Thodex Haberleri Ve Son Dakika Thodex Haberleri

Thodex Haberleri Ve Son Dakika Thodex Haberleri

2017 senesinde Koineks markası ile kurulmuş kripto para borsasıdır. Faruk Fatih Özer tarafından kurulan şirket 2020 yılında FinCen MSB (Money Service Business) lisansı ile THODEX markasını kullanmaya başlamıştır. İlk açılış 5 farklı kripto para ile oldu. Türkiye’nin ilk Bitcoin ATM’sini hizmete sokan firma Nisan 2021 bakım yapıldığı gerekçesi ile işlemlerini durdurdu. Basında da kurucu Faruk Fatih Özer’in yurtdışına kaçtığı iddia edildi.

Thodex Haberleri

Thodex Faruk Fatih Özer kimdir, kaç yaşında? Thodex CEO'su Faruk Fatih Özer kaç yıl ceza aldı? Resmen ceza yağdı!

Thodex CEO'su Faruk Fatih Özer ile ilgili aramalar, Özer'in yargılaması sonrasında hız kazandı. Thodex dolandırıcılığı olarak bilinen davada Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'e verilen ceza belli oldu. Rekor ceza verilen ismin hayatı, kim olduğu ve kaç yıl ceza aldığı araştırılıyor. Peki, Thodex Faruk Fatih Özer kimdir, kaç yaşında? Thodex CEO'su Faruk Fatih Özer kaç yıl ceza aldı? Resmen ceza yağdı!

Haber 07-09-2023 23:07

SON DAKİKA | Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'e 11 bin 196 yıl hapis cezası! Özer'den Musa Eroğlu'lu savunma: 'Yolun sonu görünüyor'

Son dakika: Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'e verilen ceza belli oldu. Mahkeme Özer'e 11 bin 196 yıl hapis cezası verirken 4 sanık da tahliye edildi. Mahkemede savunma yapan Faruk Fatih Özer, Musa Eroğlu'nun seslendirdiği 'Yolun sonu' türküsünden bir dörtlüğü alıntı yaparak "Geçtim dünya üzerinden, ömür bir nefes derinden. Bak feleğin çemberinden yolun sonu görünüyor. Azrail'in gelir kendi, ne ağa der ne efendi. Sayılı günler tükendi yolun sonu görünüyor" dedi.

Haber 07-09-2023 22:37

Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'den mahkemede türkülü savunma! 'Yolun sonu görünüyor'

Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in davası ilginç anlara sahne oldu. Hakkında toplam 40 bin 462 yıl hapis cezası istenen 'Kripto Faruk', savunmasını türküyle yaptı. Özer savunmasında, Musa Eroğlu'nun seslendirdiği 'Yolun sonu görünüyor' türküsünden alıntı yaptı. İşte detaylar...

Haber 07-09-2023 12:16

SON DAKİKA | Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer için rekor ceza talebi

Son dakika haberi: Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in yargılandığı dolandırıcılık davasında savcılık mütalaasını açıkladı. Mütalaada, Özer'in 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapsi istendi. Faruk Fatih Özer'in kardeşi Güven Özer hakkında ise, toplamda 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi. İşte detaylar...

Haber 18-07-2023 12:15

Thodex

Thodex Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Thodex Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in kaçakçılık suçundan yargılandığı davada karar

Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'i "kaçakçılık" suçundan yargılandığı davada 7 ay 15 gün hapisle cezalandıran mahkeme, hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına karar verdi.

Haber 16-07-2023 15:12

Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer ilk kez savunma yaptı! Aylık gelir sorusuna verdiği yanıt dikkat çekti

Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, yargılandığı davada bugün ilk kez savunma yaptı. Özer savunmasında Thodex şirketinin kuruluş ve işleyişinden bahsederek “Medyada ve iddianamede yer alan iddialar asılsızdır. Ben kimseyi dolandırmadım. Bana kumpas yapıldı" dedi. “Şirket üzerinde alınan tüm kararlar bana aittir. Ablam Serap Özer’in şirkette herhangi bir yetkisi yoktu" ifadelerini kullanan Özer'in aylık gelir sorusuna verdiği yanıt ise şaşırttı. İşte detaylar...

