Selin Yeninci Haberleri

Selin Yeninci bikinili pozunu paylaştı! Çok doğalsın

Avrupa Parlamentosu ve Avrupa Film Akademisi tarafından Brüksel’de düzenlenen Lux Seyirci Ödül Töreni‘nde oynadığı film Kurak Günler ödül alan Selin Yeninci işten kalan zamanlarını tatil yaparak geçiriyor. Başarılı oyuncu bu anlardan yaptığı pozlarla beğeni topladı.

Magazin 29-06-2023 11:10

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'siydi! Selin Yeninci son pozlarıyla beğeni topladı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine hayat vererek oldukça popüler olan Selin Yeninci değişimiyle ve paylaşımlarıyla gündemde. Güzel oyuncu son pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 08-05-2023 11:06

Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’sinin son hali inanılmaz! Okan Bayülgen kendini tutamadı “Çok güzel olmuşsun”

Yıldızı Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Saniye karakteriyle parlayan ve ardından yer aldığı yapımlarla isminden sıkça söz ettiren Selin Yeninci güzelliğiyle de konuşuluyor. Hayranları ünlü oyuncunun son halini merak ederken son olarak rol aldığı sinema filmi için katıldığı bir televizyon programında Yeninci'nin güzelliği bir kez daha gündeme geldi. Programın sunucusu Okan Bayülgen'in "Çok güzel olmuşsun" tepkisi stüdyoda gülüşmelere neden oldu.

Magazin 14-12-2022 14:44

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci ekrana dönüyor! İşte yeni dizisi...

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile yakaladığı çıkışı, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle taçlandıran ünlü oyuncu Selin Yeninci, bir süredir herhangi bir projede rol almıyordu. Selin Yeninci'nin yeni adresi belli oldu.

Magazin 30-11-2022 10:51

Selin Yeninci

Selin Yeninci Hakkındaki Haberler Mynet'te. Selin Yeninci Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ödüllü Kurak Günler filminde yer alıyordu! Selin Yeninci sütyensiz tarzıyla dikkat çekti

Altın Portakal Film Festivali'ne katılan oyuncu Selin Yeninci tarzıyla yine olay oldu. Oynadığı Kurak Günler filmi festivalde 9 ödül alan Yeninci festivalde beyaz derin dekolteye sahip ceketiyle katıldı. Bir Zamanlar Çukurova ile hayran kitlesini artıran oyuncu sütyensiz tarzıyla dikkat çekti.

Magazin 10-10-2022 16:31

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci bikinili poz verdi!

Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Selin Yeninci iddialı paylaşımlarına tam gaz devam ediyor. Düzgü fiziğiyle dikkat çeken Selin Yeninci, cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 21-07-2022 19:13

Selin Yeninci beyazlar içinde paylaştı! Melek gibisin

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Saniye rolüyle beğenileri toplayan Selin Yeninci, bu diziden ayrılmasının ardından Annenin Sırrıdır Çocuk dizisindeki Meryem rolüyle ekranlara geldi. Selin Yeninci, oyunculuk kariyerinin yanı sıra sosyal medya pozlarıyla da son zamanlarda gündeme gelmeye başladı.

Magazin 20-07-2022 01:37

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci ayna karşısında mini şortlu poz verdi

Selin Yeninci Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Saniye rolüyle iyi bir çıkış yaptı. Ardından Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde başrol olan Meryem rolünü canlandırdı. Son zamanlarda oyunculuk kariyerinde yükselişte olan Selin Yeninci, pozlarıyla da bir hayli dikkat çekiyor.

Magazin 13-07-2022 01:08

Selin Yeninci bikinisiyle ATV üstünde sere serpe uzandı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Saniye karakteriyle adını duyuran oyuncu Selin Yeninci son oynadığı dizi erken final yapınca soluğu tatilde aldı. Cesur pozları ile gündeme gelen Selin Yeninci son olarak bikinisiyle ATV üzerinde poz verdi.

Magazin 05-07-2022 15:40

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci sütyensiz kombiniyle dudak uçuklattı

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde canlandırdığı Meryem karakteriyle herkes tarafından sevilen Selin Yeninci, Instagram hesabından paylaştığı pozlarla olay yaratmaya devam ediyor. Cesur paylaşımlarıyla dikkat çeken güzel oyuncu, son olarak sütyensiz kombiniyle yaptığı paylaşımla dudak uçuklattı.

Magazin 29-06-2022 11:48

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci mini şortuyla poz verdi!

Reyting rekortmeni Bir Zamanlar Çukurova dizisinden sonra Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde başrolü oynayan Selin Yeninci, son zamanlarda hem oyunculuğu hem de pozlarıyla göz önünde bulunuyor.

