Serap Paköz Haberleri

Sunucu Serap Paköz'ün son halini görenler tanıyamıyor! Yaptırdığı estetiklerle çok konuşulmuştu

Sunucu Serap Paköz estetikle bambaşka birine dönüştü. Geçtiğimiz yıllarda kaşlarını kaldırtıp, yüzüne dolgu yaptıran ve değişimiyle çok konuşulan ünlü sunucu, daha sonra da şarkıcı Seda Sayan'ın doktoruna giderek, 'Fransız Askısı' yöntemiyle yüzünü gerdirdi. Değişimiyle adından söz ettiren Paköz, son hali ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 22-07-2023 11:01

Serap Paköz'den Kadın yaşlanmıyor yorumuna bomba yanıt

Geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses'e söylediği sözlerle gündeme gelen sunucu Serap Paköz son hali ile adından söz ettirdi. Ünlü sunucu bir takipçisinin "Kadın yaşlanmıyor" sözlerine verdiği yanıtla dikkat çekti.

Magazin 20-07-2023 08:02

Serap Paköz, İbrahim Tatlıses'in Beren Gökyıldız yorumuyla çileden çıktı! Ağır sözler

İbrahim Tatlıses'in çocuk oyuncu olarak değişen ve son haliyle dikkat çeken Beren Gökyıldız'a 'Kilo ver' demesi tepki çekmişti. Gökyıldız, Tatlıses'e tepki gösterdi. Bir tepki de sunucu Paköz'den geldi. Paköz 'Fiziki şiddet uygulayamayacak hale gelince psikolojik şiddete başvuruyor' dedi. İşte Serap Paköz'ün türkücüye söylediği ağır sözler...

Magazin 13-07-2023 07:05

Yaptırdığı estetikler gündem olmuştu! Serap Paköz'ün son haline yorum yağdı

Star Tv'nin sevilen programı Gerçeğin Peşinde'nin sunucusu Serap Paköz zaman zaman yaptırdığı estetiklerle gündeme geliyor. Seda Sayan'ın doktoruna giderek, 'Fransız Askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren ünlü sunucunun son hali sosyal medyada gündem oldu. Serap Paköz'ün son haline yorum yağdı...

Magazin 03-06-2023 13:59

Serap Paköz

Serap Paköz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Serap Paköz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Serap Paköz: Halam açlık, susuzluk ve soğuğa dayanamayarak hayatını kaybetti

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7'lik deprem felaketinin ardından Serap Paköz de ailesinden bazı kişilerin enkazda olduğunu öğrenmişti. Ünlü isim günler sonra halasının hayatını kaybettiğini açıkladı. Paköz gelen çirkin yorumlara da isyan etti.

Magazin 14-02-2023 14:42

Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde'de akılalmaz olay! Kızının ameliyat parasını alıp aşığına kaçtı

Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programına katılan Necdet Bey, hasta kızı Rabia için evde tuttukları 18 cumhuriyet altınını alıp sosyal medyadan tanıştığı adama kaçan eşi Nazmiye Hanım'ın bulunmasını istedi. Sağlık problemi yaşadığını belirten genç kız, ameliyat ve tedavi için kenara ayırdıkları altını geri istedi. "Bu duruma düşmemin sebebi annem" diyen genç kız Serap Paköz'den yardım istedi. Anne Nazmiye Hanım Serap Paköz'ün ekibine konuşarak iddialara yanıt verdi. İşte detaylar...

Magazin 02-02-2023 15:16

Güldü parmak salladı bağırdı! Funda’nın hıçkırıklara boğulan annesine söyledikleri… 1,5 yıl sonra karşısına çıktı! Kimse inanamadı

1,5 yıldır kayıp kızını arayan ailenin canlı yayındaki buluşması izleyenlerde büyük şok etkisi yarattı. Kızını gördüğünde gözyaşlarına boğulan anne "Bebeğim, gözümün nuru” diye haykırsa da kızı Funda'dan hiç beklemediği bir tepki aldı. Genç kızın, annesine, ağabeyine ve babasına söyledikleri akıllara durgunluk verirken annesinin gözyaşları karşısındaki umursamaz tavırları dikkat çekti. Genç kızın programdaki "Cinlerim tepeme çıkıyor" ve "Timsah gözyaşları" ifadeleri soğuk rüzgarlar estirdi.