Haber 12-06-2023 12:12

İadesi istenmişti! Kripto para borsası Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer kimdir, kaç yaşında ve nereli? Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer tutuklandı!

Arnavutluk'ta gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, emniyetteki ifadesinin ardından tutuklandı. Hakkında 40 bin 564 yıla kadar hapis cezası istenen Faruk Fatih Özer, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. Peki Thodex CEO'su Faruk Fatih Özer kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte ayrıntılar...

Finans 23-04-2023 20:13

Son dakika: Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer tutuklandı! 'Bende para yok' demişti...

Son dakika haberine göre, Arnavutluk Adalet Bakanlığınca Türkiye'ye iade edilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Öte yandan Özer'in Emniyet'teki ifadesinde kendisinde para olmadığını ve elindekileri de sahiplerine dağıttığını söylediği belirtildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 23-04-2023 19:40

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in ifadesi ortaya çıktı! 'Bende para yok'

Kripto para borsası Thodex üzerinden dolandırıcılık yapan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a getirilmiş ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan yerleşkesine götürülmüştü. İşlemleri tamamlanan Özer, adliyeye sevk edilmek üzere emniyetten polis ekipleri eşliğinde çıkarıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Özer'in emniyetteki ifadesinde, kendisinde para olmadığını ve elindeki paraları da sahiplerine dağıttığını söylediği belirtildi.

Haber 23-04-2023 14:22

Faruk Fatih Özer, İstanbul'a getirilmişti! Thodex soruşturmasında dikkat çeken detay: Polis 52 kilo altının peşinde

Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, Arnavutluk'tan Türkiye'ye iade edildi. Dün tarifeli uçakla İstanbul'a getirilen Özer, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Hazırlanan iddianamede Özer'in vurgun paralarının bir kısmını altına çevirdiği belirtildi. Savcılık ve polisin, güncel piyasa değeri 3 milyar 335 milyon 74 bin lira olan 52 kilo 287 gram altının izini sürdüğü ifade edildi.

Haber 21-04-2023 10:01

SON DAKİKA | Kutu detayı dikkat çekti! İşte ilk görüntüler... Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'ye getirildi

Son dakika haberi: Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer iade edildi. Türk Interpol yetkilileri tarafından teslim alınan ve Arnavutluk'tan Türkiye'ye getirilmek üzere yola çıkan Özer, son dakika gelişmesine göre Türkiye'de... Özer'in bulunduğu uçak sabah saatlerinde İstanbul Havalimanı'na indi. Emniyet Genel Müdürlüğü de Özer’e ilişkin bir açıklama yaptı. Özer'e ait laptop ve cep telefonuyla dijital materyallerin olduğu bir kutu, uçağa giren polis ekipleri tarafından özel olarak teslim alındı.

Haber 20-04-2023 09:01

Son dakika: Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer, Türkiye'ye iade edilecek!

Son dakika haberi... Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer’in Arnavutluk tarafından Türkiye’ye iadesine dair işlemler başlatıldı. İade işleminin yakın zamanda gerçekleşmesinin beklendiğini aktarıldı.

Haber 18-04-2023 19:37

Fatih Özer’in Türkiye’ye iadesine karar verilmişti! Arnavutluk’ta yeni gelişme…

Türkiye’de günlerce gündem olan Fatih Özer ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine ilişkin karar Arnavutluk Yüksek Mahkemesine taşındı.

Haber 16-03-2023 08:14

Son dakika: Beklenen karar çıktı! Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer’in Türkiye’ye iadesine karar verildi

Son dakika haberi... Arnavutluk'ta Elbasan Asliye Mahkemesi, binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle kırmızı bültenle aranan ve geçtiğimiz ağustos ayında yakalanan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine karar verdi.

Haber 17-11-2022 16:05

Türkiye’de binlerce kişi mağdur olmuştu! Aylar sonra ilk kez görüntülendi... Thodex’in kurucusu Özer hakim karşısında

Türkiye’de binlerce kişiyi dolandırmaktan kırmızı bültenle aranan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalanmıştı. Yeniden hakim karşısına çıkan Özer'in son görüntüsü ise dikkat çekti. Özer'in bıyık bıraktığı görüldü. Öte yandan mahkeme duruşmayı 14 Kasım'a erteledi.

