Somer Şef Haberleri

MasterChef'in konuğu Ahmet Dede kimdir? Michelin Yıldızı sahibi Şef Ahmet Dede'nin biyografisi

MasterChef'e Michelin Yıldızı sahibi Şef Ahmet Dede konuk olacak. Somer Sivrioğlu, "İrlanda'da yılın en iyi şefi seçilmişti. Bu sene yine seçildi. Yurt dışındaki 2 Michelin Yıldızlı tek Türk restoranı ve o restoranın şefi, milli gururumuz Ahmet Dede geliyor." diyerek ünlü şefi stüdyoya davet etti. Peki, MasterChef'in konuğu Ahmet Dede kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 26-12-2023 23:52

MasterChef'te Somer Şef'ten çarpıcı sözler! O yılın en önemli düğünüydü diyerek itiraf etti: Kariyerimin sonu oldu

MasterChef'te eleme heyecanı yaşandı. Esra, Batuhan, Eren ve Sergen'in potaya girdiği yarışmada duygusal anlar yaşandı. Programa veda eden yarışmacı Batuhan Bayır oldu. MasterChef All Star'ın son bölümünde yaşananlar bununla sınırlı kalmadı. Geceye ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun itirafı damga vurdu. "O yılın en önemli düğünüydü" diyerek itirafta bulunan Somer Şef, "Kariyerimin sonu oldu." ifadesini kullandı. O anlar izleyenleri şaşırttı.

Magazin 25-12-2023 13:05

MASTERCHEF LOUISIANA CHICKEN TARİFİ! Louisiana chicken nasıl yapılır, malzemeleri neler? Çıtır çıtır lezzet!

MasterChef'teki Louisiana chicken tarifi, programın 185. bölüm fragmanı nedeniyle merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada düello heyecanı yaşanacak. Peki, Louisiana chicken nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, MasterChef'in 185. bölümünde yapılan Louisiana chicken tarifi...

Yemek 20-12-2023 20:02

MASTERCHEF TAVUK KANAT IZGARA TARİFİ: Tavuk kanat ızgara nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Çıtır çıtır lezzet!

MasterChef'teki tavuk kanat ızgara tarifi, programın 185. bölüm fragmanı nedeniyle merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada düello heyecanı yaşanacak. Peki, tavuk kanat ızgara nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, MasterChef'in 185. bölümünde yapılan tavuk kanat ızgara tarifi...

Yemek 20-12-2023 20:01

Somer Şef

Somer Şef Hakkındaki Haberler Mynet'te. Somer Şef Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

MasterChef'te Tahsin'den Somer Şef'e olay yanıt! Hiç senaryo yazmaya gerek yok!

MasterChef'te potaya giren isim Esra oldu. Bu gelişmenin ardından yarışmacı arkadaşlarına rest çeken Esra'nın tavrı şeflerin dikkatinden kaçmadı. İtalyan şef Danilo Zanna "Kendini savunmaman, kendine yaptığı bir haksızlık değil mi sence?" deyince olanlar oldu. Esra'nın sözleri Kıvanç'ı sinirlendi. Yaşanan sözlü atışma sonrası Tahsin, Somer Şef'in bir sözü üzerine "Hiç senaryo yazmaya gerek yok!" dedi.

Magazin 20-12-2023 13:52

MasterChef'te Barış'ın sözleri olay oldu! Somer Şef'in çıkışı dikkat çekti! Yemeğin iptal

MasterChef’te haftanın takımları arasında kıran kırana bir mücadele gerçekleşiyor. Dün akşam oynanan haftanın ilk takım oyununu Kırmızı Takım kazanırken, bu akşam oynanacak olan mücadelede Barış’ın iddialı sözleri ortalığı karıştırdı. Somer Şef’in fragmandaki "Yemeğin iptal" sözleri ise merak uyandırdı.

Magazin 11-10-2023 09:51

Masterchef jürisi Somer Şef'ten menemen itirafı! Soğanlı mı soğansız mı olur?

Masterchef Jürisi Somer Sivrioğlu katıldığı Youtube programında merak edilenleri yanıtladı. Roksan Kunter'in sunduğu programda Somer Şef Avustralya'da başlayıp Türkiye'de devam eden işlerinin yanı sıra Masterchef'te sağladığı başarı ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Masterchef'te yer alan yemeklerin programın yayınlandığı akşam en çok verilen siparişler olduğunu da ekledi.

