Tgrt Haber Haberleri

Starbucks bardağı yüzünden işinden olan Meltem Günay isyan etti: 'Vicdanınız hiç mi sızlamadı?'

Geçtiğimiz günlerde canlı yayına Starbucks bardağıyla çıkınca kısa sürede gündem olan, çok geçmeden de işinden olan eski TGRT Haber spikeri Meltem Günay veryansın etti. Sözlerine özür dilerek başlayan Günay, 14 yıldır TGRT Haber'de çalıştığına değinip söz konusu "hatanın" nasıl gerçekleştiğini açıkladı. Günay "Bir insanın ekmeğiyle, emeğiyle oynarken vicdanınız hiç mi sızlamadı?" diye de soru yöneltti.

Haber 27-12-2023 08:49

Canlı yayına Starbucks bardağıyla çıkan spiker Meltem Günay ile yönetmenin işine son verildi! TGRT Haber'den açıklama

TGRT Haber spikeri Meltem Günay'ın yayın sırasında Starbucks bardağını masasına koyması kısa sürede gündem oldu. TGRT Haber ise spiker Meltem Günay ve yönetmenin işine son verildiğini duyurdu. Açıklamada "Kurumumuzun ilkeleri gereği spikerin TGRT Haber TV’de herhangi bir firmanın örtülü reklamını yapacak şekilde sunuculuk yapması kesinlikle yasaktır. Bu ilkeye aykırı hareket eden haber spikeri ve yönetmenin işine haklı nedenle son verilmiştir." denildi.

Haber 24-12-2023 23:09

Fotoğraftaki genç şimdilerde tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isim!

Fotoğrafta slogan atan genç, şimdilerde Türkiye'nin en ünlü gazetecilerinden biri. Kim olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız...

Magazin 03-10-2021 15:57

Yeşim Salkım haber programı sunmaya başladı!

Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, TGRT Haber’de televizyon haberciliğine başladı. Salkım, TGRT Haber'de haftada 4 gün 'Yeşim Salkım ile Şeffaf Masa' programıyla ekranda olacak.

Magazin 08-09-2021 02:04

Tgrt Haber

Tgrt Haber Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tgrt Haber Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bakan Soylu: Cübbeli Ahmet Hoca 1-2 gün içerisinde bildiklerini anlatacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT Haber'de Gündem Özel programında açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu 'Selefi dernekler silahlanıyor' iddiaları ile ilgili olarak, "Türkiye, Selefilerle yıllardır mücadele ediyor. Selefi örgütle ilgili 47 yapılanma var. Yaklaşık 28 tane dernek ve vakfa gözaltı yapmışız. Türkiye'de bu mücadele devam ediyor. Bizim bilgiye her zaman ihtiyacımız var. 1-2 gün içerisinde Cübbeli Ahmet Hoca bildiğini anlatacak" dedi.

Haber 23-09-2020 22:18

Bakan Soylu canlı yayında soruları yanıtladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: (4) - "Kürt kardeşlerim konusunda bugüne kadar ne söylemişim de bir ayrıştırıcı politikayı ortaya koymuşum?" - "Bana faşist diyor. Kim diyor? HDP'liler diyor. Benim ne faşizanlığım var? Hangi ırkı ayırmışım?" - "Türkiye'ye gelenlerin yüzde 65'i misakı milli sınırlarımızdan gelme" - "(Eski İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun'un tutuklanması) Yarın ben bu işi bırakacağım. Ne yapacağım, bugüne ait bildiklerimi yarın öbür gün söyleyecek miyim, söylemem mi gerekiyor? O zaman bu millet, bu devlet bize niye mahremini teslim ediyor?"

