Tanju Özcan Haberleri

SONAR Araştırma son anket sonuçlarını paylaştı! CHP'nin o adayına dikkat çekti: 'Her kesimden oy alıyor'

SONAR Araştırma, son seçim anketi sonuçlarını canlı yayında paylaştı. Şirket kurucusu Hakan Bayrakçı, Bolu'da Tanju Özcan'ın her kesimden oy aldığına dikkatleri çekerken, Muğla'da durumun başa baş olduğunu ifade ederek 'Çok şaşırdım' dedi.

Haber 13-03-2024 22:11

Tanju Özcan 'Söz veriyorum' diyerek duyurdu! İşte emeklilerle ilgili aldığı kararlar...

Bolu Belediye Başkanı ve CHP’nin Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, emeklilerle ilgili aldığı iki yeni kararı açıkladı. Özcan, "Şartları tutan emeklilere ayda 2 bin liraya kadar gelir desteği vereceğiz belediye olarak. Yine aynı şekilde su parasını da yüzde 50 indirimli alacağız. Bunun sözünü burada veriyorum” dedi.

Finans 03-03-2024 19:32

'Geçti Bolu'nun pazarı' demişti! Murat Kurum'a yanıt Tanju Öcan'dan geldi: Boş ver İstanbul'u gel bana rakip ol

İBB Başkan adayı Murat Kurum'un "Geçti 'Bolu'nun' pazarı derler ya o pazar geçti" sözlerine Tanju Özcan'dan yanıt geldi. "Üzülme Sayın Murat Kurum, biz her Pazartesi düzenli bir şekilde yapıyoruz." ifadelerini kullanan Özcan, Kurum'a çağrıda bulundu: "Boş ver İstanbul’u gel Bolu’da benim rakibim ol"

Haber 11-02-2024 16:41

Canlı yayında çok sert tepki! Tanju Özcan ve Selim Temurci arasında 'Kılıçdaroğlu' polemiği: İlk seçimde CHP’yi sattılar!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Dr. Selim Temurci'nin arasında yaşanan polemik canlı yayına damga vurdu. CHP listesinden seçilen ve partilerine dönen 39 milletvekiliyle ilgili konuşan Temurci, "Kılıçdaroğlu bizlerle görüşürken siz zaten buna karşıydınız" dedi. Bunun üzerine Özcan, "Bugün sayın Kılıçdaroğlu’nun yanlış yaptığının en somut delili sayın Milletvekilimizin sözleri. Daha ilk seçimde CHP'yi sattınız" dedi.

Haber 11-02-2024 08:47

Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan, önce görevine son verdi sonra zabıta müdürünü geri aldı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün akşam yapılan belediye meclis toplantısında Zafer Partisi Bolu Belediye başkan adayı ve meclis üyesi İlkay Bayrak ile tartıştı. Tartışmanın ardından Başkan Özcan, Bayrak'ı çıkarması talimatını verdiği zabıta müdürünü görevden aldı. Ancak daha sonra olayı tekrar değerlendiren Başkan Özcan, zabıta müdüründen helallik isteyerek görevine iade etti.

Haber 02-02-2024 18:18

Sosyal medyada gündem oldu! Bolu Belediye Meclisi'nde gergin anlar, Tanju Özcan o ismi görevden aldı

Bolu Belediye Meclisi'nde gergin anlar yaşandı. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile CHP'li üye İlkay Bayrak arasında tartışma yaşandı. Özcan, tartışma sonunda Bayrak'ın dışarı çıkartılmasını isteyerek birleşime ara verdi. Birleşimde Bayrak'ın dışarı çıkartılmadığını görünce Özcan, Zabıta Müdür Vekilini görevden aldı. Söz konusu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Haber 01-02-2024 19:23

Tanju Özcan'ın 'Dilber' paylaşımı sosyal medyada gündem oldu! 'Babamdan kalan tarlayı sattım...'

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 'İnci Taneleri' dizisindeki pavyon sahnesini paylaşıp, dizideki Dilber karakterini kastederek, "Babamdan kalan tarlayı sattım, sana Bolu’dan ev aldım. Türkiye’nin en güzel şehri Bolu’ya bekliyoruz” paylaşımı yaptı. Özcan'ın paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Özcan, tepkilere sebep olan paylaşımıyla ilgili, popüler olan bir sahne ile birlikte Bolu'nun reklamını yapmak için mizah yaptığını belirtti. Özcan'ın gelen tepkiler üzerine paylaşımını sildiği görüldü.

