Söyledi Haberleri

Acun Ilıcalı şimdi de o sözlerle gündemde! Ferrari alıyorum maksat araba yenilensin. İlk Doğan'ımı...

Hem özel hayatı hem serveti hem de açıklamalarıyla gündeme gelen Acun Ilıcalı'nın sosyal medyada bir sözü gündem oldu. Ilıcalı "İlk Doğan'ımı aldığım gün daha mutluydum. Şimdi Ferrari alıyorum, maksat araba yenilensin" dedi.

Magazin

Bodrum, Çeşme, Yunan... Talat Bulut tatil sorulunca açık oldu: Kirada oturuyorum

Son dönemde tatil beldelerindeki fiyatlar gündemde. Talat Bulut'a da tatil sorusu yöneltildi. Ünlü oyuncu parasının olmadığını söyleyip tatil yapmadığını ifade etti.

Magazin

Nilsu Berfin Aktaş tatil yaptığı yerleri tek tek saydı! Bodrum için 'gereksiz pahalı' dedi! En çok parayı bakın neye ödemiş

Son olarak başrollerinde Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu ve Murat Aygen'in yer aldığı Korkma Ben Yanındayım dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş son dönemde hem özel hayatı hem de projeleriyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Ünlü rapçi Blok3 ile ayrılığı çok konuşulan Aktaş şimdi de 'Bodrum' yorumu ile gündem oldu.

Magazin

İbo Show ile hafızalara kazınan Asena evlenip bambaşka bir hayata adım atmıştı! İddialı sözler

İbo Show'da sergilediği dans performansıyla hafızalara kazınan bir dönemin en ünlü oryantali Asena evlendikten sonra Almanya'ya yerleşmişti. Bir döneme damga vuran Asena bambaşka bir hayat yaşarken oryantalliğe dair iddialı sözler söyledi.

Magazin

Söyledi

Söyledi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Söyledi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Demet Akalın ve Hande Yener aynı sahnede! Küslük bitti yorum yağdı

11 yıllık küslüğü 2018'de bitiren Hande Yener ve Demet Akalın aynı sahnede buluşunca sosyal medyada yorumlar gecikmedi. İkilinin sahnede şarkı söyledikleri anlara "Bir dönem kapandı" yorumları geldi.

Magazin

Gözlerden uzakta yaşıyor! İclal Aydın hayatını böyle anlattı: Foça'nın bir köyünde yaşıyorum

Uzun zaman sonra bir programa katılarak ekrana çıkan oyuncu ve yazar İclal Aydın gözlerden uzakta yaşadığını anlattı. "Foça'nın bir köyünde yaşıyorum" diyen İclal Aydın yeni hayatında çok mutlu olduğunu da söyledi.

Magazin

Makyör kavgası büyüyor... Bülent Ersoy önce onu kovdu sonra programı bıraktı! Tolgahan Karataş'a Seren Serengil destek çıktı

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın yanı sıra bu sene Seray Sever'in de dâhil olduğu Show TV'nin fenomen programı Dünya Güzellerim yine karıştı. Bülent Ersoy makyörü Tolgahan Karataş'ı kovduğunu sonrada programı bıraktığını açıkladı. Ersoy, Tolgahan Karataş'ın bazı erkeklerle uygunsuz biçimlerini gördüğünü söyledi. Seren Serengil konuya dahil oldu ve Tolgahan Karataş'a destek çıktı.

Magazin

Yeliz Yeşilmen Bodrum fiyatlarına isyan edince Aslı Hünel dayanamadı! Asgari ücretle...

Bodrum’da yaşayan Yeliz Yeşilmen market alışverişinin fişini paylaşarak isyan etti. Yeşilmen'in paylaşımını gören Aslı Hünel ise dayanamadı. Geçtiğimiz yıllarda Merve Boluğur'a 10 tam altın takarak gündeme gelen isim bakın ne dedi.

Magazin

Survivor Berna'dan bomba Aleyna Kalaycıoğlu iddiası: Batuhan ile...

