Siyam Ikizleri Haberleri

Kahramanmaraş'ta yaşayan siyam ikizleri Cumhurbaşkanlığı uçağıyla Ankara'ya getirildi

Kahramanmaraş'ta yaşayan siyam ikizleri Sema ve Ayşe Tanrıkulu, Cumhurbaşkanlığı uçağıyla Ankara'ya getirildi.

Yurthaber 21-02-2023 08:07

Ameliyatla ayrılan siyam ikizlerinin 4'üncü yaşları kutlandı

İkizlerin babası Ömer Evrensel: - "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan desteklerini hiçbir zaman eksik etmediler. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve kıymetli eşine, Cumhurbaşkanımızın sağlık ekibine çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun"

Yurthaber 22-06-2022 13:36

Aynı bedende yaşayan siyam ikizleri, Türkiye’de ayırıldı! Ameliyat tam 9 saat sürdü

İstanbul’da önceki gün tıp dünyasının yakından takip ettiği bir gelişme yaşandı. Henüz 1 yaşını dahi doldurmayan Cezayirli siyam ikizi bebekler ayrıldı. Zorlu operasyonda doktorlar 9 saat süren ameliyatla biri yaklaşık 6, diğeri ise 8 kilo ağırlığındaki göğüs kemiğinden yapışık siyam ikizi kız bebekleri, birbirinden ayırmayı başardı.

Trend 08-06-2022 11:28

Tek yumurta ikizleri nişanlarından aynı anda çocuk sahibi olmaya çalıştığını söyledi! Sözleri olay yarattı

Tek yumurta ikizleri 35 yaşındaki Anna ve Lucy DeCinque ile aynı anda nişanlı olan Ben Byrne açıklamalarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Nişanlısı olan ikizlerden aynı anda çocuk sahibi olmak için çalışmalara başladığını dile getiren Byrne, 11 yıllık birlikteliklerinin detaylarını paylaştı.

Trend 25-04-2022 16:10

Siyam Ikizleri

Siyam Ikizleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Siyam Ikizleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İngiltere'de operasyonla ayrılan siyam ikizleri 3 yaşında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde Londra'da gerçekleştirilen operasyonla ayrılan siyam ikizleri Derman-Yiğit Evrensel, 3'üncü yaş günlerini tedavilerinin devam ettiği hastanede kutladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da siyam ikizleri Derman ve Yiğit Evrensel'in 3'üncü yaş günlerini yaptığı bir paylaşımla kutladı.

Haber 21-06-2021 16:20

Dubai Veliaht Prensi Maktum, siyam ikizleri için harekete geçti

Dubai Veliaht Prensi, Irak'ta karınlarından bitişik olarak doğan ilk siyam ikizleri için maddi ve manevi yardım yapmaya karar verdiğini açıkladı.

Haber 25-09-2002 11:52