdenseniz airfryerlarla tanışma zamanınız gelmiş demektir. Kalitesi ve tasarımıyla göz dolduran, üstelik şu anda 30 günün en indirimli fiyatıyla satışta olan yağsız fritöz önerimize bakmadan geçmeyin!

Haber 04-10-2022 11:36