Haber 10-11-2022 17:02

Çavuşoğlu'ndan net sözler: İadesini istiyoruz! Bu şahıs vatandaşlarımızı dolandıran bir sahtekardır

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Arnavutluk Avrupa ve Dışişleri Bakanı Olta Xhaçka kritik bir görüşme gerçekleştirdi. Gündem maddelerinden biri de Türkiye'nin geçtiğimiz yıl en çok konuştuğu konularından olan Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in iade talebi oldu. Çavuşoğlu konuyla ilgili, "Bu şahsın ülkemize iadesini bekliyoruz. Çok sayıda vatandaşımızı dolandıran bir sahtekardır" ifadelerini kullandı.

Haber 01-11-2022 18:32

Faruk Fatih Özer hakkındaki iddialar gündem olmuştu! Adalet Bakanlığı'ndan 'Thodex' açıklaması

Arnavutluk'ta yakalanan 'Thodex' firmasının sahibi Faruk Fatih Özer'in, yakalanmasının ardından 29 gün sonra resmi iade talebinin gönderildiği yönündeki iddialar gündem olmuştu. Adalet Bakanlığı'ndan iddialara yanıt geldi. Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, iddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Haber 30-09-2022 17:46

Adalet Bakanlığından Thodex'in kurucusu Özer hakkındaki iddialara ilişkin açıklama:

"29 gün sonra resmi iade talebinin gönderildiği yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır" - "Faruk Fatih Özer hakkındaki iade sürecinde Bakanlığımız konuyu hassasiyetle takip ederek, süreçteki her işlemi ivedilikle ve eksiksiz yerine getirmiştir"

Yurthaber 30-09-2022 15:42

SON DAKİKA | Thodex'in firari CEO'su Faruk Fatih Özer ne zaman Türkiye'ye iade edilecek? Bakan Soylu'dan açıklama

Son dakika: Thodex'in firari CEO'su Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iadesiyle ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, "Zannediyorum önümüzdeki mahkeme sonrasında iade edileceğini düşünüyoruz" dedi.

Haber 22-09-2022 14:00

Son dakika: Bakan Bozdağ'dan Arnavutluk ile kritik 'Thodex' teması!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kripto para borsası 'Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in iadesiyle ilgili Arnavutluk Adalet Bakanı Ulsi Manja ile görüştü.

Haber 19-09-2022 17:09

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer hakkında karar

Arnavutluk'ta Elbasan Asliye Mahkemesi, kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer hakkında tutukluluğun devamına karar verdi. Hakim Elis Dine bugünkü kararın Özer’in Türkiye Cumhuriyeti’ne iadesi için alındığını sözlerine ekledi.

Haber 02-09-2022 14:33

Thodex soruşturmasında 588 mağdurla ilgili dosya MASAK'a gönderildi

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma kapsamında Thodex borsasının kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iadesinin ardından gözaltına alınarak emniyete götürülmesi talimatını verdi

Yurthaber 01-09-2022 14:04

Faruk Fatih Özer kimdir? Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer nereli ve kaç yaşında?

Thodex'in kurucusu olarak biline ve kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer, Arnavutluk’un Vlora kentinde yakalandı. Son gelişmelere sonrası "Faruk Fatih Özer kimdir?" sorusu merak edilmeye başlandı. Peki Faruk Fatih Özer kimdir? Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler...

