Testosteron Haberleri

DHT hormonu nedir, ne işe yarar? DHT hormonu fazlalığı belirtileri nelerdir, nasıl azaltılır?

Taban olarak DHT adı verilen hormon testosteronun daha güçlü bir versiyonudur. Testosteron erkeklerde testislerde ve kadınlarda overlerde üretilen bir androjen hormonudur. DHT birçok farklı vücut fonksiyonunu etkiler özellikle de saç büyümesi, cilt sağlığı ve prostat büyümesi gibi erkek özellikleriyle ilişkilendirilir. Ancak yüksek DHT seviyelerinin bazı olumsuz etkileri de vardır. Bu nedenle DHT hormonu birçok tıbbi araştırmada ve tedavi yaklaşımında önemli bir rol oynar.

Haber 10-04-2023 11:35

Evde varsa dikkat! İktidarsızlığa ve testislerin küçülmesine neden olabilir

Cinsel yaşamda görülen birçok rahatsızlık bulunuyor. Cinsel sağlığı etkileyen bu sorunlar çeşitli sebeplere bağlı olarak gelişebiliyor. Uzmanlar özellikle kış aylarında birçok evde artış gösteren bir sorunun iktidarsızlık olarak da bilinen erektil disfonksiyona ve testislerin küçülmesine neden olabileceği belirtti.

Haber 08-03-2023 11:26

Araştırma sonuçları şaşırtıcı: Cinsel performans için Viagra'dan daha etkili! Cinsel sorunları çözen doğal ilaç

Cinsel sorunlar toplumda oldukça büyük problemlere neden olmaktadır. Bu sorunların konuşulmaması ve kulaktan dolma bilgilerle çeşitli tedavi yöntemlerinin uygulanması cinsel sorunların çok daha büyük bir problem olmasına neden olmaktadır. Araştırmalar her evde bulunan şifa kaynağının cinsel performansı yaygın olarak kullanılan ilaçlardan daha fazla artırabileceğini buldu.

Haber 21-12-2022 15:14

Cinsel gücünüzü iki katına çıkaracak! Testosteron seviyelerini uçurur

Cinsel sağlık konusunda bilinmeyen birçok bilgi bulunuyor. Zamanla cinsel güçte azalmalar meydana gelebiliyor. Özellikle erkeklerde yaşanan bu durum psikolojik olarak da sorunlar yaşanmasına neden oluyor. Erkekler için cinsel sağlığı ve gücü artıracak doğal gıdalar bulunuyor. Yaşam tarzınızı değiştirmek ve doğru besinleri tüketmek cinsel gücünüzü iki katına çıkarabilir.

Haber 30-11-2022 07:23

Uzmanlar uyarıyor! Bu seks trendi kötü sonuçlara yol açabilir

Cinsellik her ne kadar konuşulmayan konular arasında bulunsa da birçok kişi için oldukça önem taşıyor. İnsanların çoğu cinselliği en temel ihtiyaçlar arasında görüyor. Seks hakkında çeşitli uygulamalar, trendler bulunuyor. Son zamanlarda Dünya'da yeni trend olan 'No Nut November' diye adlandırılan akım sağlığı riske atabilir. Uzmanlar No Nut November'ın risklerini paylaştı.

Haber 06-11-2022 15:18

Tüketmeden önce tekrar düşünün: Penise zarar veren gıdalar! Kısırlık riskini artırıyor

Cinsel organlar oldukça hassas olan organlarımız arasında bulunuyor . Cinsel organlarda yaşanan sağlık sorunları cinsel sorunlara yol açabiliyor. Sık sık yenilen bazı gıdalar penis sağlığına zarar verebiliyor. Uzmanlar bu yediğiniz yiyeceklerin kısır yapabilme riski olduğunu belirtiyor.

Haber 01-11-2022 11:46

Cinsel hayatı coşturur, testosteronu zirveye çıkarır, libidoyu uçurur...

Testosteron, vücutta bir dizi hayati rol oynayan erkeğin seks hormonudur. Bu işlevler arasında libido, yağ dağılımı, kas kütlesi ve spermin düzenlenmesi yer alır. Geliştirilmiş testosteron seviyelerine giden yolu beslenme ile düzeltebilirsiniz. Testosteron seviyenizi artırmanıza yardımcı olacak en iyi yiyecekler sayesinde cinsel hayatı coşturur, testosteronu zirveye çıkarır, libidoyu uçurur...