Magazin 20-06-2022 19:14

Annenin Sırrıdır Çocuk neden bitiyor? Annenin Sırrıdır Çocuk final bölümü ne zaman, ne olacak? Defne oğluna kavuşacak mı?

Annenin Sırrıdır Çocuk final bölümüyle ekrana geliyor. TV8 ekranlarında geçtiğimiz Nisan ayında yayınlanmaya başlayan ve kısa sürede izleyiciler tarafından heyecanla takip edilen dizi ekrana erken veda ediyor. Peki Annenin Sırrıdır Çocuk neden bitiyor? Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci ile Olgun Toker'in başrollerini paylaştığı dizinin son bölümünde neler olacağı merak konusu oldu. Annenin Sırrıdır Çocuk final bölümü ile ilgili detaylar haberimizde...

Magazin 13-06-2022 15:25

Selin Yeninci balkonda sere serpe! İddialı hırkayı o da sütyensiz giydi

Demet Özdemir, Buket Aydın gibi isimlerden sonra Selin Yeninci de modaya uydu. Son dönemde moda olan tek düğmeli hırkayı sütyensiz giyen Selin Yeninci balkonda sere serpe poz verince sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-06-2022 14:43

Annenin Sırrıdır Çocuk'u Selin Yenici'nin oyunculuğu kurtaramadı! Final kararı

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ilk günden beri Selin Yenici'nin oyunculuğuyla birlikte konuşuluyor. Selin Yeninci ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolünde olduğu Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi reytinglerde istenen başarıyı gösteremeyince final kararı alındı.

Magazin 07-06-2022 07:54

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci derin göğüs dekolteli pozuyla nefes kesti! Saniye bu ne güzellik

TV8 ekranlarında seyircilerle buluşan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisindeki Meryem karakterine hayat veren Selin Yeninci, Instagram hesabından cesur paylaşımlarına tam gaz devam ediyor.

Magazin 29-05-2022 10:44

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci önden bağlamalı üstüyle poz verdi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Kahya Saniye rolünden sonra Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde başrol Meryem ile ekranlara gelmeye başlayan Selin Yeninci, oyunculuk kariyerinde hızla yükseldi. Ünlü oyuncu tarzını konuşturdu.

Magazin 26-05-2022 23:40

Cannes'da 8 dakika ayakta alkışlandı! Kurak Günler'in oyuncusu Selin Yeninci festivale damga vuran isim oldu

Türk Sineması'nın Cannes'daki kırmızı halı temsilcisi olan başarılı oyuncu Selin Yeninci, şıklığıyla ve başarısıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Pudra pembesi özel tasarım bir elbise giyen Kurak Günler'in oyuncusu, Cannes'da yapılan prömiyerde 8 dakika ayakta alkışlandı. Oyuncu, kırmızı halı da açık renkte tül detaylı bir elbise tercih etti.

Magazin 24-05-2022 12:20

Selin Yeninci mavi elbisesi hayranlarını ikiye böldü

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisindeki performansıyla öne çıkan oyuncu Selin Yeninci iki ödül aldı. Ödül töreninden paylaşım yapan Yeninci'nin mavi elbisesi hayranlarını ikiye böldü.

Magazin 19-05-2022 15:31

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci'den mini şortlu poz! Nerede o eski Saniye

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde performansıyla dikkat çeken oyuncu Selin Yeninci, şimdilerde Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde başrol Meryem karakterine hayat veriyor. Yeninci, cesur pozlarıyla gündeme geliyor.

Magazin 09-05-2022 23:12

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci sütyensiz poz verdi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye rolüyle akıllara kazınan Selin Yeninci, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde Meryem rolünü canlandırdı. Ekranların tanınan simalarından biri olan Yeninci, cesur paylaşımlarına tam gaz devam ediyor.

Magazin 02-05-2022 23:30

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci pozlarıyla çok beğenildi! Bu ara çok güzelleştin

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Saniye rolü ile oyunculuğunu gösteren Selin Yeninci, şimdilerde Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde başrol Meryem rolünü oynuyor. Selin Yeninci pozuyla beğeni topladı.

Magazin 19-04-2022 18:03

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci'nin estetiksiz hali gündemde

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki başarılı oyunculuğuyla öne çıkan Selin Yeninci Annenin Sırrıdır Çocuk dizisindeki performansıyla son günlerde gündemde. Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i gündem olunca estetiksiz hali de konuşulmaya başlandı. Selin Yeninci burnunu yaptırınca olay olmuştu.

