Sushant Singh Rajput Haberleri Ve Son Dakika Sushant Singh Rajput Haberleri

Sushant Singh Rajput Haberleri Ve Son Dakika Sushant Singh Rajput Haberleri

Sushant Singh Rajbut, 21 Ocak 1986 yılında Patna, Bihar, Hindistan’da dünyaya gelmiştir. 14 Haziran 2020 yılında yani 34 yaşında Bandra, Mumbai, Maharashtra, Hindistan’da hayatını kaybetmiştir. Oyuncu, dansçı ve hayırsever Rajbut kendi döneminin en önemli Bollywood oyuncularından biridir. İlk olarak 2008 yılında film sektörüne adım atmıştır. Fakat adını daha çok 2016 yılındaki MS Dhobi’nin hayat hikayesini anlatan The Untold Story filmi ile duyurmuştur. 2014 yılında ise ünlü Hint oyuncu Aamir Khan ile Peekay filminde beraber rol almıştır. Ünlü oyuncu hayırseverlikleri ile de bilinmektedir. 2020 yılında evinde ölü bulunmuştur. Şüpheli ölümü halen araştırılmaktadır. Dosya henüz kapanmamış ve uzun bir süre de kapanmayacak gibi görünüyor.

Sushant Singh Rajput Haberleri

Peekay filmiyle ünlenen Hint aktör Sushant Singh Rajput ölü bulundu! Sushant Singh Rajput kimdir?

Hint sinemasının ünlü oyuncusu Sushant Singh Rajput, Mumbai'daki evinde ölü bulundu. Evinde asılı halde bulunan ünlü oyuncunun intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor. Sushant Singh Rajput, Peekay ve The Untold Story filmleriyle dünya çapında üne kavuşmuştu.

Magazin 14-06-2020 20:19

Diğer Haber Etiketleri

Sushant Singh Rajput

Sushant Singh Rajput Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sushant Singh Rajput Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.