Haber 10-09-2023 15:56

MasterChef'te olay sözler! Somer Şef dayanamayıp ikaz etti: Sen kendini çok dövüyorsun, kendine vurma

Masterchef yarışmacıları, haftanın eleme adayı olmamak için hünerlerini sergiledi. Yarışmanın ilk etabında en başarılı tabakları hazırlayan isimler Ayaz, Alican, Barış, Azize, Kerem, Dilara ve Tanya oldu. Gecenin sonunda eleme potasına giren isim açıklandı. Fakat Somer Şef'in 2 yarışmacıya yönelik sözleri MasterChef All Star'a damga vurdu. Ünlü şef, performanslarında düşüş olan Azize ve Kerem'e yönelik düşüncelerini dile getirdi.

Magazin 03-09-2023 08:30

Malatya kiraz yaprağı sarması tarifi! MasterChef kiraz yaprağı sarması nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Malatya kiraz yaprağı sarması tarifi MasterChef all Star'da yapılmasıyla birlikte merak edildi. Malatya'nın yöresel yemeklerinden biri olan kiraz yaprağı sarması nasıl yapılır kullanıcılar tarafından araştırılmaya başlandı. Yapımı oldukça kolay olan ve tadına doyamayacağınız tarifi sizler için hazırladık. Peki, MasterChef Malatya kiraz yaprağı sarması nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 30-07-2023 23:45

MasterChef'te tansiyon bir anda yükseldi! Somer Şef sert çıktı: Bizim adımıza karar vermeyin

MasterChef'te her geçen gün tansiyon daha da yükseliyor. Bu akşamki 100.000 TL'lik ödül oyununda heyecan oldukça yüksekti. Mavi takım kaptanı Eda'nın şeflere serzenişi geceye damga vuran olaylardan biri oldu.

Magazin 21-07-2023 22:22

Somer Sivrioğlu MasterChef Türkiye açıklamasıyla şaşırttı! İddialara son noktayı koydu! ''Evimdeyim''

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef, "All Star" formatı ile ekranlara geri dönüyor. Büyük bir heyecanla beklenen MasterChef Türkiye ilk bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. 2018'den beri jüri üyelerinden biri olan Somer Sivrioğlu'nun programdan ayrıldığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü şef iddialara son noktayı koydu.

Magazin 15-06-2023 09:05

Herkes bunu konuşuyor! MasterChef All Star'da Somer Şef bilmecesi çözüldü! İşte yerine gelen isim...

MasterChef All Star için heyecanlı geri sayım sürüyor. Fenomen yemek programının bu akşam yayınlanan fragmanında Somer Şef'in olmaması dikkatlerden kaçmadı. Programın izleyicileri Somer Sivrioğlu'nun olmayışına tepki gösterdi.

Magazin 12-06-2023 00:33

MasterChef tarihinde bir ilk! Somer Şef canlı yayında duyurdu!

MasterChef 2022 büyük finali bugün Tv8'de canlı yayınla gerçekleşiyor. Heyecanın dorukta olduğu MasterChef 2022 sezonunun finalinde son dakikalara yaklaşıldı. Programa MasterChef'in eski yarışmacıları da konuk oldu. Somer Şef yarışmacılara müjdeyi canlı yayında verdi.

Magazin 10-01-2023 23:46

MasterChef Gamze kimdir? Konuşması dinleyen herkesi duygulandırdı!

MasterChef Türkiye'nin her bölümü ilgiliyle takip ediliyor. MasterChef 2022 yarışmacıları yaptıkları açıklamalar ile gündem oluyor. Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'in 130.bölümünde annelik ile ilgili konuşan Gamze Tosun izleyicileri duygulandırdı. İzleyiciler MasterChef Gamze kimdir? Kaç yaşında, kaç çocuğu var? Aramalarında bulundu.

