Tank Haberleri

ABD ile Güney Kore'ye yeni misilleme: Kuzey Kore düşmanın başkentini hedef gösterdi!

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un "dünyanın en güçlüleri" arasında olarak nitelediği ve yeni geliştirilen tank kamuoyuna tanıtıldı. Tanklarla gerçek atış tatbikatı gerçekleştirildiği bildirilirken, hedef olarak "düşmanın başkenti" gösterildi.

Haber 14-03-2024 10:34

Gören yardımına koştu ama yeterli olmadı! Karamel tankının içine düşen kadın yanarak can verdi... Sadece bacaklarını gördük

36 yaşındaki Natalia Nemets, Rusya'nın Belgorod bölgesindeki bir şekerleme fabrikasında meydana gelen kazada hayatını kaybetti. Karamel tankı temizlemek isteyen Nemets dengesini kaybedip tankın içine düşünce yanarak can verdi. Fabrikada Nemets ile birlikte çalışan diğer işçiler genç kadına yardım etmeye çalışsa da çabaları yeterli olmadı.

Trend 20-01-2024 11:50

Kara harekatı mı başlıyor? Tank hareketliliği dikkat çekti: İsrail halkın toplandığı kent merkezlerini vuruyor

Abluka altındaki Gazze Şeridi’ne 6 gündür saldırılarını sürdüren İsrail ordusuna ait çok sayıda tankın sınıra yakın bölgedeki hareketliliği dikkati çekti. Öte yandan İsrail, "bölgeyi terk edin" çağrısı yaparak Filistinlilerin sığınmak amacıyla toplanmasını istediği kent merkezlerini de bombalıyor.

Haber 12-10-2023 18:50

Biden duyurdu: ABD Abrams tankları Ukrayna'ya teslim edilecek

Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaşla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. ABD’den Ukrayna’ya çok önemli bir desteğin yapılacağı açıklandı. ABD Başkanı Joe Biden, gelecek hafta ilk ABD Abrams tanklarının Ukrayna'ya teslim edileceğini duyurdu.

Haber 22-09-2023 07:35

Tank

Tank Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tank Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

ABD'den Ukrayna'ya yeni yardım paketi: Eski tankları yenileyip verecekler

Rusya ile savaşta olan Ukrayna'ya yardımlar gelmeye devam ediyor. Son olarak ABD, Ukrayna'ya eski tankları gövdelerini yenileyip verecek.

Haber 22-03-2023 00:12

Çoğu hizmet dışı kalmıştı... Alman tankları İsviçre'yi karıştırdı!

İsviçre'de, Almanya'ya satılması planlanan Leopard tankları ülkeyi karıştırdı. İsviçre'de hizmet dışı bırakılan tankların Almanya'ya satılmasına ilişkin İsviçre Konfederasyonu Başkanı Alain Berset, "İsviçre'deki yasal çerçevemiz göz önüne alındığında silah ihracatı mümkün değil. Hükümet ve Federal Konsey için bu yasal çerçeveyi sürdürmek zorundayız ve istiyoruz." dedi.

Haber 08-03-2023 20:05

Rusya'yı kızdıracak hamle! Almanya onay verdi, Ukrayna'ya gönderilecekler

Almanya'dan Rusya'yı kızdıracak yeni bir hamle geldi. Tartışmalara ve krize neden olan Leopard tanklarıyla ilgili Almanya'dan onay çıktı. Alınan karar göre, Ukrayna'ya Leopard 1 tankı ihracatına onay verildi.

Haber 03-02-2023 20:07

ABD'den Ukrayna lideri Zelenskiy'i hayal kırıklığına uğratacak açıklama: Elimizde stok fazlası tank yok

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya ile olan savaşta Ukrayna'ya destek olmak için 31 adet M1 Abrams tankı ve 8 adet M88 tank kurtarma aracının verileceğini duyurmuştu. Ancak Pentagon'dan Ukrayna lideri Zelenskiy'i zor durumda bırakacak bir açıklama geldi. Savunma Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Sabrina Singh, ABD’nin elinde stok fazlası tank bulunmadığını, Ukrayna için yeni tanklar alınacağını ve bu nedenle M1 Abrams tanklarının Ukrayna’ya sevk edilmesinin aylar alacağını söyledi.