Haber 01-12-2022 22:30

Zuhal Topal ve Esra Erol'dan sonra Serap Paköz'e katıldı! Gelin adayı Songül kocasına sitem etti

Yıllar önce Zuhal Topal'la İzdivaç programına katılan Songül Yılmaz burada hayalindeki eşi bulamayınca Esra Erol'la İzdivaç programına geçiş yapmıştı. Evlenen gelin adayı Songül şimdi de Serap Paköz'e katıldı! Gelin adayı Songül kocasına sitem ederek "Bir gece bile ayrı yatsam boşanmak istiyor" dedi.

Magazin 13-10-2022 13:46

Estetikli hali çok konuşulmuştu! Sunucu Serap Paköz kızını paylaştı, herkes Abla-kardeş gibisiniz dedi

Fransız askısı yaptırdıktan sonra bambaşka bir görünüme kavuşan sunucu Serap Paköz estetikli haliyle uzun süre gündem olmuştu. Değişimiyle çok konuşulan ünlü sunucun bir kızı varmış. Serap Paköz kızı Ceren Ezgü'yü paylaşınca herkes "Abla-kardeş gibisiniz" yorumları yaptı. İşte ünlü isimler ve çocukları...

Magazin 05-10-2022 10:56

Seda Sayan'ın estetik doktoruna gitmişti! Serap Paköz'ü kimse tanıyamıyor

Geçtiğimiz sene Seda Sayan'ın doktoruna giderek, 'Fransız Askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren sunucu Serap Paköz, değişimiyle dikkatleri üzerine çekti. Estetik operasyonlar sonrası sosyal medyada son görüntüsünü paylaşan Paköz'e ' Gittikçe çocuklaşıyor' yorumları yapıldı.

Magazin 02-08-2022 15:53

Sümer Ezgü'nün eşi Gülay Ezgü kimdir? Gülay Ezgü kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Sümer Ezgü'nün eşi Gülay Ezgü, sanatçının Şarkılar Bizi Söyler'in 2 Nisan Cumartesi günü yayınlanan bölümüne konuk olmasının ardından merak konusu oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla her hafta yayınlanan programın 2 Nisan Cumartesi günkü bölümünü izleyenler Sümer Ezgü'nün eşi Gülay Ezgü kimdir? Gülay Ezgü kaç yaşında? Ne iş yapıyor? soru ve konu başlıklarını internette araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Magazin 03-04-2022 01:16

Sümer Ezgü kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Sümer Ezgü, Serap Paköz'ün eski eşi mi?

Sümer Ezgü, Şarkılar Bizi Söyler'in 2 Nisan Cumartesi günü yayınlanan bölümüne konuk oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla her hafta yayınlanan programın 2 Nisan Cumartesi günkü bölümünü izleyenler yine müzik ziyafeti yaşadı. Bu kapsamda Sümer Ezgü kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Sümer Ezgü, Serap Paköz'ün eski eşi mi? İşte ünlü sanatçının hayatı ve biyografisi...

Magazin 03-04-2022 01:05

Her sıkıldığında eski sevgilisine kaçan kadın canlı yayında eşinden özür diledi! Eşi 100'üncü kez affetti

Gündüz kuşağı programlarında akıllara durgunluk veren olaylar ele alınmaya devam ediyor. Daha önce 5 kez Adem isimli eski nişanlısına kaçan ve bu durumu çok sıkılmasına bağlayan Özgül isimli kadın, eşi Hasan'dan özür diledi. Hasan ise eşine çok aşık olduğunu söyleyerek Özgül'ü affetti.

Magazin 05-11-2021 15:25

Serap Paköz'de Çocuk benden değil diyerek canlı yayına çıkan adama çifte darbe!

Serap Paköz İle Gerçeğin Peşinde programda, İsmail Köklükaya isimli şahsa yapılan DNA testinde çocuğunun kendisinden olmadı ortaya çıktı. Raporda, Köklükaya'nın kısır olduğu ve çocuğunun olma ihtimalinin "çok zor" olduğu ifade edildi.