Haber 06-10-2022 16:03

Yaşlandıkça değişmeye başlıyor! Ancak peniste görülen bu değişim doktora gitmeniz için uyarıyor

Vücudumuz yaşlandıkça sürekli olarak değişim yaşıyor. Bu değişimler saçımızdan tırnaklarımıza kadar fark edilebiliyor. Cinsel organlar da değişen vücut bölümleri arasında bulunuyor. Peniste görülen bazı değişimler normal olarak kabul edilse de aşağıda yer alan olağandışı durumlarda doktora başvurmanız gerekiyor.

Haber 05-10-2022 11:42

Cinsel hayatınızı bitirmek istemiyorsanız bunlardan uzak durun! Testosteron seviyenizi zirveye taşıyacak yiyecekleri tercih edin

Cinsel sorunlar birçok nedene bağlı olarak gelişebiliyor. Toplumda sıklıkla görülen bu problemler konuşulmasa da ilişkilerin bozulmasına yol açabiliyor. Yediğimiz yiyecekler cinsel sağlığı doğrudan etkiliyor. Bazı yiyecekler var ki aktif bir seks hayatı için kesinlikle uzak durmanız gerekiyor. Zararları bilinmeden yenilen bu yiyecekler hem sizin hem de partnerinizin mutsuzluğuna neden olabilir. Ancak uzmanların önerdiği temel besinler ile cinselliğinizi zirveye taşımanız da mümkün.

Haber 04-10-2022 07:45

Testosteron seviyesini zirveye çıkarır: En yakın aktara koşun! Formülü orada

Testosteron, erkek özelliklerinin geliştirilmesinden ve korunmasından sorumlu bir erkek hormonudur. Yeni araştırma, baharatlı yiyecekleri testosteron artışıyla ilişkilendirdi. Uzmanlar, erkeklerdeki seks hormonu olarak da adlandırılan testosteron seviyelerinin özellikle köri gibi baharatlarla etkileşim içinde olduğunu öne sürdü.

Haber 06-08-2022 07:09

Evde göğüslerinizi büyütebilirsiniz! Ameliyata gerek yok...

Kadınlar daha büyük göğüslere sahip olmak istiyorlar. Ancak herkesin göğüsleri istediği boyutlarda olmayabiliyor. Daha büyük göğüslere sahip olmak için çeşitli ameliyatlar yapılıyor. Ancak bu ameliyatlardan korkuyorsanız evde uygulayacağınız yöntemlerle de göğüslerinizi büyütebilirsiniz.

Kadin 17-05-2022 10:14

Erkeklerin en çok ihtiyaç duyduğu testosteron seviyelerini zirveye çıkaran doğal besinler

Birçok çalışma doğru gıdaları yemenin erkeklerin testosteron seviyelerini dengede tutabildiğini hatta arttırdığını göstermektedir. Ruh hali değişimlerinden düşük cinsel isteğe kadar vücudu birçok farklı şekilde etkileyen testosteron seviyelerini korumak oldukça büyük önem taşıyor. Sizde bu besinler ile vücut testosteron seviyelerinizi yükseltebilirsiniz.

Haber 26-02-2022 09:56

Bilimsel cevap! Kadınlar neden erkeklerden daha hızlı yaşlanıyor?

Kadın ve erkek arasındaki ilişki tarih boyunca merak konusu olmuştur. Kadın ve erkeklerin fizyolojik olarak farklılık göstermesi bilimin incelediği en popüler alanlardan biridir. Kadınların erkeklere kıyasla daha uzun yaşadığı bilinen bir gerçekliktir. Bu iyi bir haber gibi gözükse de kadınlar daha hızlı bir şekilde yaşlanır.

Kadin 07-06-2021 16:09

Yüksek testosteron, erkeklerde cimriliğe neden oluyor

Çinli bilim insanları, erkeklerde testosteron artışının onların daha az cömert olmasına ve maddiyata daha fazla düşkün olmalarına neden olduğunu keşfetti. Daha önceki araştırmalarda yüksek miktarlarda salgılanan erkeklik hormonunun erkeklerde karar verme güçlüğüne ve antisosyal davranışlarla ilişkili olduğunu göstermişti.

Haber 18-03-2021 10:59

Testosteron düşüklüğü belirtileri neler? Tedavi edilmezse ciddi sorunlarla karşılaşılabilir

Testosteron düşüklüğü nedenlerinin altında farklı sebepler yatabileceğini söyleyen Üroloji ve Androloji Uzmanı Op. Dr. Tansel Kaplancan, testosteron düşüklüğü durumunda neler yapılması gerektiğini anlattı. Testosteron düşüklüğünün ciddi sorunlara neden olabileceğini söyleyen Kaplancan, testosteron düşüklüğü belirtilerine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. İşte detaylar...

Haber 16-02-2021 11:57