Haber 28-01-2024 18:00

Mültecilere yönelik uygulamalarıyla gündem olmuştu! Tanju Özcan yeni önerisini canlı yayında açıkladı: 'Artık Suriye'ye gidin filan demiyorum...'

Bolu'ya yeniden aday olan Tanju Özcan, mültecilere yönelik uygulamalarıyla gündem olmuştu. Sözcü TV'de canlı yayına katılan Özcan, "Artık Suriye'ye gidin filan demiyorum..." diyerek yeni önerisini açıkladı.

Haber 21-01-2024 20:38

Canlı yayında 'istifa' çıkışı stüdyoyu hareketlendirdi! Tanju Özcan imzaladı, o kağıt ekranlara yansıdı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 'istifa' çıkışı canlı yayına damgasını vurdu. Özcan'ın bir önceki "Siyaseti bırakırım" açıklamasının tartışıldığı sırada Özcan iddiasını somutlaştırmak üzere farklı bir yola gitti. Yayın sırasında bir kağıda şartlı istifasını yazan Özcan altına da imzasını attı. O anlar çok geçmeden sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Haber 19-01-2024 08:55

Batman'daki HÜDA PAR yürüyüşü tepkilerin odağında! 'Cihat' çağrıları yapılan anlar tartışma yarattı... Tanju Özcan'ın tepkisi gündem oldu

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Filistin ve şehitler için yapılan büyük mitingin ardından bu kez de Batman'da HÜDA PAR öncülüğünde düzenlenen yürüyüş gündemde. Yürüyüşten gelen görüntüler tartışmaları da beraberinde getirirken o "cenk, cihat, şehadet" nidalarının yükseldiği o anlara çok sert tepki gösteren isimlerden biri de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan oldu! Özcan'ın sert çıkışı sosyal medyada da ses getirdi.

Haber 08-01-2024 07:23

Süper Kupa krizi sonrası paylaşımı gündem olmuştu! Tanju Özcan hakkında soruşturma... Türk milleti olarak biz ezik miyiz?

Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizi sonrası tepki gösteren isimlerden biri de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dı. Sosyal medyadaki provokatif paylaşımlar nedeniyle çok sayıda kişi gözaltına alınırken Özcan hakkında da "Çöl faresi bedeviler" ifadesini kullandığı ve sosyal medyada gündem olan paylaşımı nedeniyle soruşturma başlatıldı. Özcan'dan ilk açıklama geldi.

Haber 02-01-2024 12:00

Ulusal yas çağrıları yükselirken Bolu'da harekete geçildi: Kentte yas ilan edildi, yılbaşı konseri iptal edildi

Cuma ve cumartesi günleri peş peşe aldığımız şehit haberleri sonrası ulusal yas ilan edilmesi çağrıları yükselmişti. Özellikle Suudi Arabistan Kralının ölümü ve Gazze'de yaşananlar nedeniyle yas ilan edilmesini hatırlatanlar, 2 günde 12 şehit haberinin ardından yas ilan edilmemesi nedeniyle tepkiliydi. Bolu'da 7 günlük yas ilan edildi, yılbaşı konseri iptal edildi.

Haber 25-12-2023 16:23

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU MU? İstanbul, Ankara, İzmir belediye başkanları kimler oldu? Ekrem İmamoğlu yeniden aday mı? 5 il açıklandı!

CHP belediye adayları belli oldu mu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Gelen son dakika açıklamasına göre 2024 yerel seçimleri için beş ilin belediye başkanı adayı belli oldu. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Tanju Özcan'ın yeniden aday olup olmadıkları merak ediliyor. Peki, CHP ADAYLARI BELLİ OLDU MU? İstanbul, Ankara, İzmir belediye başkanları kimler oldu? Ekrem İmamoğlu yeniden aday mı? 5 il açıklandı!