Haber 30-08-2022 19:29

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yakalandı mı? Fatih Özer kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer son dakika haberinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Çok sayıda vatandaş, nitelikli dolandırıcılık nedeniyle kırmızı bülten ile aranan şahsa ilişkin internette araştırma yapmaya başladı. Peki Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer yakalandı mı? Fatih Özer kimdir, nereli ve kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Haber 30-08-2022 11:44

Son dakika: Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer yakalandı! 'Brain' operasyonundan yeni detaylar ortaya çıktı

Son dakika haberi: Kırmızı bültenle aranan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, Arnavutluk’un Vlora kentinde yakalandı. İçişleri Bakanlığı, Özer'in Türkiye'ye iadesi için işlemlerin başlatıldığını duyurdu. Özer'in yakalandıktan sonraki ilk görüntüleri ortaya çıktı. Öte yandan 'Brain' adı verilen operasyonda yakalanan tek kişinin Özer olmadığı öğrenildi. İşte Thodex vurgununu gerçekleştiren Özer'in yakalandığı operasyondan son gelişmeler...

Haber 30-08-2022 11:30

Thodex'te dolandırıcılık davasında müştekiler dinlenildi

Thodex'te dolandırıcılık davasında müştekiler dinlenildi

Yurthaber 01-07-2022 19:23

Thodex davasında ara karar verildi! Tüm sanıkların tutukluluk hali devam edecek

Kripto para borsası Thodex üzerinden binlerce insanı mağdur ettiği iddia edilen biri firari 6'sı tutuklu 21 sanığın davasında ara kararını açıklayan mahkeme, 6 sanığın da tutukluluk halinin devamına karar verdi. Mahkeme, firari CEO Faruk Fatih Özer'in babası Zülküf Özer'in de tanık olarak dinlenmesi için hakkında zorla getirme kararı çıkardı. Duruşma 1 Temmuz 2022 tarihinde görülmek üzere ertelendi.

Haber 05-05-2022 22:50

GÜNCELLEME - Thodex'te dolandırıcılık davasında 21 sanığın yargılanmasına başlandı

Duruşma, tutuklu sanıkların savunmalarının alınmasıyla devam ediyor - Mahkeme, bir sanık avukatının reddihakim talebini kabul etmedi SANIK SAVUNMALARI VE DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 05-05-2022 14:38

Thodex davasında flaş gelişme! Firari Faruk Fatih Özer'in ablası konuştu: Hesabımdaki 125 milyon lira...

Geçtiğimiz yıl kripto para borsası Thodex üzerinden binlerce insanın mağdur edildiği olaya ilişkin dava başladı. 1'i firari 6'sı tutuklu 21 kişinin yargılandığı davada, kayıplara karışan CEO Faruk Fatih Özer'in kardeşleri mahkemede konuştu. İki kardeş de suçlamaları kabul etmezken, abla Serap Özer, hesabındaki 125 milyon liradan haberi olmadığını söyledi.

Haber 05-05-2022 14:19

Thodex reklamında oynayan ünlüler hakkında takipsizlik kararı verildi

Thodex'ten kripto para satın alarak mağdur olduğunu öne süren bazı vatandaşlar, Thodex reklamlarında oynayarak güven duymalarına neden oldukları gerekçesiyle kimi ünlüler hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Suç duyurusunun ardından aralarında Özge Ulusoy, Edis ve Gökçe Bahadır gibi ünlü manken ve sanatçılarında bulunduğu 17 kişi hakkında karar çıktı.

Magazin 09-04-2022 15:29

Thodex vurgununda yeni gelişme! Faruk Fatih Özer etkin pişmanlıktan yararlanmak istedi

Thodex vurgunuyla ilgili yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Firari şüpheli Faruk Fatih Özer'in etkin pişmanlıktan yararlanmak istediği ortaya çıktı. Özer'in bazı mağdurların zararını karşıladığına ilişkin dekontları dosyaya sunduğu bildirilirken Başsavcılık, şüpheli Özer'in bu talebiyle ilgili mahkemenin karar vermesini istedi.

Haber 07-04-2022 11:41

Thodex iddianamesinin detayları ortaya çıktı! Dikkat çeken 52 kilogram altın detayı

Thodex kripto para borsası üzerinden dolandırıcılık soruşturmasında, iddianamenin detayları ortaya çıktı. İddianamede, zanlıların Thodex üzerinden 27 Kasım 2020 ile 23 Mart 2021 tarihleri arasında yaptıkları transfer neticesinde 52 kilogram altın alımı yaptıkları aktarıldı. İddianamede yer verilen MASAK raporunda, firari Faruk Fatih Özer'in, 3 ayrı hesaptan 253 milyon 714 bin 909 lira karşılığı kripto varlık transfer ettiği belirtildi. İşte iddianameden dikkat çeken detaylar!

