Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Haberleri

Tekirdağ'da Balkan esintileri resim ve heykel sergisi açıldı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesince düzenlenen etkinlik kapsamında, "Balkan esintileri" adlı resim ve heykel sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Yurthaber 15-04-2024 15:37

Üniversitede yetiştirilen kıvırcık koyunlar satışa çıkarıldı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Ziraat Fakültesi Eğitim ve Araştırma Çiftliğinde yetiştirilen kıvırcık cinsi kurbanlık koyunların satışı başladı.

Yurthaber 22-06-2023 11:24

Mümin Şahin kimdir? Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Mümin Şahin nereli ve kaç yaşında? Resmi Gazete'de yayımlandı!

Mümin Şahin, 24 Aralık 2022 Cumartesi günü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü oldu. Resmi Gazete'deki açıklamanın ardından birçok kişi arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Mümin Şahin kimdir? Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Mümin Şahin nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Haber 24-12-2022 09:20

Bir ilk! 3 etkiye tepki veriyor, renk değiştirerek insanları tehlikeden koruyor

Tekirdağ'da ilk defa sıcaklık, asit ve baz buharı, ışığa tepki veren kumaş üretildi. İnsanlara tehlikeli durumlar hakkında bilgi verecek kumaşın yakında üretimine başlanacağı belirtildi. Prof. Dr. Rıza Atav, "Son yıllarda renk değiştiren materyallere ya da diğer adıyla 'bukalemun tekstillerine' karşı artan bir ilgi var. Türkiye'de önemli bir tekstil altyapısı var" dedi.

Finans 31-10-2022 11:38

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Avrupa'da 10 bin euro, Türkiye'de bedava: Bozulma yok, 20- 30 sene gidiyor

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Göğüs ve Uyku Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Nejat Altıntaş, Avrupa ülkelerinde 10 bin euro olan KOAH hastalarının daha rahat nefes alıp, vermek için akciğere valf sistemini ücretsiz taktırmak amacıyla hastanelerine geldiğini söyledi.

Haber 12-04-2021 13:51

Prof. Tecer: Çöl tozlarının Trakya'ya giriş yaptığını sezinliyoruz

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer, Orta Avrupa üzerinden Trakya'ya çöl tozlarının geldiğini belirterek, "Trakya bölgesinde çöl tozları diye tanımladığımız partiküllerin bir girişini sezinleyebiliyoruz ölçüm istasyonlarının sonuçlarına göre. Son birkaç gün içerisinde bir miktar artışın olduğunu söyleyebiliriz" dedi. Lokman ayrıca çöl tozlarının şu an için sağlığı ciddi şekilde etkileyecek bir risk oluşturmadığını belirtti.

Haber 27-02-2021 19:28

Tekirdağ'da Türk Müziği Saz Eserleri Konseri internet üzerinden canlı yayınlandı

Tekirdağ'da "Türk Müziği Saz Eserleri Konseri" internet üzerinden canlı yayınlandı

Yurthaber 31-12-2020 18:02

Kovid-19 ile mücadelenin kahramanları AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

"Kovid-19 ile mücadelenin kahramanları" AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Yurthaber 10-12-2020 15:07

YÖK'ten Namık Kemal Üniversitesine rektör atanmasına ilişkin duyuru

YÖK'ten Namık Kemal Üniversitesine rektör atanmasına ilişkin duyuru

Haber 05-12-2018 18:52

Üniversitelilere dolandırıcı şoku!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde öğretim gören bir grup öğrenci, online dil programı satan bir firma tarafından dolandırıldıklarını iddia ederek, tüketici hakem heyetine şikâyetçi oldu.

Haber 29-03-2018 12:26