Magazin 26-10-2021 09:13

Serap Paköz: Seda Sayan'dan güç aldım

Ünlü sunucu Serap Paköz, geçirdiği estetik operasyonlar hakkında konuştu. Seda Sayan'dan güç aldığını dile getiren Paköz, "Kendimi iyi hissetmek için yaptırdım" dedi.

Magazin 23-10-2021 07:18

Fransız askısı yaptıran Serap Paköz’ü sinirlendirdiler! Estetikten dolayı konuşamıyor

Ünlü sunucu Serap Paköz, sosyal medyada hakkında yapılan 'Estetikten dolayı konuşamıyor' yorumlarına ateş püskürdü. 'Fransız Askısı' yöntemi ile yüzünü gerdiren Serap Paköz, hakkında yapılan yorumlara "Dişlerimi çektirdim, o yüzden konuşurken zorluk yaşıyorum" sözleriyle yanıt verdi.

Magazin 31-08-2021 23:57

Seda Sayan'ın doktoruna gitmişti! Serap Paköz'ün son halli olay oldu

Bir dizi estetik operasyon geçiren ünlü sunucu Serap Paköz, bandajları çıkar çıkmaz son halini takipçileri ile paylaştı. Serap Peköz'ün aldığı tepkiler ise pek de hoşuna gidecek tepkiler olmadı. Serap Paköz'ün 'photoshopsuz' notu ise sevenlerini isyan ettirdi.

Magazin 16-08-2021 14:09

Serap Paköz'den operasyon sonrası yeni poz

'Fransız Askısı' adı verilen yöntemle yüzünü gerdiren Serap Paköz, operasyon sonrası yeni fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. Değişimini gözler önüne seren Paköz, "Bandajlar çıktı. Şişlikler zamanla inecek. Ben sonuçtan şu an için bile çok memnunum." dedi.

Magazin 14-07-2021 17:25

Estetikleriyle gündemde olan Serap Paköz'ün boyu kadar kızı varmış

Seda Sayan'ın doktoruna Fransız askısı yaptıran sunucu Serap Paköz, yaptırdığı estetikle gündemdeyken sargılarının çıkmasıyla kızı Ceren Ezgü ile çekilmiş fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 13-07-2021 09:32

Serap Paköz'ü kızdıran mesaj: Ben beleşçi değilim!

Geçtiğimiz günlerde 'Fransız Askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren sunucu Serap Paköz, bir sosyal medya kullanıcısının, "Estetiğin bile reklamını yapıyorsunuz. Hayatınız beleş..." yorumu karşısında çileden çıktı. Paköz, "Ben beleşçi değilim!" diyerek, sitem etti.

Magazin 06-07-2021 16:45

Seda Sayan’a özenen Serap Paköz’ün son hali şaşkınlık yarattı

Ekranların sevilen sunucusu Serap Paköz, son günlerin popüler estetik uygulaması Fransız askısı yaptırdı. Son halini Instagram hesabından paylaşan Serap Paköz, estetik ameliyatı için Seda Sayan’ın devreye girdiğini aktardı.

Magazin 04-07-2021 02:10

Serap Paköz'e ne oldu? Görenler Mr. Spock'a benzetti

Serap Paköz'ün son hali görenleri şaşırttı. Star Tv'de sunduğu Gerçeğin Peşinde programı ile ekranlara gelen Serap Paköz, Mr. Spock'a benzetildi. İşte, Serap Paköz ile ilgili detaylar...

Magazin 12-03-2021 23:36

Serap Paköz'ü görenler şaşkına döndü! 'Mr. Spock'a benzetildi

Ekranların başarılı sunucusu Serap Paköz'ün yüzündeki değişiklikle dikkat çekti. Kaşlarını kaldırtan ve bir dizi estetik operasyon geçiren başarılı sunucuyu kimi takipçisi beğenirken kimisi 'Uzay Yolu' filminin efsane karakteri 'Mr. Spock'a benzetti.

Magazin 12-03-2021 10:54