Şimşek Haberleri

İletişim Başkanlığı'ndan sonra Bakan Şimşek'ten de Erdoğan'la gerginlik iddialarına yanıt! 'Bir süredir yalan haberlerle...'

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında gerginlik yaşandığı iddialarına yalanlama geldi. DMM'nin ardından bir açıklama da Bakan Şimşek'ten geldi. Şimşek'ten "Vatandaşlarımızdan istirhamım; üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz ve politikalarımız ile ilgili bizden duymadığınız hiçbir haber veya söylentiye lütfen inanmayınız" çıkışı geldi.

Finans 16-04-2024 11:41

EBRD'den Türkiye'ye üst düzey ziyaret: Bakan Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı ile görüşecek!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkan Yardımcısı Jürgen Rigterink'in 24 Mart'ta Türkiye'ye dört günlük ziyarette bulunacak. Rigterink'in Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan ile görüşeceği kaydedildi.

Finans 22-03-2024 17:33

Kızıl cin Türkiye'de: Ege semalarında büyüleyici manzara! Sosyal medya bu fotoğraf karesini konuşuyor

Geçtiğimiz günlerde kuzey ışıklarının Türkiye'de görülmesinin ardından bu kez de Ege semalarının kızıla büründüğünü görenler yine şaşırdı. Nadiren görülen bir doğa olayı olan 'kızıl cin' de (red sprite) Türkiye'de gözlendi!

Haber 14-11-2023 09:29

Gece adeta gündüze döndü! İzmir Körfezi'ne düşen yıldırım ise böyle görüntülendi

İzmir'de gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış devam ederken, şimşekler geceyi adeta gündüze çevirdi. İzmir Körfezi'ne yıldırım düşme anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Haber 12-11-2023 09:29

Şimşek

Şimşek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şimşek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bitlis Tatvan’da adeta gece gündüze döndü! O anlar böyle görüntülendi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde birkaç gündür devam eden yağışlar esnasında çakan şimşekler geceyi aydınlattı.

Haber 04-10-2023 08:34

Şimşekleri görüntülerken büyük panik yaşadı! O anlar kameraya böyle yansıdı

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, sağanak yağışla birlikte çakan şimşekleri görüntüleyen vatandaşın 5 metre yakınına yıldırım düşme anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 22-06-2023 10:15

Türkiye'de kaydedildi! Çakan şimşekler kenti aydınlattı... 16 dakikada tam 85 tane

Yurdun büyük bölümünde etkili olan yağışlı hava, Bursa'da da kendini gösterdi. İki gündür etkili olan sağanak yağışla birlikte kentte gece boyunca çakan şimşekler adeta şehri aydınlattı. O anları kaydeden gökyüzü fotoğrafçısı Şenol Şanlı, 16 dakikada 85 şimşeği fotoğrafladı.

Haber 18-06-2023 14:02

Geceyi gündüze çevirdi! Hem korkuttu hem de hayran bıraktı... O anlar kamerada

Bitlis’in Ahlat ilçesinde etkili olan gök gürültülü sağanak yağışla birlikte Van Gölü’ne düşen şimşekler adeta geceyi gündüze çevirdi.

Haber 21-04-2023 09:50

Hatay'da şimşek fırtınası! Meteoroloji sarı alarm vermişti, gece gündüze döndü: Hakkari ve Şırnak'ta eğitime sağanak engeli

Hatay'da akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren sağanak yağışın ardından şimşekler geceyi aydınlattı. Meteorolojinin sarı alarm verdiği bölgede şimşekler geceyi gündüze çevirdi. Öte yandan Hakkari ve Şırnak'ta kuvvetli yağış nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Haber 13-04-2023 11:03

Gaziantep'te ürküten görüntü: Şimşekler adeta geceyi gündüze çevirdi! Yıldırım binaya böyle isabet etti

Gaziantep'te dün gece saatlerinde etkili olan sağanak, dolu yağışı ve gök gürültüsü sonrası şimşekler çaktı. Kentte çakan şimşekler adeta geceyi aydınlatırken bir binaya yıldırımın isabet etme anları ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 18-03-2023 16:16

Meteoroloji uyarmıştı! İzmir Çeşme'de sağanak yağış başladı, şimşekler geceyi aydınlattı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün gök gürültülü sağanak yağış ile kuvvetli fırtına uyarısı yaptığı İzmir'in Çeşme ilçesinde, gece saatlerinde şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Ünlü tatil merkezinde sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı.

Haber 27-01-2023 02:44

Bulutlara lazer attılar! Sonuç, hava durumu meraklılarını bile şaşırtabilecek kadar ilginç

İnsanoğlunun yıldırım çarpmalarına karşı en iyi koruması Franklin çubuğu adı verilen sivri çubukların yer aldığı paratoner olarak bilinir. Ancak İsviçre'deki bir dağın telekomünikasyon kulesinin bulunduğu tepesinde yapılan bir deney, tüm dengeleri değiştirebilir. Çünkü lazerlerle yapılan bu deneyde bulutlara kısa ve yoğun lazer darbeleri atıldı. Ortaya ise hava durumu meraklılarını bile şaşırtacak kadar ilginç bir sonuç çıktı.

Haber 18-01-2023 16:16

Samsun’da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Samsun’da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Yurthaber 28-08-2022 22:21

Mucize kurtuluş! Okulun ilk gününde göğsüne yıldırım düştü, neye uğradığını şaşırdı

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Emma Eggler isimli 18 yaşındaki genç bir kız üniversitede eğitime başladığı ilk günde talihsiz bir kaza yaşadı. West Florida Üniversitesi’ndeki ilk gününde genç kızın göğsüne yıldırım düştü. Şans eseri hayatta kalmayı başaran Eggler’in kazanın etkisiyle bluzundan çorabına kadar tüm kıyafetleri yandı ve vücudunun çeşitli bölgelerinde yanıklar oluştu.

Trend 27-08-2022 16:24

Şili'de görülen kırmızı peri şaşkına çevirdi! Nadiren ortaya çıkıyor

Avrupa Güney Gözlemevi'nin (ESO) yakınlarındaki Atacama Çölü'nden alınan bir görüntü, görenleri şaşkına çevirdi. Söz konusu görüntü, kırmızı peri (kırmızı sprite) olarak bilinen parlak kırmızı çizgileri gösterdi. Kırmızı peri, oldukça nadir görünen bir gökyüzü olayı olarak tanımlanmakta.

Haber 25-08-2022 10:42