Transparan Haberleri

Sosyal medya fenomeni Francia James, transparan bluzuyla İtalya’yı fethetti! İç çamaşırı giymeyince olanlar oldu

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Francia James, transparan bluzuyla hayranlarının kalp atışlarını hızlandırmayı başardı. Fenomen isim iç çamaşırı giymeyi tercih etmeyince flaşlı çekimde frikik vermekten kurtulamadı.

Trend 20-06-2023 10:44

Tamamen transparan gelinliği ile gündem oldu! Doğmamış kızına korkusuz olmayı öğretmek için...

Gelinlik modeli seçmek en zorlu kararlar arasında yer alıyor. Gelinlik modelleri her zevke ve bedene göre değişim gösteriyor. Birçok kadın yıllar sonra bile hafızalarda kalacak gelinlikleri için risksiz ve zarif modelleri tercih ediyor. Ancak giydiği iddialı transparan gelinliği ile dikkat çeken bir gelin bu modeli seçme nedenini açıkladı.

Kadin 12-05-2023 11:42

Transparan elbise trendine büyük beden fenomen Olive Messina'de uydu! Vücut hatlarını belli eden elbisesi olay yarattı

Sosyal medyada beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken büyük beden model Olivia Messina transparan trendine uydu. Fenomen isim transparan kıyafetiyle verdiği pozda cesurca vücut hatlarını ortaya çıkarttı.

Trend 06-05-2023 13:35

Konuk olduğu düğünde tamamen transparan elbise giydi! Cesur dekoltesiyle eleştiri yağmuruna tutuldu

Düğünde gelinler kadar davet edilen konukların kıyafet seçimi oldukça önem taşıyor. Düğünde beyaz giyilmemesi gerek kuralının yanı sıra fazla açık kıyafetlerin rol çalarak dikkat çekilmesine neden olduğu belirtiliyor. TikTok'ta katıldığı düğünde tamamen transparan elbise giydiğini gösteren bir kadın kısa süre içerisinde viral oldu. Dekolteli cesur seçimine eleştiri üstüne eleştiri yağdı.

Kadin 05-05-2023 10:04

Transparan

Transparan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Transparan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Düğüne katıldığı kıyafeti sosyal medyada gündem yarattı! Tamamen transparan seçimi tepki çekti

TikTok’ta 1 milyondan fazla görüntülenmeye ulaşan bir paylaşımda bir düğün davetlisinin kıyafeti gündem yarattı. Siyah transparan bir kıyafetle düğüne gelen davetli eleştirilerin odağına yerleşti. Sosyal medya kullanıcıları TikTok’ta düğün kıyafeti konusunda adeta ikiye bölündü.

Trend 04-05-2023 09:55

Sosyal medya fenomeni Karina Irby, verdiği kiloları transparan tanga iç çamaşırıyla sergiledi! Doğal kıvrımlarına övgü yağdı

Kadın vücudu üzerine yaratılan baskılar birçok kişinin günlük hayatta ve sosyal medyada problemler yaşamasına neden oluyor. Yaz yaklaşırken kilo vermek için çeşitli uygulamalara başlayan kadınlar bu süreçte zorlu anlar yaşayabiliyor. Vücut pozitifliğini savunan Karina Irby, transparan tanga iç çamaşırıyla doğal kıvrımlarını sergileyerek kilo verme sürecinde olan kadınlara destek verdi.

Kadin 01-05-2023 09:35

Model tamamen transparan iç çamaşırıyla dışarı çıkarak göz kamaştırdı! Göğüslerini kapatmak için...

Pijamalarla sokağa çıkma trendinin ardından iç çamaşır ve korse ile yapılan kombinler oldukça dikkat çekiyor. Bir iç çamaşırı modeli olan Uma, sosyal medya hesabında tamamen transparan korseyi kombinlediği kıyafetiyle dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları iç çamaşırını sokağa giyme trendi hakkında düşüncelerini paylaştı.

Kadin 22-04-2023 14:19

Delilah Belle Hamlin transparan elbisesiyle olay oldu! İçine sütyen giymedi

Ünlü oyuncu Harry Hamlin ile Lisa Rinna'nın 24 yaşındaki model kızı Delilah Belle Hamlin ödül gecesinde oldukça iddialıydı... iHeartRadio Müzik Ödülleri gecesine transparan elbisesiyle gelen ünlü isim sütyen giymedi ve göğüslerini de sergilemekten çekinmedi.

Magazin 28-03-2023 14:16

Transparan kıyafetiyle konsere gitti! Tutuklanarak hapis cezasına çarptırıldı

Liliane Mugabekazi isimli bir kadın, Fransız sanatçı Tayc’in konserine transparan siyah bir kıyafetle gitti. Konserde eğlendiği görüntüleri paylaşmasının sonrasında Mugabekazi, ahlaksızlıkla suçlanarak tutuklandı.

Trend 22-08-2022 11:21

Model Şevval Şahin içini gösteren transparan kıyafetiyle kasıp kavurdu! Yakıyorsun Şevo

Güzel model Şevval Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla takipçilerini mest etti. Her paylaşımıyla beğeni yağmuruna tutulan Şevval Şahin, son olarak içini gösteren transparan kıyafetiyle verdiği pozla olay yarattı. Şevval Şahin'in bu pozlarına yorum yağdı.

Magazin 28-07-2022 16:03