Testere Haberleri

Her türlü kesimi yapmanızı sağlayacak en dayanıklı ve uzun ömürlü tilki kuyruğu testereler

Her türlü kesimi rahatlıkla yapmanıza olanak tanıyan tilki kuyruğu testereler, kesme işlemlerinin yanı sıra tamir için de avantaj sağlar. "Tilki kuyruğu testere ne işe yarar?" diye soracak olursanız standart testerelerle yapmakta zorlanacağız kesim, tamir, bakım veya onarım işlemlerini tilki kuyruğu testereler ile çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Sizler için en iyi tilki kuyruğu testere marka ve modellerini listeledik.

Haber 01-04-2024 18:20

Testeresini yenilemek isteyenler için en iyi testere zincirleri

Amatör ya da profesyonel düzeyde kullanıcı olmanız fark etmeksizin testerenize uygun envaiçeşit zincirden aradığınızı bulmaya hazır olun! Derlediğimiz testere zincirleri; elektrikli testerelerden ağaç budama testerelerine kadar pek çok ürüne uyum sağlarken yüksek performanslı zincirlerden uzun ömürlü zincirlere kadar uzanan seçenekler sunuyor. Siz de derlediğimiz listeyi inceleyerek ihtiyacınız olan testere zincirini rahatlıkla bulabilirsiniz.

Haber 01-04-2024 18:17

Kesim yaparken yerinden çıkan testere bıçağı sonu oldu: Kahreden detay! 1 gün önce...

Bursa’da, kereste atölyesinde kesim yaparken, daire testere bıçağının yerinden çıkıp, boynuna isabet etmesiyle ağır yaralanan Suriyeli Nidal Eldenden (26), tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi. Genç işçi hakkında öğrenilen detay ise kahretti.

Haber 16-03-2023 18:05

Kayınpeder vahşeti: Kırgız gelinini öldürüp, testere ile parçalara ayırdı! Dikkat çeken cinsel saldırı ve şantaj detayı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Kayınpeder Fehmi Adsız (67), Kırgızistan uyruklu gelini 2 çocuk annesi Ayat Adsız'ı (30), bıçaklayarak öldürdükten sonra kolları ve bacaklarını testere ile parçaladı. Müebbet hapis cezasına çarptırılan Adsız, cinayeti nasıl işlediğini de mahkemede soğuk kanlılıkla anlattı. Cinayetle ilgili cinsel saldırı ve şantaj detayı ise dikkat çekti. İşte kan donduran vahşetin detayları...

Haber 14-03-2023 11:33

Testere

Testere Hakkındaki Haberler Mynet'te. Testere Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Daire testeresinin bıçağını yenilemek isteyenler için en iyi daire testere bıçağı ve markaları

İster hobi ister iş amaçlı edineceğiniz el aletleri, hayal ettiğiniz ürünleri ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. Ahşap, plastik, metal ve benzeri pek çok materyali rahatlıkla kesmenize yardımcı olan daire testereler de birçok alanda son derece başarılı işler çıkarır. Daire testereler, güçlü ve keskin bıçakları sayesinde işlerinizi hızlıca halletmenizi sağlar. Daire testeresinin bıçağını yenilemek isteyenler için en iyi markalara ait ürünleri araştırdık!

Haber 17-02-2023 17:58

Her türlü kesimi yapmanıza yardımcı olacak en iyi daire testere markaları ve modelleri

Ahşap, plastik ve metal başta olmak üzere birçok farklı türdeki malzemeyi kesmek için daire testereye mi ihtiyacınız var? Cevabınız "Evet" ise doğru yerdesiniz. En iyi daire testere modelleriyle işinizi kolayca halledebilirsiniz. Çeşitli özelliklerle donatılan ve farklı boyutlarda piyasaya sunulan daire testerelerle marangoza ihtiyacınız duymazsınız. Eğer siz de işlerinize yardımcı olacak en iyi daire testere hangisi merak ediyorsanız listemize mutlaka göz atmalısınız.

Haber 17-02-2023 14:59

Her türlü kesimi yapmanıza olanak sağlayacak en iyi akülü testereler

Ağaç, ahşap, sert plastik ve metal gibi malzemeleri kesmek için ihtiyacınız olan tek şey kaliteli bir testere. Birbirinden farklı modellerde üretilen testerelerin kullanım alanları farklılık gösterebilir. Temel görevleri kesmek, bölmek ve parçalamak olan bu ürünler aküyle çalıştıkları zaman daha kolay kullanım imkânı sağlar. Siz de en iyi akülü testereler hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz!

Haber 01-02-2023 18:07

Her türlü kesimi yapmanıza yardımcı olacak en iyi daire testere markaları ve modelleri

Kesme işlemlerinizi hızlı, düzgün ve pratik şekilde tamamlayabilmek için kaliteli ve kullanışlı bir daire testere arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Akülü seçeneklerden elektrikli modellere, kompakt tasarımlardan yüksek güçlü testerelere kadar işinizi kolaylaştıracak ve her bütçeye uygun birbirinden işlevsel ürünleri listeledik. Daha fazla zaman kaybetmeden listemizi inceleyerek ustalığınızı ortaya koymanızı sağlayacak testereye karar verebilirsiniz.

Haber 06-01-2023 17:48