Survivor All Star'a damga vuran isimlerden Berna katıldığı programda bomba bir iddiada bulundu. Aleyna Kalaycıoğlu'nun Batuhan'dan hoşlandığını söyleyen Berna'nın sözleri gündem oldu.

Magazin

Celil Nalçakan'ın Ahu Yağtu sevgisi depreşti! Aşk mı dostluk mu?

Ünlü oyuncu Celil Nalçakan, rol arkadaşı Ahu Yağtu'nun doğum gününü "Seni şuursuzca seviyorum" sözleriyle kutladı. Bu sözler sonrası ikilinin birlikte olduğu iddialı gündeme gelirken kimi ise arkadaş olduklarını söyledi.

Magazin

Birbirlerine demedikleri kalmamıştı! Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'in konserinde... Barışma sebebi ortaya çıktı

Son olarak Dilan Çıtak'ın paylaşımıyla gündeme gelen İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses ile de arası açıktı. Ahmet Tatlıses babasının Harbiye konserine gelerek herkesi şaşırttı. Baba oğlun barışma sebebi de ortaya çıktı.

Magazin

Felç geçiren ünlü oyuncudan olay yaratacak sözler! Milyonlarca dolar kaybettim!

Bir dönemin en çok izlenen filmleri arasında olan Küre, Temel İçgüdü, Ratched yapımların gözde oyuncusu Sharon Stone, felç geçirdiği yıllarda milyonlarca dolar kaybetti. Stone, günümüzde yaşamak için artık bir nedeni olduğunu ve bunun için çabaladığını söyledi.

Magazin

Safir'in Gülfem'i İpek Tuzcuoğlu'nun boşanma analizi sosyal medyada gündem oldu! 'Kadınlara ekonomik özgürlükleri verilse...'

Son olarak Safir dizisinde hayat verdiği 'Gülfem Gülsoy' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan İpek Tuzcuoğlu şimdilerde açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu, ekonomik şartlardan dolayı boşanmaların olamadığını, kadınlara ekonomik özgürlükleri verilse yüzde 95’inin boşanacağını dile getirdi. Ünlü ismin bu sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

Aslında çocukları için ülkeyi terk etti… Tuba Büyüküstün’ün ikizleri Maya ve Toprak kocaman oldu! 'Biri anneye biri babaya benziyor'

Şimdilerde Netflix'te yayınlanan Zeytin Ağacı'nın ikinci sezonu ile gündemde olan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün uzun zamandır gözlerden uzak bir şekilde Paris'te yaşıyor. Zaman zaman projeleri için ülkeye gelen Büyüküstün kızları Maya ve Toprak için orada yaşadığını açıklayarak önümüzdeki sene de Paris'te olacağı söyledi. Büyüküstün'ün Onur Saylak ile evliliğinden olan ikiz kızlar şimdilerde büyüdü ve kocaman oldular...

Magazin

Bodrum'daki fiyatlara isyan etti! Seksenler'in yıldızı Begüm Öner tatil için Yunanistan'ı önerdi… Fiyatları tek tek saydı

Seksenler dizisinde hayat verdiği 'Elvan' karakteri ile hafızalara kazınan Begüm Öner bu defa tatil önerisiyle gündeme geldi. Önce Bodrum'a sonra da Yunanistan'a giden Öner ülkenizdeki pahalılığa isyan etti.

Magazin

Yusuf Güney açıklamalarıyla yine şaşırttı! İnsanları klonluyorlar deyip Joe Biden üzerinden örnek verdi! O anlar gündem oldu

Geçtiğimiz yıllarda "Astral seyahatle Ay'a gittim, geldim" çıkışıyla gündem olan şarkıcı Yusuf Güney açıklamalarıyla yine şaşırttı. Buket Aydın'ın 'Raft' YouTube kanalına konuk olan ünlü şarkıcı bu defa "İnsanları klonluyorlar" deyip Biden üzerinden örnek verdi. Yusuf Güney'in bu açıklaması kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

