United Colors Of Benetton Haberleri

Renklenmenin, yenilenmenin zamanı geldi! Gardırobunuzda çiçekler açtıracak kıyafet önerileri

Gardırobunuzu bahara hazırlamanın şimdilerde tam zamanı! Çiçeklerin ve neşenin hakim olduğu bu mevsimde, stilinizi canlandıracak ve ruhunuzu besleyecek parçalarla dolu olan bir seçki hazırladık. Gelin kot ceketlerden elbiselere, eteklerden bluzlara mevsim geçişlerinin ve bahar ayının enerjisini yansıtan parçalarla dolu listemize birlikte göz atalım.

Kadin 14-03-2024 00:01

Mevsim geçişlerinde kurtarıcınız olacak parçaları sizi için seçtik

Havaların bir soğuk, bir sıcak olduğu bu günlerde "Ne giyeceğim?" sorusu hepimizin kafasında dönüp duruyor. Neyse ki, mevsim geçişlerinde gardırobunuzun en iyi dostu olacak parçalardan oluşan bir seçki hazırladık. Artık bir sıcak bir soğuk olan havalar için endişelenmenize gerek yok. Günün her saatinde konforunuz ve tarzınızı korumanızı sağlayacak kurtarıcı parçalar için gelin, içeriğe göz atalım!

Haber 08-03-2024 22:51

Lego'dan Adidas'a, Camper'dan Reebok'a ünlü markaların fırsatlarını sizler için seçtik

Alışveriş tutkunlarına harika bir haberimiz var! Lego'dan Adidas'a, Camper'dan Reebok'a kadar sayısız ünlü marka, cüzdanınızı düşünerek sizi şımartmak için bekliyor. Sınırlı bir süre boyunca birçok ünlü markanın ürünlerinde %40'a varan indirimler sunulacak ve cesur tarzınızı daha hesaplı bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Eğer tasarruf etmek istiyorsanız, bu indirimleri kaçırmamanızı öneriyoruz.

Haber 28-07-2023 10:40

Fiyatı 1699 TL'ye düştü! Rüzgar ve yağmur geçirmez montta 400 TL üzeri indirim

Moda dünyasında kalitesiyle öne çıkan United Colors of Benetton'da sezon sonu indirimleri devam ediyor. Birbirinden güzel kışlık ürünler çok uygun fiyatlarla indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Siz de artan fiyatlar karşısında bütçenizi korumak için şimdi alıp kışa yatırım yapmak isterseniz göz alıcı rengi, şık ve sade tasarımı, özel yalıtımlı kumaşıyla öne çıkan bu montu gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 19-06-2023 15:00

United Colors Of Benetton

United Colors Of Benetton Hakkındaki Haberler Mynet'te. United Colors Of Benetton Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Pierre Cardin, Benetton, Biggdesign... Seyahatlerinizi renklendirecek valiz ve çantalarda %70'e varan indirim

Seyahatlerinizi renklendirecek, kombinlerinizi tamamlayacak birbirinden kaliteli sırt çantaları, valizler ve bilgisayar çantalarında %70'e varan indirimler başladı. Pierre Cardin, United Colors of Benetton ve Biggdesign marka çantaları keşfetmek için acele edin. İndirimdeki modelleri sizin için seçtik. İşte detaylar!

Haber 28-05-2023 23:43