Seksenler Haberleri

Seksenler'in Zafer'i Efe Deprem son yolculuğuna uğurlandı! Eşi gözyaşlarına boğuldu

Seksenler dizisinde hayat verdiği 'Zafer' rolüyle tanınan oyuncu Efe Deprem önceki akşam motosiklet kazasında yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncu Karacaahmet Camisi’nde düzenlenen tören ile son yolculuğuna uğurlandı. Efe Deprem'in eşi Burcu Altın gözyaşlarına boğuldu.

Magazin 07-03-2024 12:25

Seksenler'in yıldızı Efe Deprem feci kazada hayatını kaybetti!

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Seksenler dizisinde hayat verdiği 'Zafer' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Efe Deprem geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

Magazin 06-03-2024 11:41

Uzun zamandır ortalarda yoktu! Seksenler'in Funda'sı Gülin İyigün ekranlara geri dönüyor

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Seksenler dizisinde hayat verdiği Funda karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Gülin İyigün uzun zamandır ortalarda yoktu. Yeni filmiyle izleyicisinin karşısına çıkan İyigün yeni dizisini de açıkladı.

Magazin 16-01-2024 14:35

Seksenler'in Nazlı'sı Yasemin Çonka'nın son pozları gündem oldu! Verdiği kilolar dikkat çekti

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Seksenler dizisinde hayat verdiği Nazlı karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Yasemin Çonka geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programdaki boşanma itirafıyla gündem olmuştu. Sessiz sedasız boşandığını açıklayan ünlü isim şimdi de son pozlarıyla olay oldu. Çonka'nın verdiği kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 28-11-2023 16:15

Seksenler

Seksenler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Seksenler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Seksenler'in Nazlı'sı Yasemin Çonka soyadını değiştirdi! Boşanma itirafı herkesi şaşırttı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Seksenler dizisinde hayat verdiği Nazlı karakteriyle hafızalarımıza kazınan Yasemin Çonka, Ceyda Düvenci'nin NTV ekranlarında yer alan programı Bambaşka Sohbetler'e konuk oldu. Yayında, bilinen soyadı Çonka yerine Baştan'ı kullanan usta oyuncunun durumu Ceyda Düvenci'nin dikkatini çekti. Ünlü oyuncunun boşanma itirafı herkesi şaşırttı.

Magazin 25-10-2023 14:22

Seksenler'in Nazlı'sı Yasemin Çonka oğlunu paylaştı görenler çok şaşırdı! ''Abla-kardeş gibi''

Bir dönemin efsane dizisi Seksenler'de hayat verdiği Nazlı karakteriyle büyük beğeni toplayan Yasemin Çonka sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Son olarak Aşkın Tarifi dizisinde karşımıza çıkan ünlü oyuncunun oğlunu görenler şoke oluyor. Oğlu ile benzerliği herkesi şaşırtan ünlü oyuncuya ''Kardeşiniz sandım'' gibi yorumlar yapıldı.

Magazin 18-07-2023 13:13

Türkiye'yi terk eden Erdem Baş kiraladığı aracın kira fiyatını duyunca şoke oldu

Türkiye'yi terk ettikten sonra ABD ile Türkiye arasındaki market fiyatlarını karşılaştırmasıyla gündeme gelen oyuncu Erdem Baş son paylaşımıyla da dikkat çekti. 2022'de kiraladığı aracının şimdiki fiyatını duyan oyuncu şoke oldu.

Magazin 04-05-2023 10:34