Haber 17-05-2019 02:47

Bakan Soylu canlı yayında soruları yanıtladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: (3) - "(Yunan gazetesinin İmamoğlu manşetine ilişkin) Esas CHP'lilerin çıkıp, 'Senin haddine ne, sen niye böyle bir manşet atıyorsun? Tevfik Bey doğru bir şey söyledin sen, biz burayı atlamışız.' demesi lazımken, böyle televizyonların karşısında 'Ben bu işlerle ilgilenmiyoruz, ciddi bulmuyorum' gibi son derece samimiyetten uzak ve son derece bu konularda hakikaten sırılsıklam derler ya, sırılsıklam yorumlar yapan bir anlayış ortaya koyuyor. Yani ne demiş? Tam da bir milli adamın ortaya koyacağı bir değerlendirmeyi yapmış. Ben altına imza atıyorum" - "Biz terörü ortadan kaldırmak için, bitirebilmek için ve bu konudaki umutları ortadan kaldırabilmek için her türlü meseleyi en ince detayına kadar yukarıdan aşağıya koordine etmekle yükümlüyüz. Biz terörün dilini, iletişimini, finansını, dış ayağını, cezaevi ayağını, bütün bunların tamamını tedbir almak ve buna ait ülkemizi, milletimizi, topraklarımızı ve etrafımızdaki coğrafyayı, dışarıda atacağımız adımlar dahil, bunu öncelemek, tedbirlerini almakla mükellefiz" - "Allah'a hamdolsun terör konusunda Türkiye bütün dünyanın özellikle birtakım güçlerinin her türlü karşı tarafı desteklemelerine rağmen terör örgütlerinin bileğini bükmüştür. Aynı zamanda DEAŞ'la, FETÖ ile DHKP/C gibi sol terör örgütleriyle mücadele ediyor, aynı zamanda da PKK ile mücadele ediyor. Bütün bunları yaparken de dış dünyanın ciddi bir kuşatmasıyla da karşı karşıya"

Haber 17-05-2019 02:32

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Türkiye ile ilgili ciddi bir tehditle uğraşıyoruz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı televizyon programında, "Biz özellikle bir hafta, 10 gündür başka bir tehditle uğraşıyoruz. Burada söyleyemem. Türkiye ile ilgili ciddi bir tehditle uğraşıyoruz. Epey bir mesafe de aldık. Ciddi bir tehdit. Son dönemlerde, etrafımızdaki coğrafya ile ilgili bir tehdit. Onun için herkes alarm vaziyetinde. İstanbul, Ankara, her taraf." ifadelerini kullandı.

Haber 16-05-2019 23:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında soruları yanıtladı

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (5) - "Dövize yönelik manipülatif bazı dayatmalar var ve bunların arkasında da ne yazık ki bazı bankalar var. Bunları biliyoruz. Bunlar piyasadan döviz çekilmesini tahrik ediyorlar, teşvik ediyorlar. Çünkü piyasadan döviz çekildiği zaman ne olacaktır? Ciddi manada TL'nin değeri düşecektir. Biz buna bir defa fırsat veremeyiz" - "Şu anda gelebileceği yere geldi. Seçimin arkasından bu manipülasyonları yapan bankaların üzerine çok sert bir şekilde gideceğiz. Yani bunların gözünün yaşına bakmayız" - "2019'un ilk 3 ayında dünya sermaye piyasalarından ülkemize 11 milyar dolar finansman geldi. Bu her ülkede olabilecek bir şey değil. Bu konjonktür de bu önemli bir gelişme. Tabii bunu çekemeyen o manipülatif güçlerin seçim arefesinde kalkıp da devreye girerek hem vatandaşlarımızın hem de uluslararası finans çevrelerinin algısını bozmaya çalıştıkları ortaya çıkıyor" - "Yalnız şunu söyleyeyim. Biz yerel seçime gitmiyoruz. Şu anda bizim önümüzde 4,5 yılımız var. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı olarak kabinemle beraber biz buna herhangi bir tereddüde fırsat vermeden üzerine gideceğiz"

Haber 24-03-2019 23:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında soruları yanıtladı

