Taha Özer Haberleri Ve Son Dakika Taha Özer Haberleri

Taha Özer Haberleri Ve Son Dakika Taha Özer Haberleri

Sosyal medya fenomeni olarak yıldızı parlayan Taha Özer, DJ performansları ve Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlar ile belirli bir kitleye ulaşmıştır. Özellikle eğlence, gece hayatı, sanat ve anlık fotoğraflar üzerine yaptığı paylaşım, sosyal medya kullanıcılarının epey ilgisini çekmiştir. Şişli Terakki Lisesi’nden mezun olan Özer, Yeditepe Üniversitesi İngilizce İşletme bölümü mezunudur. Özer, üniversite mezuniyetinden sonra NYC ve Boston’a dil eğitimi almaya gitmiştir. Merakla takip edilen fenomenlerden biri olan Taha Özer’in babası İbrahim Şenkat Özer’dir. Deriden adında bir ayakkabı firmasına sahip olan Taha Özer’in babası, firmayı Taha Özer’in kardeşi Gürkal Celal Özer’e devretmiştir. Çeşitli alanlarda çalışmalar yaptığı bilinen ünlü sosyal medya fenomeni, takipçileri tarafından merakla takip edilmektedir.

Taha Özer Haberleri

Yerli Playboy Taha Özer'in başını yakan paylaşımlar

Yerli Playboy olarak bilinen Taha Özer, Instagram'dan sürekli kadınlarla cinsel içerikli paylaşımlar yapıyordu. Özer, gözaltına alındı.

Magazin 24-03-2018 11:25

Taha Özer kimdir? Yerli Dan Bilzerian Taha Özer, polis baskını sonrasında yine gündeme geldi!

Taha Özer, "Yerli Dan Bilzerian" olarak anılan 1.5 milyon takipçisi olan instagram fenomeni, sosyal medya hesabından yayınlandığı cinsel içerikli videolar nedeniyle gözaltına alındı. Bu son dakika haber sonrasında Taha Özer kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında? gibi soruların cevapları merak edilmeye başlandı. İşte Taha Özer hakkında merak edilenler...

Haber 23-03-2018 15:05

'Yerli Dan Bilzerian' olarak anılan Taha Özer'e polis baskını

1.5 milyon takipçisi olan Instagram ve Snapchat hesapları bulunan ve 'Yerli Dan Bilzerian' olarak bilinen Taha Özer, sosyal medya hesaplarından cinsel ilişki videolarını paylaştığı iddiasıyla gözaltına alındı. Emniyet'teki sorgusunun ardından adliyeye çıkarılan Taha Özer adli kontrol kararıyla serbest kaldı.

Magazin 23-03-2018 11:35

Yerli playboydan olay fotoğraflar! Deste deste para paylaştı

Instagram'da 1 milyon takipçisi var. 'Yerli playboy' olarak hayatımıza girdi. Ünlü bir deri firmasının veliahtı. Ama ailesiyle birbirlerini temsil etmediklerini söylüyor.

Haber 22-02-2018 09:51

Diğer Haber Etiketleri

Taha Özer

Taha Özer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Taha Özer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ünlü Playboy para saçtı! Cicişler oynadıkça oynadı

Ünlü playboy Taha Özer, iki gündür evinden çıkmayan "Cicişler"i oynatıp üzerlerine para saçtı. Bu görüntüler izleyenleri hayrete düşürdü.

Magazin 16-03-2017 10:26