Haber 14-12-2023 21:01

Tanju Özcan, Afgan sığınmacıların kurduğu derneğin tabelasını söktü: Bizden habersiz Bolu’da kimse tabela asamaz

Kentte yaşayan sığınmacılara yönelik aldığı kararlarla dikkat çeken Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan'ın son hareketi yine gündem oldu. Özcan, kentte bulunan Bolu Afganistan Gençleri Sosyal Kültürel ve Yardımlaşma Derneği binasının önüne giderek çağırdığı zabıta ekiplerine tabelayı söktürdü. Başkan Özcan, "Bizden habersiz Bolu’da kimse tabela asamaz. Geçici sığınmacıların bu şekilde bir araya gelmesine izin vermeyeceğim. Bunu açanlar izin verenler gelsin tabelayı benden istesin" dedi.

Haber 11-12-2023 19:40

İYİ Parti'nin reddi Tanju Özcan'ın umudunu kırmadı: Bolu için 'taban' senaryosu

İYİ Parti CHP'ye yerel seçimde iş birliği kapısını kapattı. Ancak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan il özelinde farklı bir tablo ortaya koydu. İYİ Parti'ye yönelik sıcak mesajlar veren Özcan 'tabanda birliktelik' için umutlu konuştu.

Haber 06-12-2023 15:47

CHP'ye geri dönen Tanju Özcan çöpe atılan fotoğrafını kendi elleriyle duvara astı! Yeni gelmedim geri geldim

Cumhuriyet Halk Partisi’nden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Parti Meclisi’nin kararıyla tekrar CHP’ye geri döndü. Ankara dönüşünde partililer tarafından il başkanlığı önünde coşkuyla karşılanan Özcan "Yeni gelmedim geri geldim” dedi. Tanju Özcan, partiden ihraç edilmesinin ardından CHP’li belediye meclis üyesi İlkay Bayrak tarafından çöpe atılan parti duvarındaki fotoğrafını da kendi eliyle tekrar duvara astı.

Haber 28-11-2023 20:59

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan muradına erdi! 'Baba evine döndüm' diyerek duyurdu

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CHP'nin en çok konuşulan isimlerinden biri. Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu döneminde genel merkeze sivri dilli eleştirileriyle defalarca geniş yankı uyandırdı. İhraç edildikten sonra partisine geri dönmeyi iple çeken Tanju Özcan sonunda muradına erdi.

Haber 27-11-2023 14:54

Mansur Yavaş sözleri gündeme damgasını vurur! CHP lideri Özel, Akşener ile aralarındaki ilişki için dikkat çeken ifadeler kullandı

CHP lideri Özgür Özel, partiye dönüp dönmeyeceği bilmecesi devam eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında aldığı 'Kılıçdaroğlu' kararını canlı yayında duyurdu. Bir yandan da CHP ile İYİ Parti arasında yerel seçimde iş birliği olup olmayacağı merak konusu. İYİ Parti lideri Meral Akşener hakkında dikkat çeken ifadeler kullanan Özel'in Mansur Yavaş mesajı ise gündeme damgasını vuracak nitelikte!

Haber 17-11-2023 12:07

Telefon görüşmesine damga vurdu! Tanju Özcan İstiyorum, çok istiyorum diyerek açıkladı: Çok konuşulacak 'Muharrem İnce' sözleri

Değişim vadederek CHP'nin başına gelen Özgür Özel'in dünkü konuşmasında yaptığı 'baba evi' çağrısı gündem yarattı. CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partiye dönmeyi bekleyen isimlerden biri. Ancak Özcan'ın partiye dönmesini kendisinin dönmek istediği kadar istediği bir isim daha var. Üstelik Özcan öyle iddialı konuştu ki kendi ifadesine göre o ismin dönüşünü "hemen her CHP üyesi" istiyor.

Haber 15-11-2023 16:00

Tanju Özcan canlı yayında açıkladı: Tam telefonu kapatacakken o cümleyi duymuş! Özgür Özel ile görüşmesine damga vuran detay

Özgür Özel'in 'değişim' vaadinde bulunarak CHP Genel Başkanı seçilmesi sonrası ilk adımlarından biri 100. yıl affını gündeme getirmek oldu. Bununla birlikte gözler Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a çevrildi. Seçimi kazanmasının ardından Özgür Özel ile telefonda görüşen Özcan, tam telefonu kapatacakken Özel'den duyduğu cümleyi canlı yayında ilk kez açıkladı.

Haber 12-11-2023 08:43

'Yüzde 99 ihtimalle...' diyerek açıkladı! Özgür Özel'le söylediği o cümle... Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CHP'ye geri dönecek mi?

