Sweatshirt Kadın Haberleri

Bahar aylarının vazgeçilmezi olacak en trend parçalar

Kışa göre sıcak, yaza göre soğuk olan bahar aylarında kıyafet seçmek kafa karıştırıcı olabilir. Fazla kalın kıyafetler tercih ederseniz terleyebilir, ince seçeneklerle de üşüyebilirsiniz. Siz debahar ayları için hazırlık yapmak ve dolabınıza trend parçalar eklemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Trençkottan sweatshirte bahar bahar sezonunun en trend parçalarını seçkimizde sizin için bir araya getirdik.

Haber 07-03-2024 14:56

Giy ve çık rahatlığı sunan Levi's kapüşonlu sweatshirtte %46 indirim

Her mevsime uygun olan sweatshirtler, özellikle sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmezi. Soğuk hava şartlarına karşı sizi sıcacık tutacak olan sweatshirtler günün her anına uygun! Spor şıklık yakalamak isteyenlerin favorisi Levi's Hoodie Sweatshirts de kısa süreliğine Yılın Son Fırsatları kapsamında indirimde! İşte detaylar!

Haber 11-12-2023 14:43

Spora giderken ne giysem? derdine son verecek parçaları sizin için seçtik

"Spora giderken ne giysem, hangi parçaları tercih etsem?" diye düşünmek herkesin ortak derdi haline geldi. Ancak merak etmeyin, sizin için sporda giyebileceğiniz parçaları özenle bir araya getirdik. Birbirinden kaliteli spor parçalarla tanışmak isterseniz yazımızı okumaya devam edin!

Haber 06-12-2023 17:01

Kış mevsimi boyunca üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz yumuşacık sweatshirt çeşitleri

"Tüm kış giyebileceğim bir sweatshirt arıyorum." diyorsanız, size şahane bir haberimiz var. Birbirinden şık ve kaliteli ürünlerden oluşan listemize göz atarak kendinize uygun modeli kolayca bulabilirsiniz. Hemen herkesin dolabında yer alabilecek parçalarla kombinlenebilen sweatshirtleri okula ya da arkadaş buluşmalarına giderken giyebilirsiniz. Gelin, kaliteli sweatshirt modellerine birlikte göz atalım.

Haber 10-10-2023 16:37

Fiyatı 925 TL'ye düştü! Sonbaharın vazgeçilmezi olacak Levi's sweatshirtte 575 TL indirim

Yaz mevsiminin yerini yavaş yavaş sonbahara bıraktığı bu günlerde gardırobunuzu güncellemenin tam zamanı! Eğer şıklık ve rahatlığı bir arada istiyorsanız Levi's Relaxed Graphic Hoodie Sweatshirts tam size göre! Soğuklar kapıya dayanmadan yeni bir hoodie arayışına girdiyseniz yazımızın devamını okuyabilir; Levi's Relaxed Graphic Hoodie Sweatshirts'e 575 TL indirimle sahip olabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 27-09-2023 11:31

Fiyatı 799 TL'ye düştü! Çok satan Levi's sweatshirt kısa süreliğine indirimde

Şık ve modern tasarımıyla dikkat çeken Levi's Zip Up Hoodie, indirimde! Çok satanlarda birinci sırada yer alan bu stil sahibi hoodie ile sportif tarzınızı yansıtmak ve serin yaz akşamlarında sıcacık kalmak isterseniz acele etmelisiniz. İşte detaylar!

Haber 14-06-2023 09:40

Fiyatı 1063 TL'ye düştü! Calvin Klein sweatshirtte kaçırılmayacak indirim

Moda tutkunlarına müjde! Şıklık ve rahatlık arayanların vazgeçilmezi olan Calvin Klein Micro Monologo Hoodie Sweatshirt'te %35'e varan indirim sizleri bekliyor. Yüksek kaliteli ve şık tasarımları ile sezon trendlerine ayak uydurmanızı sağlayacak ürüne şimdi 460 TL'nin üzerinde bir indirimle sahip olmak isterseniz acele edin!

Haber 21-05-2023 22:56

Spor şıklıktan vazgeçemeyenler için en güzel sweat ve hoodie önerileri

Spor kombinler yapmaktan hoşlanıyorsanız sweat ve hoodielerle tarzınızı güçlendirebilir, rahatlığın zirvesine çıkabilirsiniz. Sizin için hem tarz hem de kaliteli kadın erkek sweat ve hoodie ürünlerini listeledik. İşte detaylar!

Haber 21-04-2023 16:19

Rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşamanızı sağlayacak kıyafet önerileri

Kış geldiğine göre gardırobunuzu da elden geçirmenizin tam zamanı! Eğer dolabınızı şık ve bir o kadar da rahat parçalarla doldurmak istiyorsanız doğru yere geldiniz. İşte, rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşamanızı sağlayacak en güzel kıyafet önerileri!

Haber 02-12-2022 14:33

Sezonun vazgeçilmezlerinden hem gösterişli hem şık moda ürünleri

İçimizi ısıtan yaz aylarından sonra sonbaharın serinliği kendini fazlaca hissettirmeye başladı. Yazlık kıyafetlerin ardından ceketler, montlar ve botlar saklandıkları yerden çıkmaya başladı. Mevsimin trendlerine uygun giyinerek her zaman şık görünmeyi seviyorsanız bu sezonun vazgeçilmez parçalarını incelemeye başladığınızdan eminiz. Biz de işinizi kolaylaştırmak için sezonun en gösterişli ve şık ürünlerini araştırdık!

Kadin 18-11-2022 17:27

Yaklaşan soğuk havaların vazgeçilmezi olacak en iyi sweatshirtler ve markaları

Yaklaşan soğuk havalarda favori giyim ürününüz hangisi? "Tabii ki sweatshirt." dediğinizi duyar gibiyiz. Öyleyse önümüzdeki kış için alışveriş listenizi hazırlamadan önce buraya bir göz atmanızı öneririz. Hem erkekler hem kadınlar için seçtiğimiz birbirinden güzel sweatshirt modellerini üstünüzden çıkarmak istemeyeceğinize eminiz. Eğer bu sezon trend olacak sweatshirt modellerini incelemek istiyorsanız yazımızı sonuna kadar okumaya devam edin!

Haber 02-11-2022 17:38

Sonbahar ve kış ayları boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz kapüşonlu sweatshirt modelleri

Yaklaşan sonbahar ve kış mevsimi, beraberinde giyim tarzında değişiklikleri getiriyor. Rahat ve şık olmak isteyenlerin dolabı da mutlaka bulunan kapüşonlu sweatshirtler farklı tarzlara uyarlanabiliyor. Üstelik soğuk havalarda etkili bir koruma sağlıyor. İşte, karşınızda soğuk günlerde üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz birbirinden farklı kapüşonlu sweatshirt modelleri...

Haber 14-10-2022 16:39

Sonbaharın yaklaşmasıyla yeni parçalar almak isteyenlere uzun kollu önerileri

Sonbaharın bir sıcak bir serin havaları, giyim konusunda hemen herkese kararsızlık yaşatıyor. Mevsimine uygun kıyafet seçimi yaparak sonbaharı daha rahat ve sağlıklı geçirmeniz mümkün oluyor. Sizler için uzun kollu bluzdan trençkota, triko hırkadan sweatshirte kadar sonbahara uygun pek çok modeli inceledik. Gelin, listelediğimiz ürünleri birlikte inceleyelim.

Kadin 14-09-2022 14:36