Haber 05-04-2022 17:32

Thodex vurgununda yeni gelişme! İfadeler ortaya çıktı: Bire üç oranında kazanırsın

Thodex kripto para dolandırıcılığına yönelik soruşturmada Faruk Fatih Özer'in de aralarında bulunduğu 21 şüpheli hakkında ayrı ayrı 12 bin 164'er yıldan 40 bin 564'er yıla kadar hapis cezası istenirken yeni bir gelişme yaşandı. Koruması ve şoförünü de dolandıran Faruk Fatih Özer'in korumasına "Borçların var. Kripto para yükseliyor, bire üç oranında kazanırsın" dediği ortaya çıktı.

Haber 04-04-2022 07:32

Mağdurlar isyan etti! 1 milyonluk alacağa 70 bin liralık teklif

Yaklaşık bir yıl önce Thodex'in internet sitesine ulaşılamamış ve şirketin kurucusu Faruk Fatih Özer 2 milyar dolarlık bir parayla kayıplara karışmıştı. Thodex'ten mağdur olan 400 bin vatandaş ise hukuksal olarak haklarını aramaya başlamıştı. Mağdur avukatlarından Sezayi Balkan 1 milyonluk alacağa 70 bin lira teklif edildiğini belirterek isyan etti. İşte dolandırıcılık davasındaki yeni gelişmeler...

Haber 01-04-2022 18:17

Thodex iddianamesinde 40 bin 564 yıla kadar hapis istemi

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Fatih Özer'in de aralarında bulunduğu 21 şüpheli hakkında 12 bin 164'er yıldan 40 bin 564'er yıla kadar hapis cezası istendi - 61 şüpheli hakkında kovuşturmaya yer olmadığı belirtildi

Yurthaber 31-03-2022 18:07

Son Dakika: Thodex soruşturmasında Faruk Fatih Özer için istenen ceza belli oldu

Son dakika haberi: Kripto para borsası Thodex soruşturması tamamlandı. Şirketin firari CEO'su Faruk Fatih Özer'in de aralarında bulunduğu 21 kişi hakkında 3 ayrı suçtan ayrı ayrı 12 bin 164 yıldan, 40 bin 564'er yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. 2027 kişinin 'şikayetçi' sıfatıyla yer aldığı iddianamede, 356 milyon lira zarar oluştuğu kaydedildi. İşte son dakika haberinin detayları!

Haber 31-03-2022 17:18

Thodex vurgununda çarpıcı gelişme! Firari CEO Faruk Fatih Özer, 8 kişiye toplamda 2 milyon lira gönderdi

Kripto para borsası Thodex üzerinden binlerce insanı dolandıran şirketin firari CEO'su Faruk Fatih Özer, geçtiğimiz hafta şikayetlerini geri çekmesi karşılığında iddiaya göre 8 müştekiye toplamda 2 milyon lira gönderdi. Özer'in 1 milyon 123 bin lira gönderdiği müşteki Yusuf D.'nin avukatı Sinan Keskin, "Faruk Fatih Özer ilk defa ödemeleri dosya kapsamında gerçekleştirmiş oluyor. Müvekkillerimizin zararları da giderildikten sonra savcılığa şikayetten vazgeçme dilekçeleri sunuyoruz" dedi.

Haber 14-03-2022 11:52

Thodex soruşturmasında yeni gelişme! Arnavutluk'ta, Faruk Fatih Özer'e yardım eden kişi gözaltına alındı

Arnavutluk polisi tarafından kırmızı bültenle aranan, kripto para borsası Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'e yardım etme suçundan bir Arnavutluk vatandaşı gözaltına alındı.