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP genel başkanlığına seçilen Özgür Özel'e söylediği bir cümleyi açıkladı. Özcan "Özel'e, 'Siz ne zaman dönmemi isterseniz, dönüş için dilekçemi vermeye hazırım' dedim." ifadelerini kullandı. Devamında CHP'ye geri dönüş ihtimaliyle ilgili oran veren Özcan "Geri dönüşümün sağlanacağını düşünüyorum. Yüzde 99 ihtimal ile Cumhuriyet Halk Partisi'ne dönüş yapacağım" dedi. Özcan, yerel seçimlerde de CHP'den aday olacağını ifade etti.

Haber 08-11-2023 09:41

Tanju Özcan'dan Özgür Özel'e tebrik! 'Boşuna 203 kilometre yürümemişim' diyerek paylaştı

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, genel başkan seçilen Özgür Özel'i tebrik etti. Özcan'ın mesajında "Boşuna 203 kilometre yürümemişim" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Haber 05-11-2023 10:11

Birden çok partiden teklif aldığını duyurdu: Tanju Özcan'dan çok konuşulacak AK Parti ve MHP çıkışı! Boş konuşmasınlar

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti ve MHP ile ilgili çok çarpıcı ifadeler kullandı. Başka partiye geçip geçmeyeceği merak edilen Özcan, kendisine birden çok partiden resmi teklif geldiğini açıkladı. Tekliflere nasıl baktığını dile getiren Özcan "Boş konuşmasınlar" sözleriyle de dikkat çekti.

Haber 23-10-2023 15:27

Özgür Özel 'Bana kalsa evimde yatırırım' dedi, Tanju Özcan'dan destek mesajı geldi

CHP Yüksek Disiplin Kurulu'nun kesin ihraç kararı verdiği Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, genel başkan adayı Özgür Özel'e destek vererek, "Kazanman için elimden geleni yapacağım" dedi.

Haber 16-10-2023 08:09

Tanju Özcan'dan çok konuşulacak İmamoğlu iddiası! Duyumlarım bu yönde diyerek açıkladı: Özgür Özel son anda adaylıktan çekilecek!

CHP'den ihracı kesinleşen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 4-5 Kasım'da gerçekleşecek kurultayla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. CHP'de genel başkan adayı olan Özgür Özel'in son anda çekileceğini iddia eden Özcan "Ekrem İmamoğlu'nun genel başkan adayı olacağı bir kurultayın yaşanabileceğini düşünüyorum. Özgür Özel düzgün bir insan ama İmamoğlu aday olursa Kılıçdaroğlu'na karşı şansı daha yüksek. Duyumlarım bu yönde" diye konuştu.

Haber 10-10-2023 07:34

CHP'ye geri dönüş kapıları kapanınca... Tanju Özcan’ın parti binasındaki fotoğrafı çöpe atıldı! Açıklama geldi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, CHP'den ihracının iptali için açtığı davada nihai karar verildi. Ankara 28. Asliye Hukuk Mahkemesi, Özcan'ın CHP'den ihraç edilmesine ilişkin karara yaptığı itirazı reddetti. Böylece Özcan'ın CHP'den ihracı kesinleşmiş oldu. Özcan’ın partiye geri dönüş kapılarının kapanmasının ardından CHP Bolu İl Başkanlığı’ndaki fotoğrafının duvardan indirilerek çöpe atıldığı görüntüler gündem oldu. Görüntülere ilişkin CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç açıklama yaptı.

Haber 09-10-2023 16:39

Tanju Özcan için nihai karar verildi: CHP'den ihracı kesinleşti! Kılıçdaroğlu şu an mutluluktan önüne gelene sarılıyordur

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın CHP'den ihracının iptali için dava sonrası önemli bir gelişme yaşandı. Gelişmeyi sosyal medyadan duyuran Tanju Özcan, "10 Aralıkçılar, Sorosçular, FETÖ'cüler, HDP’li bölücüler ve Kılıçdaroğlu ve avaneleri artık kına yakabilirler" ifadelerini kullandı. CHP'li isimleri hedef alan ayrıca hakkındaki kararla ilgili "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu şu anda mutluluktan önüne gelene sarılıyordur" dedi.

