Serhat Özcan Haberleri Ve Son Dakika Serhat Özcan Haberleri

Serhat Özcan Haberleri Ve Son Dakika Serhat Özcan Haberleri

8 Ağustos 1961 Sinop, Durağan doğumlu oyuncunun tam ismi Serhat Süha Özcan'dır. Tiyatro oyuncusu Reha Özcan ile kardeştir. 1979’da Gemlik Lisesi’ni bitiren oyuncu İstanbul Belediye Konservatuarı’nda eğitim alırken askere alındı. 1978’de Balıkesir Halk Eğitim kursları ile amatör olarak tiyatroya başladı. Bir dönem futbol oynayan Özcan, garsonluk ve muavinlik gibi işlerde çalıştı. BKM, Yapıkredi Çocuk Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu, İstanbul Belediye Konservatuarı ve Nöbetçi Tiyatrosu’nda rol aldı. 1993 yılında Süper Baba dizisi ile ekranlara adım atan Özcan sonrasında uzun yıllar Bir Demet Tiyatro dizisinde oynadı. Cennet Mahallesi, Öyle Bir Geçer Zamanki, Altındağlı, Ulan İstanbul, Suskunlar, Yahşi Cazibe gibi birçok yapımda rol aldı. Kendi yazdığı Sustuklarımı Bitirdim ve Son Kişot adlı tiyatro oyunlarını sahneledi. İlknur Özgenel ile evliliğinden Hazal isimli bir kızı vardır.

Serhat Özcan Haberleri

Cennet Mahallesi'nin Selim'i Serhat Özcan milletvekili aday adayı oldu! TİP Genel Başkanı Erkan Baş açıkladı

Cennet Mahallesi dizisinde canlandırdığı Selim karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Serhat Özcan ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş; ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ'un ardından Serhat Özcan'ın da milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

Magazin

Erkan Baş duyurdu! Ünlü oyuncu Serhat Özcan, Türkiye İşçi Partisi'nden milletvekili adayı oldu

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, ünlü oyuncu Serhat Özcan'ın Türkiye İşçi Partisi'nden milletvekili adayı olacağını açıkladı. Baş, "Sevgili Serhat Özcan adaylık teklifimizi kabul ederek hepimizi çok mutlu etti. Gönülden teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Haber

Ünlü oyuncu Serhat Özcan ile Deniz İpek Ayvalık'ta evlendi!

Bir Demet Tiyatro’nun Tirbuşon’u olarak tanınan, son olarak ise Çukur ve 'Zümrüdüanka' adlı dizilerde rol alan oyuncu Serhat Özcan, 5 yıldır birlikte olduğu ilçenin başarılı avukatlarından Deniz İpek ile Ayvalık'ta düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özcan, kendisini son derece huzurlu ve mutlu hissettiğini belirtti.

Magazin

Serhat Özcan'ın mutlu günü! Nişanlandı

Ünlü oyuncu Serhat Özcan, 5 yıldır birlikte olduğu avukat Deniz İpek ile nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı attı.

Magazin

Serhat Özcan

Serhat Özcan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Serhat Özcan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Reha Özcan kimdir? Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı Reha Özcan nereli ve kaç yaşında? Serhat Özcan'ın kardeşi mi?

Reha Özcan, Üç Kız Kardeş dizisinde Sadık karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamanın ardından gündem oldu. Çıkan haberler sonrası, İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan dizide ailesine son derece bağlı bir postane müdürü olan Sadık karakterine hayat veren ünlü oyuncunun biyografisi merak konusu oldu. Peki Reha Özcan kimdir? Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı Reha Özcan nereli ve kaç yaşında? Serhat Özcan'ın kardeşi mi? İşte detaylar...

Magazin

‘Canım Dayım’ filminin vizyon tarihi belli oldu! Festivallerin ardından sinema perdesinde performans gösterecek

Otistik bir birey olan Adem ile küçük kız yeğeni Melek’in hikayesini konu alan ‘Canım Dayım’ sinema filmi 7 Ocak Cuma günü beyaz perdede izleyiciyle buluşacak.

Trend

Kastamonu'da denizde kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor

Kastamonu'da denizde kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor

Yurthaber

Mucize Doktor'un Adil Hoca'sı Reha Özcan'ın kardeşi de kendisi gibi ünlü çıktı!

Mucize Doktor dizisinde hayat verdiği Adil Hoca karakteriyle izleyicinin takdirini kazanan Reha Özcan'ın kardeşi, 'Bir Demet Tiyatro' ile gönüllere taht kuran Serhat Özcan çıktı!

Trend

Çukur'da sürpriz ayrılık! Aliço öldü mü? Çukur 65. son bölüm izle!

Çukur dizisi 65. son bölümüyle nefesleri kesti. Çukur'da Uluç'un hain çıkması herkesi sarsarken, Koçovalılar ise yeni düşmanları Azer'e karşı plan yaptı. Azer ve Yücel ise Koçovalılar'ı yok etmek için ortak hareket etmeye başladı. Yücel ise Uluç'u öldürdü. Böylece Serhat Özcan Çukur'a veda etti. Son bölüm final sahnesinde ise Yücel bir kez daha Aliço'yu ele geçirerek bir depoda bağladı. Peki Yücel Aliço'yu vuracak mı? Aliço öldü mü? Rıza Kocaoğlu ayrıldı mı? İşte Çukur son bölüm final sahnesi.

Magazin

Çukur dizisine iki flaş transfer! Uluç ve Yücel kim? Çukur 52. yeni bölüm 2. fragmanı izle!

Çukur dizisinin merakla beklenen 52. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Karakuzular gece yarısı Çukur'a geri dönüyor. Mahsun ve Çeto'nun yolunu ise Yamaç, Cumali, Selim ve Vartolu kesiyor. Çukur'a yeni bölümde ise iki ünlü oyuncu birden katılıyor. Dizide Uluç ve Yücel karakteri dengeleri değiştirecek. Peki Çukur'da Yücel ve Uluç rollerini kimler oynuyor? İşte Çukur 52. yeni bölüm fragmanları ve yaşanacaklar.

Magazin