Var Mısın Yok Musun Haberleri

Var Mısın Yok Musun yarışmasının Tony'si yıllar sonra ortaya çıktı! Tony Tezer son hali ile görenleri şaşırttı

Acun Ilıcalı'nın bir döneme damga vuran 'Var Mısın Yok Musun' isimli yarışmasıyla tanınan Tony Tezer Tezulaştıran sosyal medyada yeniden gündem oldu. Nursel Ergin, Hakan Hatipoğlu, Hanzade Durmuş, Merve Oflaz, Furkan Dede ve Mevlüt Acaroğlu gibi birçok kişinin tanınmasına vesile olan bu yarışma ile hafızalara kazınan Tony Tezer'in değişimi görenleri şaşırttı.

Magazin 19-12-2023 11:23

Acun Ilıcalı'nın favori ismiydi! Var Mısın Yok Musun'la ünlenen Mevlüt'ün yeni mesleği bakın neymiş

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Var Mısın Yok Musun programıyla hafızalarımıza kazınan Mevlüt Acaroğlu bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Annesi Naciye Teyze ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Konyalı Mevlüt, Acun Ilıcalı'nın da favori isimlerindendi. Bir döneme damga vuran Konyalı Mevlüt bakın şimdi ne yapıyor...

Magazin 07-11-2023 14:21

Onu kimse görmemişti! Var Mısın Yok Musun’un Hamdi Bey’i bakın kim çıktı

Yayınlandığı döneme damga vuran Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı Var Mısın Yok Musun'da Acun Ilıcalı'nın telefonla bağlanarak teklif aldığı ve 'Hamdi Bey' olarak tanınan ismin kim olduğu yıllar sonra ortaya çıktı. Ilıcalı'nın 'Hamdi Bey' diye seslendiği ismin gerçekte kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 17-08-2023 08:31

Var Mısın Yok Musun ile tanınan Tony Tezer son hali ile gündem oldu! Gören şaştı kaldı

Acun Ilıcalı'nın bir döneme damga vuran 'Var Mısın Yok Musun' isimli yarışmasıyla tanınan Tony Tezer Tezulaştıran son hali ile gündem oldu. Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı Yalan Dünya'nın bir bölümünde konuk oyuncu olarak da yer alan Tony Tezer Tezulaştıran'ın değişimi görenleri şaşırttı.

Magazin 07-08-2023 07:20

Var Mısın Yok Musun

Var Mısın Yok Musun Hakkındaki Haberler Mynet'te. Var Mısın Yok Musun Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Var Mısın Yok Musun’un Hamdi Bey’ini gören şaştı kaldı! Bakın kim çıktı

Yayınlandığı dönemde ses getiren yapımlardan biri olan Var Mısın Yok Musun’da Hamdi Bey’in kim olduğu tüm Türkiye tarafından merak ediliyordu. Unutulmaz yapımlardan biri olan Var Mısın Yok Musun’da Acun Ilıcalı’ya teklif sunan Hamdi Bey’in kim olduğu ortaya çıktı.

Magazin 12-06-2023 08:25

Var Mısın Yok Musun’un Kıvırcık Metin’in son hali şaşırttı! Gören aynı şeyi söyledi

Bir döneme damga vuran Var Mısın Yok Musun unutulmaz yarışmalar arasında yer alıyor. Yarışmacıları arasından birçok ünlü ismin çıktığı Var Mısın Yok Musun’da yer alan Metin Avşar, Kıvırcık Metin lakabıyla hafızalara kazınmıştı. Ünlü isim son haliyle şaşırttı.

Magazin 26-04-2023 09:52

Var Mısın Yok Musun’un Hamdi Bey’i bakın kim çıktı! Görenler çok şaşırdı

Acun Ilıcalı’nın sunuculuğu üstlendiği Var Mısın Yok Musun’da yer alan Hamdi Bey merak edilen isimlerden biriydi. Yayınlandığı dönemde fenomen haline gelen yarışmada Acun Ilıcalı telefonla Hamdi Bey’den teklif alıyordu. Hamdi Bey’in kim olduğunu görenler çok şaşırdı.

Magazin 01-04-2023 23:35

Var Mısın Yok Musun’la ünlenen Evren'in son hali çok şaşırttı! “Yaşıyorsun bu hayatı”

Bir döneme damga vuran Var Mısın Yok Musun programı yarışmacılarından olan Evren Doğru yarışmanın unutulmaz isimleri arasında yer alıyor. Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı Var Mısın Yok Musun’a katılan görme engelli Evren Doğru’nun son halini görenlerin ağızları açık kaldı.