Magazin 10-04-2022 10:51

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi Meryem karakteri Selin Yeninci kimdir? Selin Yeninci aslen nereli, kaç yaşında? Selin Yeninci sevgilisi kimdir?

TV8 ekranlarında yayınlanan "Annenin Sırrıdır Çocuk" dizisi izleyicileri ekrana kilitledi. İrem Helvacıoğlu ve Selin Yeninci gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dizide Meryem karakterine ise Selin Yeninci hayat veriyor. Peki Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi Meryem karakteri Selin Yeninci kimdir? Selin Yeninci aslen nereli, kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 10-04-2022 10:40

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci açıldıkça açıldı! Saniye ne oldu sana?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Kahya Saniye rolüyle adını duyuran Selin Yeninci, şimdilerde Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde başrolü üstleniyor. Instagram hesabında cesur pozunu paylaşan Yeninci'ye yorumlar art arda geldi.

Magazin 08-04-2022 23:10

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci sosyal medyayı salladı

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si olarak adından söz ettiren oyuncu Selin Yeninci, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde Meryem olarak ekranlara döndü. Oyuncu Selin Yeninci, Annenin Sırrıdır Çocuk ilk bölümdeki performansıyla olay oldu.

Magazin 07-04-2022 13:28

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi konusu nedir? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi oyuncuları kimler?

Ekranlarda yakın süreçte izleyici karşısına çıkacak yeni dizilerden biri de TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi oldu. Dizinin ilk bölüm tanıtımı yayınlanmasının ardından oyuncuları ve konusu merak edildi. Peki Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi konusu nedir? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi oyuncuları kimler? İşte dizi hakkında merak edilenler!

Magazin 15-03-2022 10:15

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi nerede çekiliyor? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte çekim yeri ve detaylar

TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin çekim yeri merak ediliyor. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Engin Öztürk gibi isimlerin yer aldığı dizinin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı. Peki Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi konusu nedir? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi oyuncuları kimler? İşte dizi hakkında merak edilenler!

Magazin 15-03-2022 10:14

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci'den küvet pozları!

Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Hilal Altınbilek'in paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği 'Saniye' karakteriyle geniş kitlelerce tanınan ünlü oyuncu Selin Yeninci, New York'tan küvet pozlarını paylaştı.

Magazin 03-01-2022 15:42

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci New York pozlarıyla beğeni topladı!

Başrollerini Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Bir zamanlar Çukurova dizisinde 'Saniye' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Selin Yeninci, Amerika tatiline hız kesmeden devam ediyor. Yeninci, New York sokaklarında sadece külotlu çorap giydiği pozlarını paylaştı.

Magazin 29-12-2021 10:56

Bir Zamanlar Çukurova'da sürpriz ayrılıklar! Selin Genç ve Selin Yeninci veda mı ediyor?

ATV ekranlarında dört sezondur seyirci karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümünde sürpriz ayrılıklar yaşanacak. İbrahim Çelikkol ile Erkan Bektaş’ın son sezonda dahil olduğu dizinin yeni bölümünde Selin Yeninci ve Selin Genç veda edecek.

Magazin 29-12-2021 00:59

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci ikna olmadı! Bir Zamanlar Çukurova'da flaş ayrılık

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci dört sezondur devam eden dizide artık devam etmek istemiyor. İddialara göre yapımcıların ısrarlarına rağmen Selin Yeninci diziden ayrılma konusunda kararlı.

Magazin 27-12-2021 14:12

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci New York'tan cesur pozlarını paylaştı!

ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı gibi isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle geniş kitlelerce tanınan ünlü oyuncu Selin Yeninci, New York'tan iddialı pozlarını paylaştı.

Magazin 20-12-2021 13:48

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci cesur tercihiyle yorum yağmuruna tutuldu

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da hayat verdiği 'Saniye' karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Selin Yeninci, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarla sık sık magazin basınını meşgul ediyor. Yeninci, bu defa göğüs dekolteli badisiyle yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 16-12-2021 15:45

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci New York'tan sütyensiz pozlarını paylaştı!

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova ile geniş kitlelerce tanınan Selin Yeninci, cesur pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. New York paylaşımlarıyla dikkat çeken Yeninci, sütyensiz pozlarıyla Instagram'ı salladı.

Magazin 14-12-2021 16:43

Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle tanınan Selin Yeninci göğüs dekolteli pozlarıyla New York'u salladı!

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da hayat verdiği 'Saniye' karakteriyle geniş kitlelerce tanınan ünlü oyuncu Selin Yeninci, New York'ta düzenlenen bir etkinlikte tercih ettiği göğüs dekolteli kıyafetiyle beğeni topladı.