Haber 09-10-2023 10:44

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan dikkat çeken sözler! 'Kimse buna şaşırmasın' diyerek önümüzdeki haftayı işaret etti

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partiden ihracının iptali için açtığı davada bugün karar çıkacağını ifade ederek "Bugünkü davada CHP'ye dönmem yüksek ihtimal" dedi. Açıklamasının devamında Özcan, "Önümüzdeki hafta Bolu İl Kongresi var, Kılıçdaroğlu bu arada beni tekrar partiden atmazsa belki de önümüzdeki hafta CHP'nin kurultay delegesi olarak seçilebilirim, kimse buna şaşırmasın" diye konuştu.

Haber 09-10-2023 08:35

Canlı yayında Tanju Özcan'dan dikkat çeken açıklamalar! Net konuştu: 'Siyaseti bırakırım'

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan katıldığı canlı yayında "Gönlümden geçen Bolu'da bağımsız belediye başkanı olmak. Bir partiyle veya bağımsız seçime girip kazanamazsam siyaseti bırakacağım" dedi.

Haber 06-09-2023 22:55

Canlı yayına damga vurdu! Tanju Özcan ile Eren Erdem birbirine girdi... İnanılmaz seviyesiz bir adamsın

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, canlı yayında birbirine girdi. Erdem, Özcan'ın kendisine yönelik "2'nci sınıftan terk" iddiasını anımsatarak onu muhatap almadığını söyledi. Bolu Belediye Başkanı ise Erdem'e, "İnanılmaz seviyesiz bir adamsın." ifadelerini kullandı.

Haber 04-09-2023 08:10

Türkiye'de bir ilk: 1 milyon ile 5 milyon arasında ceza uygulanacak! Kim mahkemeye verirse...

Bolu Belediye Meclisi’nde farklı illerden gelip şehre köpek bırakanlara 1 ile 5 milyon TL arasında ceza uygulanması kararı oy birliği ile kabul edildi. Bu uygulamanın Türkiye’de bir ilk olacağını belirten Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Kim mahkemeye verecek onu da merak ediyorum. Kim mahkemeye verirse tüm hayvanseverleri onun üzerine salarım." ifadelerini kullandı.

Haber 01-09-2023 20:36

İYİ Parti'ye katılacağı iddia ediliyordu! CHP'den ihraç edilmişti... Kulisleri hareketlendiren gelişme!

Başlattığı 'Adalet ve Değişim' yürüyüşüyle Bolu'dan Ankara'ya hareket eden ve ardından CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında 31 Mart yerel seçimleri için flaş iddialar ortaya atılıyor. Özcan'ın İYİ Parti sıralarından aday gösterileceği kulislerde dönen bilgiler arasında. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu, bugün Özcan'ı makamında ziyaret etti. Görüşme basına kapalı gerçekleştirildi.

Haber 01-09-2023 12:37

Tanju Özcan Zafer Partisi'ne mi katılacak? Ümit Özdağ 'Beraber yürüyeceğiz' dedi, kulisler hareketlendi

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın yerel seçimlerde hangi partiden aday olacağı merak edilirken, çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın, Özcan hakkında “Sayın başkan birlikte Atatürk ve Cumhuriyet için yürüyeceğiz” ifadelerini kullanması, “Özcan Zafer Partisi’ne mi yakınlaşıyor” sorularını akıllara getirdi.

Haber 23-08-2023 09:12

Tanju Özcan’dan İmamoğlu’nun açıklamalarına tepki: Bir tek ben mi anlamıyorum?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu merakla beklenen konuşmasını bugün gerçekleştirdi. İmamoğlu’nun yaptığı açıklamalar hakkında dikkat çeken bir yorum ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan geldi. Özcan yaptığı açıklamada “İmamoğlu’nun söylediklerini bir tek ben mi anlamıyorum?” ifadelerini kullandı.

Haber 15-08-2023 13:48

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Serenay Sarıkaya'nın paylaşımını görünce...

Netflix için çekilen "Kimler Geldi Kimler Geçti" adlı dizide bir avukatı canlandıracak olan oyuncu Serenay Sarıkaya çekimler için Bolu'ya gitti. Bolu paylaşımı yapan Sarıkaya'yı gören belediye başkanı Tanju Özcan bakın ne dedi.

