Takdir Tesekkur Alana Para Verilecek Mi Haberleri

LGS GEREKLİ BELGELER LİSTESİ 2023: LGS için ne gerekli? Kalem, silgi verilecek mi?

LGS'ye girerken gerekli olan belgeler saat 09.30'da başlayan sınav sebebiyle öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Liselere Geçiş Sistemi sınavında ikinci oturumu saat 11.30'da başlayacak. Birinci oturumda öğrencilere 75 dakika süre, ikinci oturumda ise 80 dakika süre tanınacak. Peki, LGS için ne gerekli? Kalem, silgi verilecek mi? Para, yüzük, küpe, kolye, kemer yasak mı? İşte, LGS'ye girerken gerekli belgeler...

Egitim 2023-06-04 11:12:08

Takdir teşekkür alana devlet desteği mi verilecek? Takdir alanlara para yardımı başvurusu nasıl yapılır? 5.104 TL'lik ödeme iddiası!

Takdir teşekkür alana devlet desteği verileceği yönündeki iddiaların ayrıntıları 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Veli ve öğrenciler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başarı Teşvik Programı açıklaması sonrası konuya ilişkin detayları araştırıyor. Peki, takdir teşekkür alana devlet desteği mi verilecek? Takdir ve teşekkür alan öğrencilere 5.104 TL verilecek mi? İşte detaylar...

Finans 2023-01-28 09:32:19

Engelli maaşı ne zaman verilecek 2022? Engelli maaşı bayramdan önce verilecek mi? Engellilere bayram ikramiyesi verilecek mi?

Engelli maaşlarının ne zaman hesaplara yatırılacağı araştırılan konuların başında geliyor. Ramazan Bayramı'nın da yaklaşması ile birlikte engelli maaşı bayramdan önce verilecek mi sorusunu akıllara getirdi. Her ayın ilk günlerinde hesaplara yatırılan engelli maaşı için bayram öncesi hesaplara para yatıp yatmayacağı sorgulanmaya başlandı. İşte engelli maaşlarına dair merak edilen detaylar!

Haber 2022-04-22 11:43:42

TC ile karne sorgulama 2020 2. dönem karne görüntüleme ekranı

Koronavirüs sebebiyle pandemi süresinde öğrenciler 14 Mart itibarıyla yüz yüze eğitime ara verdi ve derslerini EBA üzerinden online olarak almaya başladı. MEB, e okul üzerinden karneleri erişime açtı. Peki karne sorgulama ekranından takdir teşekkür bilgisi öğrenilecek mi? Takdir ya da teşekkür belgesi ne zaman verilecek? Karne notları nasıl, nereden öğrenilir?

Haber 2020-06-19 06:13:48

Kayserispor'da Ntep, Tavares ve Bilal kadro dışı bırakıldı

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz: "Sivasspor maçı sonrası yönetim olarak toplandık. Bülent hocamızla da fikir birliğine vararak Ntep, Tavares ve Bilal Başacıkoğlu'nu kadro dışı bırakma kararı aldık. Ayrıca Bilal Başacıkoğlu'na taraftarla girdiği sözlü münakaşa ve hocaya yaptığı saygısızlık dolayısıyla para cezası verilecek" - "Hepimizin yanıldığı bir şey varmış, sorun sadece para değilmiş. Belli ki kafalarında olmamış, oturmamış ya da Kayserispor'la bağdaşmamış olan şeyler var. Sürekli değişikliklerden mi, gündemin belirsizliğinden mi, bilmiyoruz ama oyuncuların mantalitesinde problem olduğunu görüyoruz. Tek tek oturup hepsiyle konuşacağız"

Yurthaber 25-11-19 15:30

Seçim sonrası reform çalışmaları hızlandırılacak

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek: - "Seçim sonrası reform çalışmaları hızlandırılacak. Türkiye reformlar sayesinde büyük şoklara karşı büyük dayanıklılık göstermiştir. 5 yıllık yeni bir döneme gireceğiz. Türkiye inşallah yeni döneme çok daha güçlü bir şekilde girecek" - "Dış kaynaklı küresel trendler tabii ki herkesi etkiler ama Türkiye kaynaklı endişeleri giderdik. Nasıl Merkez Bankası para politikasıyla normalleşmeye gitti, çok güçlü bir tepki verdi, politikayı sadeleştirdi, çok net olarak bu şu anda hem içeride hem dışarıda takdir ediliyor" - "Türkiye'nin kamu borcunun milli gelire oranı yüzde 28 gibi oldukça düşük düzeyde. Dolayısıyla bu noktada bir kaygıya gerek yok" - (Döviz kurundaki dalgalanmalar) Bir taraftan Amerikan Merkez Bankası dolar likiditesini kısıyor, faizini yükseltiyor, bir taraftan da Amerikan hazinesi daha çok dolar talep ediyor. Bu da küresel dolar likiditesini olumsuz etkiliyor" -"8-10 bakanlık daha da azaltılabilir mi? diye bir çalışma var. Çalışma henüz açıklanmadan net bir şey söylemek istemiyorum ama eğer gerçekten söylediğimiz gibi bakanlık sayısı azaltılırsa bu her konuda kamudaki harcamaların kısılması demek. Buna ilaveten bizim bir gelir vergisi reform paketi zaten Meclis'te bekliyor. O reform vergiyi tabana yaymayı amaçlıyor"

