Süt Kardeşler Filmi Haberleri

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI 21 EYLÜL 2022! Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu?

Reyting sonuçları en çok izlenen dizi ve yapımların hangileri oluğunu merak eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz gün, Sahte Kabadayı, Süt Kardeşler gibi Yeşilçam filmlerinin yanı sıra; MasterChef Türkiye, Bir Peri Masalı, Hedefim Sensin gibi yarışma, dizi ve filmler ekrana geldi. Peki, hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? 21 Eylül Çarşamba gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar haberimizde...

Trend 22-09-2022 15:23

Fazıl Say'ın iddiasına Ümraniyespor'dan Süt Kardeşler filmi ile cevap! Ne diyor bu?

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe ile 3-3 berabere kalan ve 3. golü 90+2. dakikada kalesinde gören Ümraniyespor'un performansı oldukça dikkat çekmişti. Fenerbahçeli ünlü piyanist Fazıl Say, maçın ardından Twitter'dan yaptığı paylaşımlarla gündeme geldi. Ümraniyespor ise Say'ın söylemlerine Türk filmi "Süt Kardeşler"den bir sahne ile cevap verdi.

Spor 09-08-2022 13:57

Süt Kardeşler nerede ve ne zaman çekildi? Süt Kardeşler oyuncuları kimler?

Süt kardeşler Türk sinemasının en değerli filmleri arasında yer alıyor. Süt Kardeşler filminin oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit gibi değerli oyuncular yer alıyor. Süt Kardeşler filmi 1976'da beyazperdeye çıktı. Yıllardır ilgi ile izlenen film Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın Gulyabani kitabından sinemaya uyarlandı.

Trend 28-11-2021 22:24

Süt Kardeşler filminin Afife'si bakın kim çıktı! Duyunca çok şaşıracaksınız!

Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında yer alan Süt Kardeşler'de Afife karakterine hayat veren Jale Altuğ, bakın hangi oyuncunun eşi çıktı.

Magazin 11-10-2021 15:13

Süt Kardeşler'in Bihter'ine yıllar işlemiyor! Güzelliğiyle mest etti

Süt Kardeşler filminde hayat verdiği Bihter karakteriyle akıllara kazınan Yeşilçam'ın duru güzeli Hale Soygazi, son haliyle kendine hayran bıraktı. Usta oyuncu, yıllar geçmesine rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmiyor.

Magazin 18-09-2021 14:04