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (2) - "(Cumhur İttifakı) Pazara kadar değil, mezara kadar biz bu dayanışmamızı, bu birlikteliğimizi taşıyacağız" - "Yüksek Seçim Kurulunun bu işi çok daha farklı ele alması lazım. GBT sisteminin ben doğru çalıştığına inanmıyorum. GBT sisteminin çok daha doğru çalışması lazım" - "CHP'nin Kandil adayları var. Mesela bir tanesi şu anda CHP'den Abdülbaki Karağaç diye bir isim. Şimdi bütün bunlar yarın seçim neticeleri belli olduktan sonra hepsinin üzerine üzerine gideceğiz" - "Bu kayyumluk olayı bizim dönemimizde çıkmış bir şey değil ki. Bu kurum var, bu müessese var. Bu müessese olduğuna göre devletin, milletin parasını bu belediyelere gönderiyor, bunlar da bu paraları nereye gönderiyorlardı? Kandil'e. Artık bunlara bu fırsatı veremeyiz"

Haber 24-03-2019 22:44

RTÜK, Muharrem İnce'nin eşine ve Erdoğan'a hakareti affetmedi! Halk TV ve TGRT'ye ceza

RTÜK, 24 Haziran gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret edilen Halk Tv'ye ve CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin eşi Ülkü İnce'ye yönelik çirkin sözleri affetmedi. Bu yayınları yapan Halk TV ile TGRT Haber'e ceza geldi.

Haber 28-06-2018 21:39

RTÜK, cumhurbaşkanı adaylarına hakareti affetmedi

Üst Kurul, 24 Haziran gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce üzerinden eşi Ülkü İnce'ye yönelik hakaret içeren yayın yapan Halk TV ile TGRT Haber'e müeyyide uyguladı - Halk TV'ye 24 Haziran gecesi telefonla bağlanan Ataol Behramoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle kanala idari para cezası verildi - TGRT Haber'de yayınlanan "Medya Kritik" adlı programda, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin eşi Ülkü İnce'ye hitaben söylenen hakaret içerikli sözler de kanalın idari para cezası almasına neden oldu

Haber 28-06-2018 17:57

Genç nüfusumuz bizim en büyük zenginliğimiz

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: - "En az üç çocuk, Cumhurbaşkanımızın teşviki ama bu ne için biliyor musunuz? Bizim ülke olarak dinamik ülke yapımızın korunması için. Ülke olarak şu an çocuk sayısı kadın başına 2.1. Altına düştüğümüz takdirde, biz de diğer bazı ülkeler gibi yaşlanmakta olan bir ülke olabiliriz. Biz yaşlanmakta olan bir ülke olmak istemiyoruz. Çünkü genç nüfusumuz bizim en büyük zenginliğimiz, en büyük desteğimiz" - "Bakanlık olarak Sosyal Ekonomik Destek dediğimiz, aileleri verdiğimiz ekonomik destekle birlikte ailelerin çocuklarını yanından ayırmalarının önüne geçiyoruz. Sosyal Ekonomik Destek'le bugün ailesinin yanında desteklediğimiz çocuklarımızın sayısı 117 bin. 117 bin çocuğu ekonomik sebeplerle ailelerinden ayrılmasınlar diye destekliyoruz. Bu çocuklar ailelerinin yanında mutlu"

Haber 14-06-2018 00:53

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal: (2)