Magazin 14-08-2023 08:45

Tanju Özcan 'Hangi partiden aday olacaksınız?' sorusuna yanıt verdi! İYİ Parti ve AK Parti detayını canlı yayında açıkladı

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yerel seçimler öncesi "Hangi partiden aday olacaksınız?" sorusuna yanıt verdi. 'İYİ Parti ile görüşüyor' iddialarına da yanıt veren Özcan, AK Parti de dahil olmak üzere birçok partiden teklif aldığını açıkladı.

Haber 10-08-2023 07:56

Tanju Özcan'dan çok konuşulacak sözler! 'Benim partiden atılmam...'

Cumhuriyet Halk Partisi'nden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Yoluna bağımsız olarak devam edeceğini açıklayan Özcan, "Seçim kazanmam için bir siyasi partinin adayı olmam gerekmiyor" dedi. Partiden atılmasının bir mesaj olduğunu belirten Özcan, "Beni partiden atma mesajı; HDP'ye uzatılmış bir çiçek, FETÖ'cülere verilmiş bir hediye, Sorosçulara verilmiş bir kurban, 10 Aralıkçılara verilmiş bir sarı öküz" ifadelerini kullandı.

Haber 02-08-2023 17:10

SON DAKİKA | CHP'de Tanju Özcan kararı! Partiden ihracı isteniyordu

Son dakika haberi: CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifasını isteyerek Genel Merkez'e yürüyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 20-07-2023 15:53

Tanju Özcan ile Barış Yarkadaş arasında 'koltuk fırlatma' tartışması! Canlı yayında tansiyon yükseldi

Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet etmek için yürüdüğü Ankara'da, CHP Genel Merkezi önünde koltuk fırlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile gazeteci Barış Yarkadaş arasında canlı yayında gergin anlar yaşandı. Özcan kendisini eleştiren Yarkadaş'ın da fırlattığı kartın Kılıçdaroğlu'na isabet ettiğini ve bundan dolayı tekrar milletvekili olamadığını iddia etti. Buna sinirlenen Yarkadaş ise "Ben Atatürk'ün koltuğunda oturan kimseye böyle bir saygısızlık yapmam." dedi.

Haber 17-07-2023 23:57

Kılıçdaroğlu'nun basına kapalı toplantısındaki ses kaydını paylaştı! İddialarınızı ispatlayamazsanız...

Seçimde yaşanan mağlubiyetin ardından CHP'de yaşanan hareketli günler devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı 'değişim' tartışmaları ses getirmiş, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağırarak Bolu'dan Ankara'ya kadar yürümüştü. Özcan son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yine dikkatleri üzerine çekti.

Haber 16-07-2023 17:51

Tanju Özcan, CHP'den istifa sinyali vererek bu çağrıda bulundu: Ekrem İmamoğlu'nu uyarıyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet ederek Bolu'dan Ankara'ya yürüyen Tanju Özcan istifa sinyali verdi. 20 Temmuz'da ihraç edileceğini belirten Özcan, "19'un da istifa edebilirim" dedi. 'Değişim' çağrısıyla gündemde olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da seslenen Özcan, "İmamoğlu, taşın altına elini koymalı, masaya yumruğunu vurmalı, ‘Bu düzen artık değişmeli, ben de varım’ demeli. Demediği her gün de güç kaybediyor. Bir dostu, kardeşi olarak uyarıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 14-07-2023 16:29

Bolu'dan Ankara'ya yürümüştü! Ayın 19'unda... CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 'partiden atma' ve 'istifa' sözlerini Fatih Altaylı paylaştı

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın CHP'de değişim için Bolu'dan Ankara'ya doğru başlattığı yürüyüş ve sonrasında söyledikleri büyük yankı uyandırdı. Özcan'la ilgili son olarak önemli bir bilgiyi ise gazeteci Fatih Altaylı paylaştı. Altaylı yazısında, Özcan'ın "Genel Başkan talimat vermiş. ‘Bunu en geç ayın 20’sinden önce partiden atın’ demiş. Ben de bu zevki onlara tattırmamak için ayın 19’nda partimden istifa edeceğim" dediğini belirtti. İşte detaylar...

