Sinan Çetin Haberleri

Bomba aşk iddiası! Dilan Çiçek Deniz ünlü yönetmenin oğluyla...

Son dönemde yüzündeki değişimle sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Mert Yazıcıoğlu ile kısa süreli birliktelik yaşayan Deniz aradığı aşkı sonunda buldu. Güzel oyuncu gönlünü ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğluna kaptırdı.

Magazin 24-04-2024 08:32

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin evliliğe ilk adımı attı! Nişanlısı bakın kim çıktı

Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin evlilik yolunda ilk adımı attı. Aile arasında düzenlenen törenle nişanlanan Rüzgar Çetin'in nişanlısı da çok tanıdık bir ismin kızı çıktı.

Magazin 16-01-2024 10:54

Sinan Çetin'den radikal karar! Cihangir'i terk ediyor

Ünlü yönetmen Sinan Çetin adının bütünleştiği Cihangir'i terk etme kararı aldı. Çetin, aldığı mülkleri satıp semt değiştiriyor. Yönetmen artık Prens Adaları'nın en büyüğü olan Büyükada'da yaşayacak.

Magazin 04-03-2023 09:01

Sinan Çetin'in panik anları! Genç kadınla yakalanınca...

Ünlü yönetmen Sinan Çetin, önceki gün Nişantaşı'nda bir alışveriş merkezinden çıkarken genç bir kadınla objektiflere takıldı. Basın mensuplarını görünce bir otele giren Çetin, 10 dakika durduktan sonra koşar adımlarla bir parka giderek yeniden genç kadınla buluştu.

Magazin 18-07-2022 09:36

Sinan Çetin

Sinan Çetin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sinan Çetin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Berrak Tüzünataç Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin ile yakalandı

Berrak Tüzünataç, Sinan Çetin'in oğluyla Bodrum'da sezonu açtı. Birlikte tatil yapan aşıkların romantik anları objektiflere yansıdı. Kendisi gibi oyuncu olan Uraz Kaygılaroğlu ile ilişkisini geçtiğimiz yıl noktalayan Berrak Tüzünataç (37), ardından Sinan Çetin'in küçük oğlu Rafael Cemo Çetin (30) ile görüntülendi.

Magazin 21-06-2022 17:54

Sinan Çetin’in oğlu Rafael Cemo Çetin, Berrak Tüzünataç’la aşk yaşıyor

Sinan Çetin’in her hareketi olay olan oğlu Rafael Cemo Çetin, yeni bir aşka yelken açtı. Rafael Cemo Çetin’in son olarak Uraz Kaygılaroğlu’ndan ayrılan oyuncu Berrak Tüzünataç ile birlikte olduğu iddia edildi.

Magazin 16-10-2021 20:17

Ünlü sunucu Zuhal Topal, meğer Sinan Çetin'in Film Gibi programında yer almış!

Ekranların beğeniyle takip edilen sunucusu Zuhal Topal'in, televizyonculuk kariyerine nerede başladığını görünce çok şaşıracaksınız!

Magazin 14-10-2021 16:32

Teknede çırılçıplak yakalanmıştı! Cüneyt Özdemir Sinan Çetin'e sahip çıktı

Cüneyt Özdemir, teknede şortunu değiştirirken gazeteciler tarafından çıplak şekilde görüntülenen Sinan Çetin’e sahip çıktı. "Bu bir suç" diyen Özdemir, izleyicilerine de seslendi: Bazı şeyleri paylaşmaktan utanalım…

Magazin 15-06-2021 14:16

Çıplak pozları ile gündem olan Rafael Cemo Çetin kimdir, kimin oğlu? |Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında?

Usta yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin, sosyal medyada yayınlan çırılçıplak görüntülerinin ardından en çok aranan başlıklar arasında yer aldı. İnstagram'da yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken Rafael Cemo'nun özel hayatı merak konusu oldu. Peki Rafael Cemo Çetin kimdir? Detaylı biyografisine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Magazin 13-06-2021 15:04

Bakan tekrar baktı! Sinan Çetin’in oğlu taş üstünde çırılçıplak görüntülendi

Berlin in Berlin, Çiçek Abbas ve Propaganda gibi unutulmaz filmlere imzasını atan ünlü yönetmen Sinan Çetin’in yapımcı oğlu Rafael Cemo Çetin, çırılçıplak poz verdi.

Magazin 12-06-2021 20:03

Babası gibi Rafael Cemo Çetin de maske kuralını umursamadı

Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rafael Cemo Çetin, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Genç isim babası gibi pandemi kurallarını hiçe sayarak sokaklarda maskesiz dolaştı.

Magazin 29-04-2021 11:09