Yunanistan'da ödediği hesapla gündemdeydi! Öykü Gürman tatil karelerini paylaşmaya doyamadı

Geçtiğimiz sene Fatih İçmeli ile dünyaevine giren Öykü Gürman geçtiğimiz günlerde Yunanistan tatilini anlatmış ve ödediği hesapla uzun süre gündem olmuştu. Öykü Gürman şimdi de Yunanistan tatilinden karelerini peş peşe paylaştı. Ünlü ismin paylaşımları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin

Netflix dizisi '1000 Çocuklu Adam' tepkilerin odağında! Bu birçok açıdan iğrenç

Netflix'in yeni gerçek suç belgeseli 1000 Çocuklu Adam (The Man With 1000 Kids) gösterime girmeden olay olmuştu. 3 Temmuz'da yayınlanan ve tepkilerin odağında olan belgeselle ilgili Netflix'e eleştiri ve tepki yağıyor.

Magazin

Çocuğuna cinsel istismar iddiasıyla konuşuluyordu! Doktor Ender Saraç hakkında karar verildi, son sözü bu oldu

Benan Saraç'tan olan 13 yaşındaki oğlu M.S.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gündeme gelen doktor Ender Saraç 12 yıldan 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyordu. Dava karara bağlandı. Son sözleri sorulan Ender Saraç'ın söyledikleri dikkat çekti.

Magazin

Üzerimde hiç emeği yok görüşmem demişti! Afra Saraçoğlu babasını affetti

Afra Saraçoğlu, en son 13 yaşındayken gördüğünü söylediği babası Uğur Saraçoğlu'nu affetmeye karar verdi. Yalı Çapkını'nın yıldızı babasını görmek için yurt dışına çıktı.

Magazin

Düğünleri çok konuşuldu... Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk balayı için bakın nereyi seçti

Öyle Bir Geçer Zaman ki, Güneşin Kızları, Kayıp Şehir, Baba gibi yapımlarla hafızalara kazınan Tolga Sarıtaş, tasarımcı Zeynep Mayruk ile dünyaevine girdi. Düğünleri ile çok konuşulan ünlü çift balayı için bakın nereyi seçti…

Magazin

4 kere Linç çekip yayınlatmamış... Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler orayı ağlayarak terk etmiş... Bomba itiraf

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çifti şu sıralar YouTube'da yaptıkları programlarla gündeme geliyor. Berfu Yenenler'den hiç beklenmedik bir itiraf geldi. Yenenler kocası Eser'in Linç programına dört defa konuk olduğunu ve o çekimleri asla yayınlatmadığı söyledi.

Magazin

Cüneyt Arkın'ın eşi Betül Cüreklibatır zor günler geçiriyor! 40 kilolara kadar düştüm diyerek anlattı

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Cüneyt Arkın'ın eşi Betül Cüreklibatır yaşadığı zor günleri anlattı. "40 kilolara kadar düştüm" diyerek yaşadıklarını anlatan Betül Cüreklibatır eşini özlediğini de söyledi.

Magazin

6 kilo yağ aldırmıştı! Demet Akalın bikinisiyle kendini paylaşmaya doyamadı

Son dönemde verdiği kilolar ile adından sıkça söz ettiren ünlü popçu Demet Akalın 6 kilo yağ aldırmış 11 kilo birden vermişti. Değişiminin ardından sosyal medyada kendini paylaşmaya doyamayan Akalın bu defa bikinili pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin

Survivor'da aşk üçgeni krize yol açmıştı… Mert Öcal ve Sude Burcu evleniyor! Tarih belli oldu

2022 yılında katıldıkları Survivor'da birbirlerine karşı ilgileri gün yüzüne çıkan Mert Öcal ve Sude Burcu, yarışmanın ardından aile arasında yapılan törenle nişanlanmışlardı. Yarışma sırasında 'üçlü aşk krizi' yaşatan çiftten müjdeli haber geldi. Mert Öcal ve Sude Burcu evlilik haberini duyurdu.

