Siyah Elbise Haberleri

Dünyaca ünlü markaların daha uygun fiyatlı kıyafet muadilleri

Modayı hayatlarının merkezine koyan ve tüm kıyafetlerini sezonun en beğenilen, en popüler parçaları arasından seçenler burada mı? Şimdi size güzel bir haberimiz var! Görür görmez âşık olduğunuz ve her baktığınızda iç çektiğiniz o dünyaca ünlü markaların pahalı ve özel parçalarının uygun fiyatlı muadilleriyle tanışmak ister misiniz ? Yanıtınız "Evet!" ise haydi gelin birbirinden güzel o parçalara birlikte bakalım.

Kadin

Dilan Çiçek Deniz'in yeni filminin çekimlerinde giydiği elbiseyi beğenenlere alternatif öneriler

Dilan Çiçek Deniz son dönemin en gözde oyuncularından biri. Hâliyle her hareketi ve hatta her kıyafeti büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Deniz'in yeni filminin çekimleri sırasında giydiği beyaz elbise de onlardan biri! Biz de Dilan Çiçek Deniz'i yakından takip edenler için ünlü oyuncunun çok beğenilen elbisesine alternatif modelleri bir araya getirdik. Hazırsanız başlayalım!

Magazin

Zendaya'nın Emmy Ödülleri için giydiği çok beğenilen o elbiseye alternatif öneriler

Emmy Ödülleri'ne sadece televizyon yapımları değil, birbirinden güzel elbiseler de damga vuruyor. Zendaya'nın geçtiğimiz törende giydiği siyah uzun elbisesi hayranları tarafından çok beğenildi. Hem gösterişli hem sade olmayı başaran elbisesiyle paylaşım yapan güzel oyuncunun fotoğrafı, beğeni yağmuruna tutuldu. İddialı tarzdaki bu elbiseye uygun alternatifleri sizler için derledik. İşte detaylar!

Magazin

Dilan Çiçek Deniz'in Armani lansmanı için giydiği elbiseye alternatif öneriler

Sonbahar başlasa da davetler ve lansmanlar kaldığı yerden devam ediyor. Objektiflere yansıyan birbirinden özel tasarımlar, gideceğimiz davetler için bizlere de ilham oluyor. Güzelliğiyle dillerden düşmeyen Dilan Çiçek Deniz de Armani lansmanında giydiği elbiseyle gündemden düşmüyor. Dilan Çiçek Deniz'in elbisesi sizin de gözlerinizi kamaştırdıysa doğru yerdesiniz. Gittiğiniz davetlerde bakışlarını üzerinizde toplamanızı sağlayacak alternatif parçaları seçtik. İşte detaylar!

Magazin

Siyah Elbise

Siyah Elbise Hakkındaki Haberler Mynet'te. Siyah Elbise Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Afra Saraçoğlu'nun giydiği çok beğenilen siyah elbiseye alternatif öneriler

Yaz mevsimi, partilerin ve kokteyllerin dönemi! Özel gün ve gecelerde hem şık hem rahat olmak çok önemli. Bu özel günlerde ise siyah, her dönemin rengi olarak ön plana çıkıyor. Siyah elbiseler farklı tasarımlarla birleştiğinde âdeta modaya yön veriyor ve dolapların kurtarıcı parçası hâlini alıyor. Afra Saraçoğlu gibi birçok isim, önemli davetlerde tercihini siyahtan yana kullanıyor. Siz de Afra Saraçoğlu'nun stilini beğendiyseniz okumaya devam edin!

Magazin

Duygu Özaslan'ın beğenilen sırt dekolteli elbisesine alternatif öneriler

Bu yazın trendi sırt dekolteli elbiseler! Uzun elbiselerde veya kısa elbiselerde sırt dekoltesi, elbiseyi çok daha zarif ve şık bir hâle getiriyor. Sırt dekolteleri ip askılarla tasarlandığında ise daha estetik görünüyor. Bu yaz Duygu Özaslan gibi birçok tanınmış kişi de bu elbiseleri tercih ediyor. Siz de Duygu Özaslan'ın derin sırt dekolteli elbisesini beğendiyseniz doğru yerdesiniz. Benzer elbise modellerine gelin, birlikte bakalım.

Magazin

Duygu Özaslan'ın beğeni yağmuruna tutulan fotoğrafındaki siyah elbiseyi beğenenlere alternatif niteliğinde uygun fiyatlı öneriler

Elbise giymeye düşkün olanlar için yaz mevsimi, harika zamanlardan biri. Geçtiğimiz günlerde Duygu Özaslan'ın giydiği siyah elbise, güzel ismin hayranları tarafından çok beğenildi. Deniz kenarında giydiği bu elbise ile Duygu Özaslan, şıklığına şıklık kattı. Hem kız kıza buluşmalarda hem düğünlerde siz de Duygu Özaslan gibi siyah renkli bir elbise giymek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Gelin, sizler için seçtiğimiz uygun fiyatlı modellere birlikte göz atalım.

Magazin