Magazin 17-11-2022 20:52

MasterChef 'Silahı bırak cannoli'yi al!' repliği hangi filmde geçiyor? Cannoli'nin yer aldığı film merak uyandırdı

MasterChef yarışması hayranları tarafından sevilerek izleniyor. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüriliğini yaptığı programda 15 Kasım Salı günü yarışmacı adaylardan filmlerde kullanılan tatlıları yapmaları istendi. Hangi tatlının hangi filmde kullanıldığını bilenlere ek puan verileceği söylendi. Fragmanda görülen 'Silahı bırak cannoli'yi al!' repliği hangi filmde geçiyor? araştırmaları yapılıyor. İtalyan tatlısı cannoli'nin hangi filmde yer aldığı merak edildi.

Yemek 15-11-2022 17:20

MasterChef’te Somer Şef’in annesi çok şaşırttı! Yaptığı tabağı görenler hayran kaldı... Meğer annesi de…

MasterChef’te her hafta perşembe akşamları şeflerin verdiği eğitimlerin ardından yarışmacılar en iyi tabağı yapmak için mücadele ediyorlar. Yeni bölümde MasterClass verecek olan isimlerden biri de Somer Şef’in annesi oldu. Bu akşam imza yemeklerinden biri yapacak olan Somer Şef’in annesi Ülkü hanımın mesleğini duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 14-10-2022 12:00

MasterChef Ekin kimdir, aslen nereli? 'Hayatım' gafıyla bilinen eski MasterChef yarışmacısı Ekin Eylem Ulaş kaç yaşında?

2019 yılında Masterchef yarışmasında dikkat çeken Ekin Eylem Ulaş, yeniden Masterchef'e konuk oluyor. Bu kez tadım yapacak olan MasterChef Ekin 'Hayatım' gafıyla uzun süre konuşulmuştu. Somer Şef'e yanlışlıkla, "Yok hayatım" demesi ile hafızalara kazınan Ekin Ulaş'ı, aynı espriyle yeni bölümde karşıladılar. Peki, MasterChef Ekin kimdir, kaç yaşında, evli mi? İşte, MasterChef Ekin Ulaş hakkında bilgiler...

Magazin 06-10-2022 20:38

Masterchef Masterclass'ı kim, hangi yarışmacı kazandı? 16 Eylül Masterchef Masterclass ödülü neydi?

Mastercehf Türkiye yemek yarışması programı ilgiyle takip ediliyor. Masterchef'in 16 Eylül akşamı yayınlanan bölümünde Masterclass oyunu gerçekleşti. İlk etapta Somer şefin Ali nazik tarifini yapan yarışmacılar ikinci etapta bilgi yarışmasına tabi tutuldular. Son etapta ise yarışmacılar çökertme kebabının malzemelerinden yaratıcılık tabağı çıkarmaya çalıştılar. Peki, Masterchef Masterclass'ı kim, hangi yarışmacı kazandı? 16 Eylül Masterchef Masterclass ödülü neydi?

Magazin 17-09-2022 13:41

MasterChef Somer Sivrioğlu aşka geldi sevgilisinin 30. yaş doğum gününü böyle kutladı!

Somer Sivrioğlu, sevgilisi Pınar Kayabaşı'nın 30. yaş doğum gününde romantik pozlarını paylaştı. Daha önce bir evlilik yapmış olan Somer şef sevgilisi ile olan pozlarını ilk kez takipçileriyle paylaştı.

Magazin 31-08-2022 17:52

Masterchef Masterclass'ı kim, hangi yarışmacı kazandı? 26 Ağustos Masterchef ilk Masterclass ödülü neydi?

Mastercehf Türkiye yemek yarışması programı ilgiyle takip ediliyor. Masterchef'in 26 Ağustos akşamı yayınlanan bölümünde ilk Masterclass gerçekleşti. Her şef bir ürünle teknik ve detayları yarışmacılara anlattı. Sonrasında yarışmacılardan aynı performans beklendi. Peki, Masterchef Masterclass'ı kim, hangi yarışmacı kazandı? 26 Ağustos Masterchef ilk Masterclass ödülü neydi?

Magazin 27-08-2022 09:25

Masterchef Fatmanur kimdir? Fatma Nur Uçar kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Masterchef Fatma Nur Uçar kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ediyor. 9 Ağustos 2022 Salı akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Fatma Nur, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Fatma kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Fatma Nur Uçar nereli, evli mi, kaç yaşında, mesleği ne? İşte MasterChef 2022 ana kadro 8. önlüğü alan yarışmacı Fatma Nur Uçar...

Magazin 10-08-2022 09:30