Finans 18-06-18 13:15

Batuhan Yaşar:Afrin kuş bakışı kontrol altında

İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar Türkiye Gazetesindeki köşesinde,"Türkiye’nin hangi açıklamaları ABD’yi rahatsız ediyor", "ABD ile Türkiye karşı karşıya gelir mi?”, "Operasyonda ağırlık nereye kayıyor?", "Türkiye’yi telkin edici açıklamaların hedefi ne?", " PKK’yı devletleştirmek için kurmaya çalıştıkları düzenli ordunun altyapısına kim para harcıyor?" sorularına cevap aradı.Batuhan Yaşar’ın "Afrin kuş bakışı kontrol altında" başlıklı yazısının tamamı ise şöyle:"Türk Silahlı Kuvvetleri ve ÖSO, Afrin’i 3 koldan kuşattı.Sadece sahada değil uluslararası arenada da müthiş bir mücadele var.Arka kapı diplomasisi ile güzel işler başarılıyor.Suriye hava sahası ardına kadar açık.Hava unsurlarının kullanılabilmesi çok önemli.F-16 ve Phantom F-4’lerin yanı sıra İHA ve SİHA’lar da aktif kullanımda.Fırat Kalkanı Harekâtı’nda hava sahasındaki sıkıntılar sıklıkla yaşanmıştı.Bu yüzden de kara unsurları özellikle de Fırtına obüsleri ağırlıklı olarak kullanılmıştı.TERÖR DEVLETİNE KARŞITürkiye’nin “Afrin’den sonra” açıklamaları ABD’yi rahatsız ediyor.Buna karşılık Ankara Menbiç konusunda çok kararlı.Sadece Menbiç de değil...Etrafının terör devleti ile sarılmasına izin vermeyeceğini Washington’a defalarca söyledi.Her iki taraf da birbirinin ne yapacağını biliyor.KARŞI KARŞIYA GELİNEBİLİRİşte bu yüzden “ABD ile Türkiye karşı karşıya gelir mi?” soruları gündemde...Güvenlik toplantılarında da konuşuldu.Türkiye bu işe artık tamamen “beka meselesi” olarak bakıyor.Şu anı değil 5 sene sonrasını görüyor, hesaplıyor.Neler olabileceğini biliyor.Bu yüzden de karşı karşıya gelmek de dâhil her şey göze alındı...KARAÇOK’TA ŞAKA YAPMADIKPKK/YPG hedeflerinin yerle bir edildiği Karaçok operasyonu Washington’a sadece 1 saat önce haber verildi.Türkiye’nin şaka yapmadığı görüldü.Joseph Votel derin endişelerini dile getirdi.“ABD askerlerinin hayatı tehlikeye atıldı” açıklamalarını hatırlayın.“Menbiç’te de Türkiye aynısını yapacak” diyenler var.ABD’li Korgeneral bu yüzden ta Menbiç’e giderek “karşılık veririz” dedi.550 MİLYON DEĞİL 3 MİLYAR DOLARSiz bütçede görünen rakama bakmayın.PKK/YPG’ye 2018 yılında verilecek para görünenin tam 6 katı.3 milyar dolarlık bir yardımdan söz ediliyor Bütçede gösterilmeyen veya başka ülkeler üzerinden aktarılacak paralar var...MESKÛN MAHALE GİRİLDİBiraz da sahada ne olup bittiğine bakalım...Afrin, güney cephe hariç çevrelendi.Kuşatma harekâtı devam ediyor.55 yerleşim yeri ve köy kontrol altına alındı.Stratejik tepelerin tamamı ele geçirildi.Meskûn mahallere ulaşıldı.AFRİN KUŞ BAKIŞI KONTROL ALTINDASöylenenlerle icraatlar birbirinden çok farklı.Fırat’ın doğusundan Afrin’e terörist yağıyor.Kamuoyu önünde birbiriyle düşman görünenlerin sahadaki sıkı iş birliği dikkat çekici.Merkeze ilerleyiş devam ederken tahkimat da sağlamlaştırılıyor.Afrin tepelerle çevrili.Hâkim tepelerin tamamı ele geçirildi.Şehir merkezi kuş bakışı izlemeye alındı.Türkiye, Rusya ve İran arasındaki konsensüs sabotajlara rağmen devam ediyor1027.

Haber 15-02-18 09:16

ZULA Dünya Kupası başlıyor

Ingame Group bünyesinde geliştirilen, dünyanın 7 bölgesinde 100’e yakın ülkede yayında olan ve 10 milyonu aşan oyuncu sayısıyla dikkat çeken ZULA, büyük bir E-Spor organizasyonuna imza atıyor. Türkiye’den ve dünyadan on binlerce oyuncunun katılacağı “ZULA World Cup” organizasyonunda 100.000 dolar rekor para ödülü verilecek. “ZULA World Cup” için düzenlenen basın toplantısında konuşan Ingame Group Kurucuları, E-Spor faaliyetlerini artıracaklarını, 2018 yılında bu alana yaklaşık 4 milyon TL yatırım yapacaklarını belirttiler. Ingame Group ayrıca E-Spor Federasyonunun kurulması için aktif olarak çalışmalar yapıyor.

Spor 31-10-17 15:01