Serkan Sağdıç Haberleri

Melek Mosso'nun gelinlikli pozlarına çirkin yorumlar! Midem bulandı diyerek kızdı

Son dönemin popüler şarkıcılarından biri olan Melek Mosso ile manken Serkan Sağdıç geçtiğimiz yıl evlenmişti. Sosyal medyada bir sayfa tarafından ünlü şarkıcının düğün fotoğrafları paylaşıldı. Paylaşımın altına gelen kötü yorumlara Mosso, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Magazin 25-03-2024 15:47

Melek Mosso'nun Maldivler pozu sosyal medyayı salladı! Sarı bikinisiyle dans etti!

Güçlü sesiyle çok konuşulan şarkıcı Melek Mosso'nun Maldivler pozları gündem oldu. Şarkıcı sarı bikinisiyle dans ettiği anları paylaştı. Şarkıcının paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 12-02-2024 17:54

Ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun Maldivler pozu sosyal medyayı salladı! Pembe bikinisi dikkat çekti

Güçlü sesiyle çok konuşulan ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun Maldivler pozları gündem oldu. Şarkıcı pembe bikinisiyle poz verdi. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 31-01-2024 16:56

Melek Mosso'nun eşiyle ilgili itirafı herkesi şaşırttı! 'Benden daha ünlü sevgilileri olmuş'

Ünlü şarkıcı Melek Mosso iki yıldır aşk yaşadığı oyuncu ve model Serkan Sağdıç ile Ekim ayında nikah masasına oturmuştu. BloombergHT'de yayınlanan "Aslı Şafak'la İşin Aslı" programına konuk olan Melek Mosso özel hayatına dair açıklamalarıyla gündem oldu. Ünlü ismin eşiyle ilgili itirafları ise herkesi şaşırttı.

Magazin 15-11-2023 16:45

Serkan Sağdıç

Serkan Sağdıç Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Serkan Sağdıç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Ünlü şarkıcı Melek Mosso ve Serkan Sağdıç evlendi! İşte düğünden kareler

Son dönemin popüler şarkıcılarından biri olan Melek Mosso ile manken Serkan Sağdıç evlendi. Geçtiğimiz günlerde aile arasında düzenlenen bir törenle önce nişan ardından bir de kına gecesi yapan çift bugün dünyaevine girdi.

Magazin 11-10-2023 21:19

Aynı gün hem nişan hem kına yapmıştı! Melek Mosso düğün tarihini açıkladı

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, iki yıldır aşk yaşadığı manken Serkan Sağdıç ile evlilik yolunda ilk adımı geçtiğimiz günlerde attı. Çift, aile arasında düzenlenen bir törenle önce nişan yaptı ardından bir de kına gecesi yaptı. Ünlü isim şimdi de düğün tarihini açıkladı.

Magazin 02-10-2023 08:46

RECEP İVEDİK 4 KONUSU VE OYUNCULARI! Recep İvedik 4 nerede ve ne zaman çekildi?

Recep İvedik 4 konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Şahan Gökbakar'ın hem yazıp hem de oynadığı Recep İvedik 4 filmi, zaman zaman televizyon ekranlarında da yerini alıyor. Peki, Recep İvedik 4 konusu nedir, oyuncuları kimdir? Recep İvedik 4 nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 11-07-2023 18:49

Melek Mosso evlilik yolunda ilk adımı attı! 'Evet' dedi

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, klip çekiminde tanışarak birliktelik yaşamaya başladığı manken Serkan Sağdıç'la evlilik yolunda ilk adımı attı. Mosso sevgilisinin evlilik teklifine 'Evet' dedi.

Magazin 11-03-2023 15:47

Melek Mosso'nun sevgilisi Serkan Sağdıç kimdir? Melek Mosso ile aşk dolu 1 sene! İşte Serkan Sağdıç'ın hayatı!

Melek Mosso'nun sevgilisi Serkan Sağdıç, ünlü şarkıcının Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olması nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Melek Mosso ve oyuncu/manken sevgilisi 1 yıldır birlikteler. Ünlü şarkı 1 hafta önce sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Hayatımın en güzel kelimesi senin adın zaten." ifadesine yer vererek yıldönümlerini kutlamıştı. Peki, Melek Mosso'nun sevgilisi Serkan Sağdıç kimdir? İşte Serkan Sağdıç hakkında merak edilenler...

Magazin 03-12-2022 17:08