"(Anketler) Kemal Kılıçdaroğlu, yüzde 30-32 bandına oturan Muharrem İnce'den bir cumhurbaşkanı çıkarıyorsa artık sinekten yağ çıkarıyor demektir" - "Şimdi Kemal Kılıçdaroğlu, dokuzuncu yenilgisini almamak için sahneye 'Gel bakalım Muharrem' diye İnce'yi çağırdı. Dokuzuncu yenilgiyi Kılıçdaroğlu değil, İnce almış olacak" - "Şu çok net gözüküyor; HDP’li oyların cumhurbaşkanlığı seçiminde Muharrem İnce’ye, HDP’nin barajı aşması için de bazı CHP oylarının da HDP’ye gitmesi konuşuluyor. CHP, yasal zeminde HDP ile bir ittifak oluşturmadı ama o ittifakı informel olarak devam ediyor" - "(Muharrem İnce'nin Diyarbakır mitingi) Selahattin Demirtaş lehine atılan sloganlar ve bayraklar, açık şekilde gösterdi ki oraya gelen seçmen HDP seçmeniydi. Bu ülkede HDP'li siyasetçiler, milletvekilleri, il başkanları yıllarca örgütün dağ kadrosuna o çocuk yaştakileri kazandırmak için kendi sözde kültür merkezlerinde, parti merkezlerinde her türlü çalışmayı yaptılar. Dağa gönderdikleri çocukların kanı o HDP'li siyasetçilerin elindedir" - "Türkiye, 2002’de eğitim yatırımlarında 20 ülke içerisinde sondan ikinciydi, bugün Türkiye ilk ikide. Bütün bunların sonunda meydanların dili ‘yaparsa AK Parti yapar’ diyor"

Haber 13-06-2018 13:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayına katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) - ""Halkımızı rahatsız eden ne kadar terörist varsa, son teröriste kadar, biz bu işin üzerine gideceğiz ama CHP bunu diyemez, diğerleri bunu diyemez çünkü danışıklı dövüş yapıyorlar" - "Tek millet olacağız ama bayrağımız da tek olacak. Eğer kalkıp da buraya paçavraları vesaireleri gelip sokuşturmak suretiyle bizim bayrağımızı eş bir bayrak ortaya çıkarmaya kalkarlarsa ondan sonra vatanımız üzerinde herhangi bir operasyon düşünmeye kalkarlarsa kusura bakmasınlar biz orada işte üzerlerine F16 oluruz, İHA, SİHA oluruz, her şeyimizle bunları yok ederiz" - "CHP'nin oralarda (Güneydoğu) en ufak bir hizmeti yok. Ondan dolayı Kürt kardeşlerimizin bunlara bakışı sağlıklı değil"

Haber 12-06-2018 02:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan OHAL açıklaması

TGRT Haber'de "Seçim Özel" programında gündemi değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan OHAL'in ne zaman kaldırılacağına dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "24 Haziran'dan sonra OHAL'e neşter vurabiliriz. Ama herhangi bir sıkıntı olduğunda OHAL tekrardan getirilebilir" ifadelerini kullandı.

Haber 11-06-2018 23:47

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: (2)

"Kandil'in 'seçim öncesi, seçim sonrası' diye bir değerlendirmesini yapmayız. Biz orada en etkili operasyonu, en etkili şekilde, en az kayıpla ve orada oturabilecek şekilde ne zaman yapabiliriz, buna bakarız. Biz bunu yapabilecek kabiliyet ve takatteyiz, bu güçteyiz Allah'a şükür" - "Üç tane oy alacaksın diye seni 28 Şubat'ta ve ondan önceki Sivas olaylarında neredeyse recmeden, linç eden kendi cellatlarına gittin, tak diye teslim oldun. Böyle bir hadise olabilir mi? Zannediyorum bir zihin bulanıklığı yaşıyorlar veya içerlerinde Tayyip Erdoğan'ın başarısını hazmedememeye yönelik yoğun bir öfke var"

Haber 11-06-2018 16:57

Hainlerin, Cumhurbaşkanı’nın uçağını bulamamalarının sebebi belli oldu

THK Genel Başkanı Atılgan, TGRT Haber'de katıldığı bir programda darbeci hainlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uçağını neden bulamadıkları sorusuna açıklık getirdi.

Haber 15-08-2016 19:33

Seçimlerle ilgili flaş gelişme

Özel radyo ve televizyonlara seçimlerde yayın yasağı kalkıyor...

Haber 05-03-2015 12:41