Magazin

Hülya Koçyiğit'ten 'Susuz Yaz' itirafı! Gerçek sanıp saldırdılar... Ali Şen sette linçten korudu

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Hülya Koçyiğit son olarak Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında Trabzonlular ile bir araya geldi. Hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Koçyiğit'in 'Susuz Yaz' filmi ile ilgili itirafı gündem oldu. Koçyiğit, "Şener Şen’in babası Ali Şen, halkın hezeyanını görünce üstüme kapandı ve beni linçten korumaya çalıştı" dedi.

Magazin

Ayrılınca sarı jipini sattı! İrem Derici'nin özel plakalı yeni arabasının fiyatı dudak uçuklattı

İrem Derici ile Gökhan Fırat, yedi aylık ilişkilerini noktalamıştı. Ayrılık sonrası sarı jipini satan güzel oyuncu kendisine yeni lüks bir otomobil aldı. Otomobilin fiyatı ise dudak uçuklattı.

Magazin

30 senedir her gün içtiğim içkiyi bıraktım diyen Serdar Ortaç: İmama doğru gidiyorum

Son dönemde sahnedeki halleri yüzünden eleştirilen Serdar Ortaç bir süre önce alkolü bıraktı. Konserine “Hepiniz hoş geldiniz Allah dostları” diye başlayan Serdar Ortaç, “alkolikten imamlığa doğru gidiyorum” dedi.

Magazin

Survivor Yasin yarışmada kaç kilo verdiğini açıkladı! Ne kadar aç kaldığımı siz düşünün

Survivor All Star'ın yarışmacılarından olan Yasin Obuz sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor. Obuz, bu kez yarışmada kaç kilo verdiğini açıkladı. Ünlü isim, “22 kilo verdim. Ne kadar aç kaldığımı siz düşünün" ifadelerini kullandı.

Magazin

Bahar Candan ile kavga etmişti! Seçil Erzan ile Dilan Polat koğuş arkadaşı oldu... Konuşmuyorlar

Futbol dünyasından pek çok ismi dolandırmakla suçlanan Seçil Erzan koğuş arkadaşı Bahar Candan ile kavga ettikten sonra başka bir koğuşa alındı. Erzan ve Dilan Polat aynı koğuşta kalıyorlar ancak ikili birbiriyle pek de konuşmuyor.

Magazin

Sevgilisiyle fotoğrafını çekenlere para ödemişti! Murat Övüç kendisini gizlice çeken iki kızı dövdü

Hem paylaşımları hem de lüks yaşantısıyla adından söz ettiren Murat Övüç pırlanta tasarımcısı sevgilisiyle 16 yıldır birlikte olduğunu söyleyerek fotoğrafını çeken birine çok para ödediğini açıklamıştı. Övüç şimdi de gizlice fotoğraf çeken iki kızı dövdüğünü söyledi.

Magazin

Sezen Aksu Kadir İnanır'ı ziyaret etti! Hekimoğlu türküsünü söyleyince usta isim duygulandı

Sezen Aksu, moral vermek için Kadir İnanır'ı hastanede ziyaret etti. Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve tedavi gören İnanır'ı ziyaret sırasında Aksu "Hekimoğlu" türküsünü söyledi. O anlarda usta oyuncu duygulandı.

Magazin

Reynmen, Nusret'in o ülkedeki mekanına gitti! Servisi beğenmeyince isyan etti: Burayı kapat bence abi

Yunanistan'a tatile giden şarkıcı Reynmen, Nusret Gökçe'nin mekanına gitti. Şarkıcı mekandaki servisi beğenmeyince Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile isyan etti. Reynmen, "Direkt sen burayı kapat bence abi" dedi.

Magazin

Anadolu'yu yiyen kadın olarak hafızalara kazındı! Ezgi Sertel itiraflarıyla gündem oldu! 'Reklam arasında düşük yaptım'

Anadolu'yu yiyen kadın olarak hafızalarda yer edinen Ezgi Sertel, Armağan Çağlayan'ın sunduğu "Şimdiki Aklım Olsaydı" programının bu haftaki konuğu oldu. Hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan Sertel 'reklam arasında düşük yaptım' diyerek o anlarını anlattı.

