Tulum Modelleri Haberleri

Hem şık hem rahat sürekli kullanabileceğiniz tulum modelleri

Kadınlarla ilgili tartışmaya kapalı konulardan biri, moda tutkuları! Girdikleri her ortamda dikkatleri üzerine çekmek isteyen stil sahibi kadınlar, kombinlerini özenle seçerler. Siz de tek parça şıklığı için her sezon birbirinden çekici modelleri üretilen tulumları tercih edebilirsiniz. Hangi modeli seçeceğinize karar veremiyorsanız birbirinden özel parçalardan oluşan listemize bir göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 09-12-2022 16:27

Camdaki Kız dizisindeki Nalan karakterinin kombinindeki parçalar ve uygun fiyatlı alternatifleri

Sizi hem rahat ettirecek hem de şık gösterecek kıyafetleri giymeyi seviyorsanız, Camdaki Kız dizisinin son bölümünde Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik'in giydiği siyah tulumlu kombini çok beğeneceğinizden eminiz. Sade ve şık stiliyle göz kamaştıran genç oyuncunun hem üzerindeki ürünleri bulduk hem de uygun fiyatlı alternatiflerini seçtik.

Magazin 24-09-2022 00:54

Duygu Özaslan'ın çok konuşulan siyah tulumunu beğenenlere 300 TL altı alternatif öneriler

Kadınların gardırobundaki en kurtarıcı parçalar arasında yer alan tulumlar, her mevsimde kullanılmasıyla öne çıkıyor. Hem gece hem gündüz saatlerinde şık görünmek isteyenler, tulum tercihini genellikle siyah renkten yapıyor. Şıklığına önem veren birçok kadın gibi Duygu Özaslan da gardırobunda sık sık tulum modellerine yer veriyor. Ünlü ismin son giydiği siyah tuluma benzer modelleri derledik. İşte detaylar!

Magazin 15-09-2022 16:01

Bu sezonun trendi cut out detayını üstünde taşımak isteyenler için tulum önerileri

Hemen her sezonun en çok tercih edilen parçaları arasında yer alan tulumlar, 2022 sezonunda cut out detayları ile dikkat çekti. Rahatlıklarının yanı sıra tasarımlarıyla da etkili bir stil yaratan cut out detaylı tulumlar, neredeyse tüm markaların tasarımları içinde boy gösteriyor. Sizler için sezonun en dikkat çekici cut out detaylı tulum modellerini inceledik. Gelin, birbirinden güzel tulum modellerine birlikte bakalım.

Kadin 06-09-2022 17:44

Tulum Modelleri

Tulum Modelleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tulum Modelleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hande Erçel'in çok beğenilen kıyafetine alternatif öneriler

Geçmiş zamanların kıyafetleri ve saç modelleri gibi tulumlar da tekrar moda oldu. Günümüzde askılı, uzun kollu pek çok farklı modelde üretilen tulumlar Hande Erçel'in de sevdiği parçalar arasına girdi. Güzel oyuncunun reklam çekiminde giydiği yandan yırtmaçlı, paçaları ve göbeği açık, biye detaylarıyla göze çarpan toprak tonlarındaki tulumu takipçileri tarafından çok beğenildi. Siz de şık bir tulum arayışı içerisindeyseniz listemize mutlaka göz atmalısınız.

Magazin 09-08-2022 14:01