Tütsü Haberleri

Ada çayı tütsüsü faydaları nelerdir? Ada çayı tütsüsü yakmak ne işe yarar?

Ada çayı tütsüsünün tarihi, antik uygarlıkların dini ritüellerinden günlük yaşamın bir parçasına kadar uzanır. Günümüzde ise bu tütsü, aromaterapi ve meditasyon uygulamalarının vazgeçilmez bir unsuru olarak kabul edilir. Ada çayı tütsüsünün yakılması, odanın havasını temizler ve ruh halinizi iyileştirmenize yardımcı olur. Ancak sadece hoş bir koku yaymakla kalmaz, aynı zamanda çeşitli sağlık yararları sunar.

Haber 31-08-2023 21:23

Kötü enerjileri yok eder! Evinize bolluk ve bereket getirmek için adaçayı nasıl yakılır? Adaçayının şaşırtan faydaları

Kapalı ortamlarda zaman zaman ağır enerjiler oluşabiliyor. Bu olumsuz enerjiler o ortamda yaşayan kişilerin ruh halini oldukça etkiliyor. Uzun süredir gergin ve depresif hissediyor evinizde bolluk ve bereketin olmadığını düşünüyorsanız bunun nedeni evin kötü enerjisi olabilir. Evde adaçayı yakmanın tüm kötü enerjiyi alacağı ve çok çeşitli faydalar sağlayacağı belirtiliyor. Peki adaçayı nasıl yakılır?

Kadin 08-12-2022 10:33

Sıcak yaz aylarında açık alanların keyfini daha çok çıkarmak isteyenler için yardımcı ürünler

Termometrelerin yüksek derecelere ulaşması ile açık alanlarda yapılan aktiviteler daha çok tercih ediliyor. Yaz günlerinde açık havada daha eğlenceli vakit geçirmeyi tercih ediyorsanız bazı ürünlerden faydalanarak alacağınız keyfi arttırabilirsiniz. Dışarıda mis gibi havanın tadını çıkarmanızı sağlayacak ve mutluluk seviyenizi arttıracak yardımcı ürünlerin neler olduğunu öğrenmek için okumaya devam edin!

Haber 21-07-2022 13:22

Fethiye'de inanılmaz dolandırıcılık! 'Cinsel gücü artıran' ritüel, 'büyü bozan' nesneler...

Muğla'nın Fethiye ilçesinde sahte din alimlerinin akıl almaz dolandırıcılık yöntemleri ortaya çıktı! Polis ekipleri cinsel gücü artırmak için ayinler düzenleyen ve büyü bozan nesneleri yüksek fiyatlardan satan kişilere ihbar üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda tütsü, bileklik, taş, kolye, dokümanlar ve ritüellerin yazılı olduğu kitaplar ele geçirildi. Okunmuş tütsü ve bilekliklerin sahte alimlerce tanesi 10 bin TL'den satıldığı öğrenildi.

Haber 11-06-2022 12:01

Tütsü

Tütsü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tütsü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Meğer evde de yapılıyormuş! Evdeki doğal malzemelerle tütsü yapımı

Kokuların, insan psikoloji üzerinde önemli etkisi var. Güzel kokular pozitif etkiler yaratarak hem ruhunuzu dinlendirir hem de enerji verir. Oda kokusu ve tütsü gibi ürünler sayesinde bu alanlarda farklı ambiyanslar yaratabilirsiniz. Üstelik tütsü yapmak son derece basit bir işlem! İşte doğal malzemelerle tütsü yapımı...

Haber 13-11-2021 14:48

Çalışırken odaklanmanıza yardımcı olan oda kokusu ve tütsü çeşitleri

Home ofis çalışmak gittikçe daha popüler olmaya başladı. İşe gitmek için efor ve zaman harcanmaması, maliyetleri düşürmesi avantaj ama dezavantajlar da yok değil. Evde konforlu bir ortamda olmak konsantre olmayı zorlaştırır. Sadece home ofis çalışanlar mı konsantre sorunu yaşıyor, her birimiz stres altındayız, herkes odaklanma sorunundan bahsediyor. Odaklanmayı artırmak için kokulardan yararlanabileceğinizi biliyor muydunuz?

Kadin 06-10-2021 15:49

Tütsü kanseri tetikliyor

Danimarkalı bilim adamlar 12 yıldır yürüttükleri çalışmada tütsünün dumanının kansere neden olan kimyasallar içerdiğini ve kişinin DNA yapısını bozduğunu tespit etti.

Haber 26-08-2008 09:42