Sma Hastanesi Istanbulda Nereye Yapilacak Haberleri

SMA hastanesi nereye açılacak? SMA hastanesi İstanbul'da nereye yapılacak? Nadir hastalıkların tedavisi için İstanbul’da kurulacak

SMA hastalığı ile ilgili son dakika açıklamasında bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, nadir hastalıkların tedavisi için İstanbul’da hastane kurulacağını belirtti. Birçok kişi bu açıklamanın ardından konuya ilişkin arama motorlarında sorgulama yapıyor. "SMA hastanesi nereye açılacak? SMA hastanesi İstanbul'da nereye yapılacak?" sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Haber 2023-06-07 11:39:49

Kağıthane Devlet Hastanesi tahliye mi ediliyor? Depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Kağıthane Devlet Hastanesi nereye taşınacak?

Kağıthane Devlet Hastanesi ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası olası İstanbul depremi için yapılan incelemede Kağıthane Devlet Hastanesi'nin dayanıksız olduğu tespit edildi. Konuya dair ayrıntılar merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, Kağıthane Devlet Hastanesi tahliye mi ediliyor, nereye taşınacak?

Haber 2023-02-28 14:35:32

SMA hastası 17 aylık bebek, Kovid-19'u yendi

Antalya'da çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle götürüldüğü Akdeniz Hastanesi Hastanesi'nde, yeni tip koronavirüs teşhisi konulan bebeğin uygulanan tedaviyle testleri negatife döndü - Hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Bülent Aydınlı: - "Artık yoğun bakım süreci bitmek üzere. O da klinikte takip edilecek ama altta çok ciddi başka problemler, ciddi kas hastalığı var" - İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür: - "83 yaşında virüsü yenen hastamız da oldu, 3 yaşında hastalığı yenip taburcu ettiğimiz de"

Yurthaber 2020-04-18 11:54:35

DHA YURT BÜLTENİ-11

İzmir'de üzerlerine yıldırım düşen baba ve kızı öldü (3) BABA-KIZA OTOPSİ YAPILACAK İzmir'in Kınık ilçesinde, yağmur başlayınca kurutmak için bıraktıkları tütünlerin üzerini naylon ile örtmek isterken yıldırım düşmesiyle yaşamını yitiren çiftçi Bayram Türkmen ile kızı Tülin Türkmen'in Bergama Necla Mithat Öztüre Devlet Hastanesi Morgu'ndaki cenazeleri savcının ön otopsininin ardından, İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Haber 2019-07-11 14:07:11

İzmir'de üzerlerine yıldırım düşen baba ve kızı öldü (3)

BABA-KIZA OTOPSİ YAPILACAK İzmir'in Kınık ilçesinde, yağmur başlayınca kurutmak için bıraktıkları tütünlerin üzerini naylon ile örtmek isterken yıldırım düşmesiyle yaşamını yitiren çiftçi Bayram Türkmen ile kızı Tülin Türkmen'in Bergama Necla Mithat Öztüre Devlet Hastanesi Morgu'ndaki cenazeleri savcının ön otopsininin ardından, İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Haber 11-07-19 13:59

Çocuklarda SMA hastalığan dikkat

Medical Park Gaziantep Hastanesi, Çocuk Nöroloji Doç.

Yurthaber 05-12-18 14:55

Tarsus Devlet Hastanesi ve Kazanlı Turizm Bölgesi Temel Atma Töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (3) - "Araştırma-geliştirmeden bahsediyor ama Türkiye'de 77 tane teknokent, 900 tane Ar-Ge merkezi olduğunu dahi bilmiyor. Onlar Türkiye'yi hala kendi bıraktıkları yerde zannediyorlar. Doğru dürüst milletin içine çıkmadıkları, vatandaşın kapısını çalmadıkları, kendi kısır dünyalarına hapsoldukları için Türkiye'nin 16 yılda nereden nereye geldiğini fark etmemişler" - "İkide bir tutturmuş, 'Ben çiftçiyim, ben hayvancılık yaptım.' Kafasına bir kasket takmış, o kasketle beraber benim milletimi aldatacağını zannediyor. Bırak sen o kasketi falan, senin gönlün ne konuşuyor, icraatın ne? Onu söyle onu. Benim milletim şekle bakmıyor, icraata bakıyor"

Haber 07-06-18 15:26