Tutku Haberleri

Kilis'te her 5 kişiye bir motosiklet düşüyor

Kilis'te trafiğe kayıtlı motosiklet sayısı otomobil sayısının 3 katına yaklaştı.

Yurthaber 24-04-2024 14:48

Astrolojiye göre en tutkulu 3 burç! Onlarla birlikte olan bir daha kopamıyor

Astrolojiye göre, bazı burçlar diğerlerine göre daha tutkulu ve derin duygulara sahiptir. Bu burçlardan biri olan Akrep burcu derin duyguları ve yoğun tutkusuyla tanınır. Kararlılıkla bağlılık gösteren Akrep, ilişkilerinde derin bağlar kurar ve partnerine karşı tutkulu bir bağlılık gösterir. Bu burçlarla birlikte olanlar, tutkulu ve heyecan dolu bir ilişkinin tadını çıkarırken, birbirlerine bağlılıkla dolu uzun soluklu ilişkiler geliştirebilirler.

Kadin 12-02-2024 09:14

Oğlunun aldığı emeklilik hediyesi bisiklet tutkusu oldu

Edirne Bisiklet Gençlik Spor Kulübü Derneği üyesi 68 yaşındaki Babil Yeşil, 18 yıldır günde ortalama 50 kilometre pedal çeviriyor, turlara ve bisiklet festivallerine katılıyor - Emekli matematik öğretmeni Yeşil: - "2004'te oğlum bana 'Baba sana cep telefonu mu alayım bisiklet mi alayım' dedi. Ben de 'Cep telefonu bana ne yarasın bisiklet al' dedim.

Yurthaber 13-10-2022 11:16

Emekli muhasebeci bilardo tutkusundan 46 yıldır vazgeçmiyor

Düzce'de yaşayan 63 yaşındaki Hayrettin Doğusoy, birçok ilde katıldığı turnuvalarda 20 birincilik ve çeşitli dereceler elde etti - Kalp rahatsızlığı nedeniyle 3 kez anjiyo olan, damarlarına da 4 stent takılan Doğusoy: "Kahvehanede boş boş oturmaktansa bu masanın etrafında spor yapmak, yürüyüş yapmak çok iyidir. Hareket oluyor, insanı zinde tutuyor"

Yurthaber 28-09-2022 11:07

Tutku

Tutku Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tutku Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ömrü tezgahın başında geçen Hacer usta, geleneksel motiflere hayat veriyor

Uşak'ta 5 yaşında ilk ilmeklerini atarak halı dokumaya başlayan ve ömrü boyunca tezgahını bırakmayan 62 yaşındaki Hacer Bozak, yöreye özgü kaybolmaya yüz tutan motifleri canlı tutmak için gayret sarf ediyor - Uşak Belediyesi Dokurevi'nde görev yapan usta dokuyucu Hacer Bozak: - "Halıyı dokudukça mutluluğumu, sevincimi, hüznümü hep ona döküyorum, bırakmayı düşünmüyorum hiç"

Yurthaber 24-09-2022 11:35