Şirinler Haberleri

5 Ağustos reyting sonuçları açıklandı! Ruhun Duymaz, Bayi Toplantısı, Çılgın Joe, Şirinler, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

5 Ağustos reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Ruhun Duymaz, Bayi Toplantısı, Çılgın Joe, Şirinler, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 5 Ağustos reyting sonuçları açıklandı mı? Ruhun Duymaz, Bayi Toplantısı, Çılgın Joe, Şirinler, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 06-08-2023 14:49

Şirinler Kayıp Köy konusu, oyuncuları ve seslendirenler! Şirinler Kayıp Köy filmi nerede çekildi? 5 Ağustos ATV yayın akışı

Şirinler Kayıp Köy orijinal adıyla Smurfs: The Lost Village filmi konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Bu akşam saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan filmin yönetmenliğini Kelly Asbury yapıyor. Peki, Şirinler Kayıp Köy filmi nerede çekildi? Şirinler Kayıp Köy konusu, oyuncuları ve seslendirenler! 5 Ağustos ATV yayın akışı

Magazin 05-08-2023 19:47

Can pazarının yaşandığı feci kazada ilginç anlar! Yaralı anne babasının başında beklerken bakın ne yaptı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde otomobil ile tur minibüsünün çarpışması sonucu 9 İngiliz turist ve otomobil sürücüsü yaralandı. Otomobilin kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülürken, yaralanan otomobil sürücüsünün ise 2,69 promil alkollü olduğu belirlendi. Can pazarı yaşanan kaza sonrası tur minibüsünden çıkarılan yaralı turistlere ilk müdahale olay yerinde yapıldı. İngiliz çocuğun yaralı annesi ve babasının başında beklerken yaptığı ise herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Haber 01-08-2023 16:39

Şirinler 2 oyuncuları kimler, konusu nedir? Şirinler 2 filmi ne zaman çekildi?

Şirinler 2 filmi bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. Üç boyutlu komedi film, Şirinler filminin devamı olarak çekilmiştir. Vizyona girdiği günden bu yana zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanan Şirinler 2 filmi eğlence dolu sahneleriyle izleyicilere keyif dolu dakikalar yaşatıyor. Filmi izlemek isteyen vatandaşlar Şirinler 2 konusu, karakterleri ve oyuncuları gibi detayları merak ediyorlar. Peki, Şirinler 2 oyuncuları kimler, konusu nedir? Şirinler 2 filmi ne zaman çekildi?

Magazin 01-07-2023 19:40

Şirinler

Şirinler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şirinler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Belçika'nın yeni pasaportlarında ünlü çizgi roman kahramanlarının çizimleri bulunuyor

Belçika'nın yeni pasaportlarında ünlü çizgi roman kahramanlarının çizimleri bulunuyor

Yurthaber 03-10-2022 23:47

Esenyurt Şirinler Anaokulu’nda 23 Nisan coşkusu

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 102 yıl önce çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Esenyurt Şirinler Anaokulu öğrencileri tarafından coşkuyla kutlandı.

Haber 23-04-2022 09:29

'Sarallar' ve 'Şirinler' davasında karar çıktı! Sanıklara ceza yağdı

Kamuoyunda 'Sarallar' ve 'Şirinler' olarak bilinen iki çetenin aralarında bulunan husumet nedeniyle 7 kişinin öldürülmesine ilişkin davada karar çıktı. 28 sanığın yargılandığı davada 'Sarallar' çetesinin lideri Ümit Saral'a, 2 kişiyi öldürdüğü, 3 kişiyi de öldürmeye azmettirdiği gerekçesiyle 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ile 2 kez müebbet hapis verilirken, çeşitli suçlardan değişik oranlarda da toplamda 75 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verildi.

Haber 22-09-2021 17:02

Şirinler çetesi yöneticisinin evinden ‘Sedat Peker’ yazılı tespih çıktı

Adana merkezli 4 ilde ‘Şirinler’ çetesi olarak bilinen silahlı suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 39 şüpheliden 18’i tutuklandı. İsmi açıklanmayan bir örgüt yöneticisinin evinde yapılan aramada üzerinde ‘Sedat Peker’ yazılı 2 tespih ele geçirildi. Tespihlerin, Peker tarafından örgüte gönderildiği öne sürüldü.

Haber 17-07-2021 12:41

Sadece küçük ve mavi değiller! Şirinler çizgi filmiyle ilgili komplo teorileri

Şirinler çizgi filmine çocukluk döneminde bir kez de olsa denk gelmişsinizdir. Hatta çocukluk demek bu çizgi film için haksızlık olur. Çünkü yetişkinler de çoğu zaman bu çizgi filmi izlemeyi kaçırmazlar. Şirinlerin sevimli hikayesi ve Gargamel ile olan mücadeleleri gönüllerde taht kurmayı başarmıştır. Ancak Şirinlerin sadece mavi, küçük kahramanlar olmadığı bu çizgi film üzerinden kimi mesajların verildiği üretilen komplo teorilerinde altı çizilmiştir.

Trend 15-02-2021 15:30