Magazin

Öykü Gürman Yunanistan'da ödediği hesabı söyleyince gündem oldu! Duyanlar inanamadı

''Evlerinin Önü Boyalı Direk'' şarkısıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Öykü Gürman, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz sene Fatih İçmeli ile evlenen Öykü Gürman şimdi de Yunanistan tatili ile gündeme geldi. Balık restoranına ödediği hesabı söyleyince duyanlar çok şaşırdı.

Magazin

Survivor bitti, kaos bitmedi... Nagihan ile Yunus Emre birbirine girdi! 'Mahkemede hesaplaşacağız'

Aylarca aynı takımda yarışan ve şampiyonluk için ter döken Nagihan Karadere ile Yunus Emre, Survivor'ın bitmesiyle birlikte adeta kanlı bıçaklı oldu. İki yarışmacı sosyal medyada birbirine girdi. Nagihan'ın iddiaları sonrası Yunus Emre'den açıklama gecikmedi.

Magazin

6 kilo yağ aldırdı 11 kilo verdi! Saçlarını sarıya boyattı! Demet Akalın sahne tarzıyla yine beğenilmedi

Sosyal medya paylaşımları, açıklamaları ve iddialı sahne tarzı ile sık sık adından söz ettiren Demet Akalın son dönemde verdiği kilolar ve yaptığı imaj değişikliğiyle gündemde. 6 kilo yağ aldıran Akalın bu sayede 11 kilo birden vermiş ve saçlarını da sarıya boyatmıştı. Son haliyle sahne alan ünlü isim yine beğenilmedi.

Magazin

Kerimcan Durmaz 'erilcan' oldu! Hülya Avşar'ın sorusuna açık açık yanıt verdi: Cinsel birliktelikler gibi...

Kerimcan Durmaz bir süredir tarz değiştirerek farklı bir imaj yaratmasıyla gündeme geliyor. 'Erilcan' olarak kendini adlandıran fenomen Hülya Avşar'da yaşadığı değişimi anlattı. Kerimcan "4 ay önce böyle bir şey oldu bir yenilenme bir tekrardan doğma enerjisi oldu" diyerek açık açık nelerden vazgeçtiğini anlattı.

Magazin

'Parmak izi ve şifreyle mühürlenmiş üç kapılı' odadan bahsetti! Wanda Nara ve Icardi'nin İstanbul'daki evi merak edildi

Galatasaray'ın golcüsü Icardi'nin eşi Wanda Nara servet değerindeki çantalarını korumak için 'parmak izi ve şifreyle mühürlenmiş üç kapılı' bir odasının olduğunu söyledi. Akla çiftin İstanbul'daki lüks evleri geldi. İşte o ev...

Magazin

Gülse Birsel'in Candan Tolga Işık'a yaptığı açıklama gündemde! Çok yetenekli çocuklar fakat bu kadar yakınmalı mıyız hayatta?

Candaş Tolga Işık'ın programına konuk olan Gülse Birsel sözleriyle gündemde. Rap müziği dinlediğini söyleyen Birsel bazı şarkı sözlerine isyan ederek "Çok yetenekli çocuklar fakat bu kadar yakınmalı mıyız hayatta?" deyip ağzına geleni söyledi. Sosyal medya bu sözleri konuşuyor.

Magazin

10 bin dolarlık nafaka krizi ile gündemdeydi! Cem Yılmaz'dan Ahu Yağtu'ya 'Bedavacı' iması... Eski sevgilileri hakkında olay gönderme: 35 yaşında yahu...

Ünlü komedyen Cem Yılmaz son dönemlerde girdiği polemiklerle adından söz ettirmeyi başarıyor. Yılmaz, son gösterisinde de rahat duramadı. Nafaka ödediği eski eşi Ahu Yağtu'ya 'bedavacı' diyen ünlü komedyenin eski aşkları Serenay Sarıkaya ve Necla Karahalil'e yaptığı gönderme ise çok konuşuldu.