Haber 14-07-2023 12:16

SON DAKİKA | Tanju Özcan CHP Genel Merkezi önünde açıklama yaptı! Kılıçdaroğlu hakkında sert sözler

Son dakika haberi: Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'dan Ankara'ya bir yürüyüş başlatmıştı. CHP Genel Merkezi'ne ulaşan Özcan'ı kalabalık bir grup karşıladı. Burada bir konuşma yapan Özcan, istifaya davet ettiği Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Özcan ,"Sen demokrat değilsin. Sen sadece kendi muhaliflerinden korkan, kendi partililerinden korkan, artık koltuğu bırakması gereken bir genel başkansın" dedi. Özcan, konuşma yaptığı otobüsün üzerinden aşağı sandalye de fırlattı.

Haber 12-07-2023 17:16

Tanju Özcan, Anıtkabir defterine yazdı: 'İstifa çağrısını yüksek sesle dile getireceğim'

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, başlatmış olduğu 'Adalet ve Değişim' yürüyüşünün son gününde Anıtkabir'i ziyaret etti. Özcan, mozoleye çelenk bıraktıktan sonra saygı duruşunda bulundu. Özcan'ın deftere 'İstifa çağrısını yüksek sesle dile getireceğim' notu düştüğü öğrenildi.

Haber 12-07-2023 14:45

B planı da hazır! Tanju Özcan'ın korkunç bulduğu iddia için saatler kaldı: CHP'de hareketli gün

Kendi ifadesiyle "Kılıçdaroğlu'nu koltuğundan indirme" hedefiyle geçtiğimiz pazartesi Bolu'dan yola çıkan CHP'li Tanju Özcan'ın 'Adalet ve Değişim Yürüyüşü' bugün tamamlanıyor. Özcan akşam CHP Genel Merkezi önünde Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağıracak. Aynı saatte Kılıçdaroğlu destekçilerinin de toplanacağı iddialarını Özcan "Korkunç" olarak nitelendirmiş ve "Sonuçları ağır olur" demişti. Son zamanların en hareketli günlerinden birini yaşayacak CHP'de gözler o saate çevrildi.

Haber 12-07-2023 09:34

SON DAKİKA | CHP'den 'Kılıçdaroğlu talimat verdi' iddialarına yanıt! Tanju Özcan'la ilgili dikkat çeken sözler 'Her vatandaş gibi gelir, çayını kahvesini içer...'

Son dakika haberi: CHP Sözcüsü Faik Öztrak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Öztrak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifası için başlattığı yürüyüşle alakalı ortaya atılan bir iddiaya da yanıt verdi. Kılıçdaroğlu'nun, Ankara'ya yürüyen Özcan'ın parti binasına alınmaması yönünde talimat verdiği iddia edilmişti. Öztrak bu soruyu "Böyle bir talimat yok." diyerek cevapladı.

Haber 10-07-2023 16:59

Tanju Özcan Korkunç bir iddia deyip isim verdi! Çarşamba günü için uyardı: 'Bunu onun planladığını hissediyorum!'

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifası için başlattığı yürüyüşünde sonlara yaklaştı. Özcan ve destekçileri çarşamba günü CHP Genel Merkezi önünde olmayı planlıyor. Özcan'a aynı gün Kılıçdaroğlu'nun destekçilerinin de genel merkez önünde toplanacağı iddiası soruldu. İddiayı "korkunç" olarak nitelendiren Özcan, "Bunu onun planladığını hissediyorum" derken isim verdi. Özcan ayrıca CHP YDK'sından hakkında çıkan son kararla ilgili açıklama yaptı.

Haber 10-07-2023 15:11

İmamoğlu'nun adını verip şart koştu, Kılıçdaroğlu'na sert yüklendi! Tanju Özcan 12 Temmuz'u işaret etti: Her şeyden önce bu bir ayıp

Belediye başkanı olduğu Bolu'dan 6 gün önce yola çıkan Tanju Özcan, CHP Genel Merkezi'ne yürüyüşünde sonlara yaklaştı. Dün gece karavanından yaptığı açıklamalarda 'genel başkanlık' tartışmalarında Ekrem İmamoğlu'nun adını veren Özcan, İmamoğlu'nu destekleyip desteklemeyeceğini dile getirirken bir de şart koştu. Özcan, "Aba altından sopa gösteriyor" dediği Kemal Kılıçdaroğlu'na "Bırakın adaylığı, salona dahi gelmemeli. Hangi yüzle o salona gelecek?" sözleriyle sert tepki gösterdi.

Haber 09-07-2023 12:10