Topuklu Ayakkabı Modelleri Haberleri

Minimalizm ve şıklığın buluşması: Kapsül gardırop ile zamandan ve alandan tasarruf ettirecek kadın ürünleri!

Son dönemde sıklıkla bahsi geçen kapsül gardıropları mutlaka duymuşsunuzdur. Peki, kapsül gardırop nedir? Minimalizmin bir yansıması olan kapsül gardırop, az eşya ile pek çok farklı kombin yapabilmeyi mümkün kılan bir koleksiyonu ifade ediyor. Tarihi ise 1970'lere dayanıyor. Özetle az sayıda ve birbiriyle eşleşen ürünlerden oluşan bir gardırop olduğunu söyleyebiliriz. Sizin için kapsül gardıropta mutlaka olması gereken parçaları bir araya getirdik. İşte detaylar!

Kadin 11-08-2023 16:42

Dans pistinde sizi yarı yolda bırakmayacak 500 TL altı rahat ve şık topuklu ayakkabılar

Yaz ayları demek düğün ve parti dönemi demek. Hâliyle sadece zarif elbise modelleri değil, zarif topuklu ayakkabılar da radarımıza giriyor. Siz de kıyafetlerinizi tamamlayacak şık, bütçenize uygun ve konforlu topuklu ayakkabılara ihtiyaç duyuyorsanız doğru yerdesiniz. Dans pistinde rahatça hareket etmenizi sağlayacak, kalın topuklu modelleri bir araya getirdik. İşte, karşınızda birbirinden iddialı tarzlarıyla gündüze ve geceye uygun topuklu ayakkabılar!

Kadin 31-07-2023 17:26

Sezonun en havalı terlik ve ayakkabı modellerinde indirimler devam ediyor

Kıyafetlerinize çok yakışacak, rahatlığıyla kalbinizi kazanacak ayakkabılara mı ihtiyacınız var? Öyleyse doğru yerdesiniz. Sevilen markaların yeni sezon ayakkabı modelleri kısa süreliğine %50'ye varan indirimlerle satışta. Siz de tarzınızı eşsiz kılacak modelleri indirimli fiyatlarla keşfetmek için acele edin.

Haber 31-07-2023 13:59

Bayrama özel indirimler başladı! Sezonun en trend ayakkabı modellerindeki fırsatları kaçırmayın

Kıyafetlerinize çok yakışacak, rahatlığıyla kalbinizi kazanacak ayakkabılara mı ihtiyacınız var? Öyleyse doğru yerdesiniz. Sevilen markaların yeni sezon ayakkabı modelleri kısa süreliğine bayrama özel %50'ye varan indirimlerle satışta. Siz de tarzınızı eşsiz kılacak modelleri indirimli fiyatlarla keşfetmek için acele edin.

Haber 24-06-2023 09:39

Stilinize şıklık, ayaklarınıza rahatlık getirecek yeni sezon ayakkabı modellerinde indirim

Kıyafetlerinize çok yakışacak, rahatlığıyla kalbinizi kazanacak ayakkabılara mı ihtiyacınız var? Öyleyse doğru yerdesiniz. Hotiç ve Marjin yeni sezon ayakkabı modelleri kısa süreliğine %50'ye varan indirimlerle satışta. Siz de tarzınızı eşsiz kılacak modelleri indirimli fiyatlarla keşfetmek için acele edin.

Haber 09-05-2023 10:43

Topuklu ayakkabıdan sneakera ayakkabı tutkunlarının bayılacağı en tarz modeller indirimde

Şık bir davette giyebileceğiniz ya da günlük hayatta tercih edebileceğiniz ihtiyacınız olan her türden ayakkabıya indirimli fiyatlarla sahip olmak ister misiniz? Topuklu ayakkabılar, sandaletler, botlar, spor ayakkabılar ve daha birçok seçenek %50'ye varan indirimlerle kısa süreliğine satışta! İşte detaylar!

Kadin 06-04-2023 11:03

Soğuk havalarda abiye kıyafetlerin altında giyebileceğiniz şık gece ayakkabıları

"Şıklığın mevsimi yoktur!" diyenler en soğuk günlerde bile stillerinden taviz vermiyor! Özel davetler, nikâh törenleri ve diğer pek çok etkinlik, yaz kış ayırmadan devam ediyor. Peki, soğuk günlerde abiye kıyafetlerin altında nasıl ayakkabılar tercih edebilirsiniz? Sizin için bu dönemlerde rahatlıkla giyebileceğiniz en şık gece ayakkabılarını sizin için bir araya getirdik!

Kadin 10-03-2023 12:12