Magazin

Ünlü komedyen Doğu Demirkol'un 'Zengin lavabosuyla' zor anları! Evet bir imtihan...

Komedyen Doğu Demirkol, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Komedyen son olarak paylaştığı eğlenceli video ile adından söz ettirdi. Demirkol'un lüks lavabo musluğuyla olan anları takipçilerini güldürdü.

Magazin

MasterChef heyecanı yarın başlıyor! Fragmana o anlar damga vurdu... Eski şampiyon Metin Yavuz dayanamayıp bağlandı! 'Finalde şampiyon olacak'

Tv8'in sevilen ve büyük bir heyecanla beklenen yarışması MasterChef Türkiye 2024 heyecanı yarın başlıyor. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu yarışmanın yeni tanıtımı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Fragmana eski şampiyon Metin Yavuz'un bağlanıp favori ismini söylediği anlar damga vurdu.

Magazin

Yılmaz Erdoğan'a sorduğu Çok sevişmenin zararı var mı? sorusu hatırlatıldı... Kenan Doğulu'dan olay yanıt! 'O anı sızdıran...'

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Programdaki samimi itiraflarıyla dikkat çeken Doğulu'ya Yılmaz Erdoğan'a sorduğu "Çok sevişmenin zararı var mı?" sorusu yönetildi. Ünlü ismin verdiği yanıt sosyal medyayı salladı...

Magazin

Cinsel taciz iddialarıyla gündemdeydi! Kevin Spacey canlı yayında gözyaşlarını tutamadı! 'Evime haciz geldi, milyonlarca dolar borcum var'

Olağan Şüpheliler, Amerikan Güzeli ve House of Cards gibi yapımlarla tanınan Kevin Spacey, onlarca cinsel taciz suçlamasıyla karşı karşıya kalmış ve kariyeri bitme noktasına gelmişti. Taciz davalarından beraat eden Spacey, milyonlarca dolar borcu olduğunu ve evine haciz geldiğini canlı yayında anlattı.

Magazin

Survivor ilk finalisti belli oldu! Batuhan Karacakaya sosyal medyayı salladı: Kupasını verin gitsin

Survivor All Star'da Batuhan Karacakaya ilk finalist oldu. Yarışmaya sonradan dahil olan Batuhan'ın başarısına sosyal medyada yorumlar gecikmedi.

Magazin

Survivor'da Yunus Emre elendi! Nagihan'dan gündeme bomba gibi düşen iddia: Darp etti beni...

Survivor All Star'da kavgalarıyla hafızalara kazınan Yunus Emre finale günler kala elendi. Elenme sonrası Nagihan'dan gündeme bomba gibi düşen iddialar geldi. Nagihan "Ciddi bir olay yaşadık" diyerek darp edildiğini söyledi.

Magazin

Tolga Çevik en beğendiği komedyenin ismini açıkladı! Cem Yılmaz değilmiş... Çok efsane bir çocuk...

Ünlü komedyen Tolga Çevik, yıllarca ekranlarda yaptığı Komedi Dükkanı, Arkadaşım Hoşgeldin ve Tolgshow gibi birbirinden başarılı programlarla adından söz ettirmişti. Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz'la evli olan Çevik katıldığı bir programda yeni komedyenler arasında en beğendiği kişiyi açıkladı. Herkes o ismin Cem Yılmaz olduğunu düşünürken Çevik farklı bir isim söyledi.

Magazin

Melek Mosso kalça dolgusu yaptırdığını itiraf etti... Eşi Serkan Sağdıç sebebini açıkladı! Bakın sebebi neymiş

Şarkıcı Melek Mosso sahne performansları ve tarzıyla magazin gündeminden düşmüyor. Son olarak Youtube'da yayınlanan bir programa konuk olan Mosso, kalça estetiği yaptırdığını söyledi. Eşi ise şarkıcının neden kalça estetiği yaptırdığının sebebini açıkladı.

Magazin