Magazin 13-12-2021 11:25

Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Selin Yeninci'nin yeni tutkusu

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Saniye karakteriyle tanınan Selin Yeninci, dizi çekimi için gittiği Adana'da boş zamanlarını değerlendirmek için başladığı binicilik yeni tutkusu oldu.

Magazin 12-11-2021 22:17

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye’si Selin Yeninci’den yeni proje

atv'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Saniye karakterini canlandıran Selin Yeninci, yeni bir film anlaşması imzaladı.

Magazin 20-10-2021 20:52

Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızından cesur pozlar! Saniye'yi hiç böyle görmediniz

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği 'Saniye' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Selin Yeninci, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Magazin 21-09-2021 16:22

Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Selin Yeninci yaz boyu setler arasında mekik dokudu

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Saniye karakteriyle adını duyurmayı başaran Selin Yeninci’nin tüm yaz boyunca setler arasında mekik dokuyarak geçirdiği ortaya çıktı. İki farklı projede yer alan oyuncu, şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezon çekimleri için Adana’da.

Magazin 24-08-2021 07:29

Bir Zamanlar Çukurova’dan güzel haberi dizinin Saniye’si Selin Yeninci verdi

Atv’nin büyük ilgiyle izlenen dönem draması Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon çekimleri için sete çıktı. Setten ilk fotoğrafları dizide Saniye karakterini canlandıran Selin Yeninci paylaştı. Üç başrol oyuncusunun veda ettiği dizinin yeni sezonuna usta oyuncu İbrahim Çelikkol katıldı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin hayranları yeni sezonu heyecanla bekliyor.

Magazin 18-08-2021 08:35

İbrahim Tatlıses Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı Selin Yeninci'ye hayran kaldı!

İbrahim Tatlıses, yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada ses getirmeye devam ediyor. Twitter hesabından yeni bir paylaşımda bulunan İbrahim Tatlıses, Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı Selin Yeninci'ye övgü yağdırdı.

Magazin 29-07-2021 14:15

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci’nin makyajsız hali şaşırttı

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Saniye rolüyle adını duyurmayı başaran Selin Yeninci, dizi sezon finali yapar yapmaz soluğu tatilde aldı. Ünlü oyuncunun tatilden paylaştığı makyajsız fotoğrafları ise hayranlarını şaşırttı.

Magazin 18-07-2021 02:42

Selin Yeninci paylaşımıyla dikkat çekti! Dönüşü muhteşem oldu

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sevilen karakterlerinden Saniye’yi canlandıran Selin Yeninci uzun süredir sosyal medyada paylaşım yapmıyordu. Yeninci'nin dönüşü muhteşem oldu.

Magazin 11-07-2021 10:58

Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye'si Selin Yeninci geri döndü

Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle yıldızı parlayan Selin Yeninci, Saniye karakteriyle harikalar yaratıyor. Son olarak koronavirüse yakalanan Selin Yeninci, iyileştiğinin haberini Instagram hesabından verdi.

Magazin 25-03-2021 08:17

Koronavirüs tedavisi tamamlanan oyuncu Selin Yeninci taburcu oldu!

Koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda tedavi gören Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncusu Selin Yeninci sağlığına kavuştu. Korona sürecini zorlu atlatan Selin Yeninci hastaneden taburcu oldu. Sağlık çalışanlarına teşekkür eden Yeninci, "Benim için çok zor ve acı dolu bir süreci sayelerinde atlatmış oldum" dedi.

Magazin 08-03-2021 21:51

Bir zamanlar Çukurova’nın yıldızı Selin Yeninci'nin son durumu nasıl? Selin Yeninci yoğun bakımda!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine can veren Selin Yeninci, korona virüse yakalandı. Korona virüse yakalandıktan sonra yoğun bakıma kaldırılan Selin Yeninci’nin son durumu sevenleri tarafından merak ediliyor. Selin Yeninci’nin son durumu nasıl?

Haber 04-03-2021 13:17

Yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören Selin Yeninci'den endişelendiren haber

Yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncusu Selin Yeninci'nin mutasyonlu virüse yakalandığı ortaya çıktı.

Magazin 03-03-2021 13:38

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci koronavirüse mi yakalandı? Sağlık durumu nasıl? Selin Yeninci kimdir?

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Saniye karakterine hayat veren Selin Yeninci'nin koronavirüse yakalandığı iddia edildi. Çekimleri Adana'da gerçekleşen dizinin sevilen oyuncusu Yeninci'nin durumunun ağırlaşması nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldığı öne sürüldü. Peki Bir Zamanlar Çukurova'da Saniye'si Selin Yeninci kimdir?

Magazin 01-03-2021 03:03