Haber 23-09-2021 14:49

Thodex mağdurlarını sevindirecek haber! Türkiye'de bir ilk

Thodex soruşturması kapsamında Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü'ne savcılığın yazı yazarak firari şüpheli Faruk Fatih Özer'in Binance'deki olası kripto paralarına el konulması talebini değerlendiren Avukat Sinan Keskin, "Bu süreç şu anda Türkiye'de bir ilk. Binance kripto para şirketiyle ile ilgili el koyma kararı olduğu, el koyma kararı Binance kripto para şirketi tarafından uygulanırsa dünyada belki de ilkler arasında yer alacaktır." dedi.

Haber 14-09-2021 17:48

Thodex reklamlarında oynayan ünlüler hakkında suç duyurusu

Thodex vurgununda yeni gelişme yaşandı. Reklamlarında oynayan ünlüler hakkında mal varlıklarının incelenmesi istendi.

Magazin 28-08-2021 12:24

Thodex kurucusunun evine icra işlemi talebi onaylandı

Thodex mağdurlarının suç duyurusu ve icra talebinde bulunması üzerine şirketin kurucusu Faruk Fatih Özer’in, Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki evinde icra işlemi yapılması onaylandı.

Haber 09-06-2021 15:16

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan 'Thodex' açıklaması

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Thodex soruşturması kapsamında uygulanan el koyma tedbirlerinin geciktiğine dair iddiaların gerçeği yansıtmadığına ilişkin yazılı basın açıklaması yapıldı.

Haber 08-06-2021 14:32

Kripto para borsası Thodex'in banka hesabındaki paraya haciz konuldu

Kripto para borsası Thodex'ten kripto para satın alarak mağdur olan kişinin alacağına karşılık başlattığı icra işlemi kapsamında, şirketin 3 aracı ile banka hesabında bulunan yaklaşık 16 milyon liraya haciz konuldu.

Haber 07-06-2021 16:28

Thodex'in finans uzmanının serbest bırakılmasına yapılan itiraz reddedildi

Kripto para borsası Thodex soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanması istenen finans uzmanı R.A.'nın, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına yapılan itiraz reddedildi.

Haber 24-05-2021 14:43

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Kripto para borsası Thodex soruşturması kapsamında kırmızı bültenle aranan şirketin kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in, İstanbul Havalimanı'ndan yurt dışına kaçışına ilişkin yeni bilgi, fotoğraf ve görüntüler ortaya çıktı.

Haber 21-05-2021 09:18

Thodex şirketi yazılımcısının, savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı

Kripto para borsası Thodex soruşturmasında gözaltına alınan ve çıkarıldığı hakimlikçe yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakılan şirketin yazılımcısı O.Ç. savcılıkta verdiği ifadesinde kendisinin de mağdur olduğunu öne sürdü. Öte yandan Thodex soruşturması kapsamında Aydın'da gözaltına alınan şirketin firari CEO'su Faruk Fatih Özer'in yengesi Zuhal Özer'in yurt dışına çıkmamak şartıyla adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldığı öğrenildi.

Haber 19-05-2021 19:50

Thodex soruşturmasında yeni gelişme! Müşterinin talebine göre fiyat belirleme talimatı

Kripto para borsası Thodex’le ilgili soruşturmanın kilit isimlerinden olduğu öne sürülen ve dün yakalanan firari şüphelilerden finans departmanı sorumlusu Rana Azap ifadesinde, müşterinin arz ve talep durumuna göre fiyat belirlenmesinin söylediğini belirtti. Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Azap, adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.

Haber 19-05-2021 14:00

Thodex soruşturmasında yeni gelişme! Kritik isim yakalandı

Kripto para borsası Thodex'le ilgili soruşturmada Faruk Fatih Özer'in yengesi Zuhal Özer, Kuşadası'nda yakalandı. Soruşturmada Özer dışında firari şüpheli kalmadı.

Haber 19-05-2021 10:33

Thodex soruşturmasında önemli gelişme! Yazılımcı Oral Çınar adli kontrolle serbest bırakıldı

Thodex soruşturmasında şirketin yazılımcılarından şüpheli Oral Çınar, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince, hakkında yurt dışına çıkmamak şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanarak, serbest bırakıldı.

Haber 18-05-2021 17:26