Haber 27-01-2023 02:09

Son dakika: ABD'den Ukrayna'ya tank desteği! Joe Biden duyurdu

Son dakika haberine göre, ABD Başkanı Joe Biden, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Rusya ile savaşta olan Ukrayna'ya 31 adet M1 Abrams tankı ve 8 adet M88 tank kurtarma aracının verileceğini duyurdu. Joe Biden'dan önce ABD'li üst düzey yetkililerden de Ukrayna'ya tank gönderimi ile ilgili açıklamalar gelmişti. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 25-01-2023 20:06

SON DAKİKA | Savaşın seyri değişebilir! ABD ve Almanya'dan Rusya'yı kızdıran hamle: Diğerleri gibi yanacaklar

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Batı'nın Ukrayna'ya yönelik silah desteği aralıksız sürüyor. Almanya, Ukrayna güçlerine Ruslara karşı kullanılması için Leopard tanklarının gönderileceğini açıkladı. ABD'nin de Ukrayna'ya Abrams tipi muharebe tankı sevk etme kararını yakında açıklaması beklenirken peş peşe gelen bu hamlelere Rusya'dan yanıt geldi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD'nin göndereceği tanklarla ilgili "Bu tanklar da diğerleri gibi yanacak" dedi.

Haber 25-01-2023 14:04

ABD'nin M1 Abrams ve Almanya'nın Leopard 2A6 tankları Ukrayna yolunda! Kritik kararı Biden açıklayacak

Rusya ile Ukrayna savaşı özellikle Donbas bölgesinde tüm şiddetiyle sürüyor. Zelenskiy'in daha fazla silah ve tank istemesinin ardından müttefik ülkelerden peş peşe destek açıklamaları gelmeye başladı. NATO üyesi Polonya'nın tank gönderme kararının ardından, ABD de Ukrayna'ya bir tabur M1 Abrams tankı göndereceğini açıkladı. Başkan Biden'ın kararı bu hafta açıklayacağı duyuruldu. Diğer yandan ise Spiegel dergisi de Almanya'nın bir bölük Leopard 2A6 tankı göndermeye hazırlandığını yazdı.

Haber 25-01-2023 00:53

Fransa'dan Rusya'ya kızdıracak hamle! Ukrayna'ya tank gönderebiliriz

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş birinci yılına yaklaşırken, Batı ülkelerinin Kiev yönetimine destekleri sürüyor. Son olarak, Polonya'nın elinde bulunan Alman Leopard tanklarının Ukrayna'ya gönderilmesinin tartışmaları sürerken Fransa'dan da dikkat çeken bir hamle geldi. Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Ukrayna'ya Leclerc tipi tankların gönderme ihtimalinin değerlendirildiğini söyledi.

Haber 22-01-2023 23:52

ABD Rusya'nın cephanesi bitiyor diyerek Ukrayna'ya dev yardımı açıkladı! Moskova'dan sert tepki: Bunun sonuçları eksi yönde olacak

Washington yönetimi, Ukrayna'ya askeri desteğini arttırıyor. ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Ukrayna’ya 59 Bradley, 90 Stryker, 53 MRAP ve 350 zırhlı Humvee aracı göndereceklerini açıklayarak "Yeni askeri yardım paketinin değeri 2.5 milyar doları buluyor ve şimdiye kadarki en büyük paketlerden biri. Rusya'nın cephanesi bitiyor. Savaşta önemli kayıplar yaşıyor" dedi. Kremlin ise ABD'nin tank yollamasına tepki göstererek "Bunun sonuçları için kesinlikle eksi yönde olacak" açıklamasını yaptı.

Haber 20-01-2023 21:01

Zelenskiy müttefiklerden silah istemişti! Polonya'dan kritik hamle: Ukrayna'ya Leopard tankları verecekler

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş sürerken, Zelenskiy müttefiklerden silah desteği istemişti. ABD'nin 3 milyar dolarlık askeri yardım yapacağı Ukrayna'ya bir büyük destek ise NATO üyesi Polonya'dan geldi. Lüblin Üçgeni zirvesinde açıklama yapan Polonya Cumhurbaşkanı Duda, Ukrayna'ya Leopard tipi tankları gönderme kararı aldıklarını duyurdu. Litvanya Devlet Başkanı Nauseda ise Kiev yönetimine silah ve cephane vermeye devam edeceklerini duyurdu.

Haber 11-01-2023 22:30

NATO üyesi Polonya'dan askeri hamle! ABD'den 116 adet tank satın alıyorlar

NATO üyesi Polonya, ABD'den 116 adet kullanılmış M1A1 Abrams tankı satın alıyor. Abrams tanklarının satın almasını içeren sözleşmeyi Polonya Savunma Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mariusz Blaszczak, 1. Varşova Zırhlı Tugayı'nda düzenlenen törende imzalandı. Tankların teslimatının bu yıl başlayacağı bildirildi.

Haber 04-01-2023 22:00

İzmir'de Silah ve Fotoğraf sergisi açıldı

İzmir'de "Silah ve Fotoğraf" sergisi açıldı

Yurthaber 08-09-2022 18:20