Magazin 21-03-2023 08:04

Var Mısın Yok Musun’la ünlenen Mevlüt’ün son hali şaşırttı! “Paraya para demiyor”

Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı Var Mısın Yok Musun programında yarışan isimler son halleriyle gündem oluyor. Yarışmanın sevilen isimlerinden olan Mevlüt Acaroğlu 10 TL kazanarak programdan ayrılmıştı. Sevilen ismin son hali şaşırttı.

Magazin 19-03-2023 14:39

Var mısın Yok musun'un Hamdi Bey'i tanıdık çıktı! Kim olduğunu duyan hayret etti

Türk televizyonlarının efsane yarışma programı Var mısın Yok musun'dan birçok yarışmacı gelip geçti. Kimi çok büyük paralar kazandı, kimi ise hayallerine kıl payı veda etmek zorunda kaldı. Peki, bir döneme damga vuran Var mısın Yok Musun yarışmasının Hamdi Bey'i kimdi, gelin hep birlikte bakalım...

Magazin 01-12-2022 09:54

Var mısın Yok musun'da 500 bin TL kazanan Ülkühan Yılmaz son haliyle şaşırttı!

Birçok yarışmacının büyük umutlarla katıldığı Var mısın Yok musun programından 500 bin TL ile ayrılan Ülkühan Yılmaz, değişimiyle dikkat çekti.

Magazin 16-11-2022 11:18

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin'in hayatından dram çıktı! Gerçeği duyan yutkunamadı

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Var mısın Yok musun programıyla ünlenen Nursel Ergin, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programını sunuyor. Güzel sunucunun hayatından resmen dram çıktı.

Magazin 11-11-2022 18:13

Var mısın Yok musun'la ünlenen Konyalı Mevlüt bakın şimdi ne iş yapıyor! Acun Ilıcalı'nın favorisiydi

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Var mısın Yok musun programıyla akıllara kazınan Mevlüt Acaroğlu, bir süredir gözlerden uzak yaşıyor. Acaroğlu'nun yeni işi bakın neymiş...

Magazin 08-11-2022 15:41

Survivor'ın ilk kadın şampiyonu Merve Oflaz'ın süper minili pozuna beğeni yağdı! 'Hastanız Merve'

Var mısın Yok musun yarışmasından sonra katıldığı Survivor'dan şampiyon olarak ayrılan Merve Oflaz, Arka Sokaklar dizisinde Bahar karakterine hayat vermişti. Sosyal medyada epey aktif olan Merve Oflaz, süper minili Madrid pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 04-11-2022 15:12

Hem aşkı hem parayı bulmuştu! Var mısın Yok musun yarışmasıyla ünlenen Gizem Hatipoğlu son haliyle şaşırttı

Bir döneme damga vuran Var mısın Yok musun yarışmasından 135 bin TL ile ayrılan Gizem Hatipoğlu, aynı programda tanıştığı Hakan Hatipoğlu ile aşk yaşamıştı. Sonrasında Survivor'a da katılan ikili, çok geçmeden dünyaevine girmişti. Hem aşkı hem parayı televizyon ekranlarında bulan Gizem Hatipoğlu, son haliyle şaşırttı.

Magazin 25-10-2022 16:07

Var mısın Yok musun ile ünlenen görme engelli Evren Doğru son haliyle şaşırttı!

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan Var mısın Yok musun programından, birçok isim gelip geçti. Kimi magazin camiasının bilindik yüzlerinden oldu, kimi ise yarışma sonrası sırra kadem bastı. Var mısın Yok musun yarışmasındaki sempatik davranışlarıyla akıllara kazınan Evren Doğru'nun yıllar içindeki değişimi dikkat çekti.

Magazin 06-10-2022 12:59

Survivor Seda Aktuğlu bikinili pozuyla nefes kesti! Yaşlanmıyor bu kız

Eski Survivor yarışmacısı Seda Aktuğlu, son zamanlarda iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor. Bu yaz bikinili pozlarını peş peşe paylaşan Aktuğlu, bu pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 26-09-2022 19:52

Survivor Seda Aktuğlu denizin içinden bikinili poz verdi!

Survivor, Var mısın Yok musun gibi yarışmalara katılan Seda Aktuğlu, son zamanlarda değişimiyle gündem olmuştu. Son haliyle şaşırtan Seda Aktuğlu, şimdilerde Instagram pozlarıyla ön planda yer alıyor.

Magazin 30-08-2022 16:29