Vedat Demiröz Haberleri

AK Parti'li Demiröz'den KKTC'li vekilin açıklamalarına tepki:

"Kıbrıs'ta çıkmış bir sözde Türk milletvekili, Recep Tayyip Erdoğan'a atıp tutuyor. Biz çok fatura ödedik. Kimseye de böyle ucuz yönden tetikçilik yaptırmayız"

Yurthaber 07-10-2022 17:34

SON DAKİKA |Beklenenin üzerinde bir rakam diyerek açıkladı! AK Partili isimden asgari ücret mesajı

Son dakika: Yıl sonu yaklaştıkça milyonlarca insan asgari ücretin ne kadar olacağını merak etmeye ve araştırmaya başladı. Uzmanlar, asgari ücrete ilişkin tahminlerde bulunurken açıklama bu kez AK Partili isimden geldi. Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, 2023 için düşünülen asgari ücretin, beklenin üzerinde olacağını ifade etti. Enflasyon farkı da eklenince yüksek bir rakam olacağını söyleyen Demiröz, konuşulan bir ücret olmadığını ancak hesaplarına göre 7500 lira üzeri olabileceğini belirtti

Finans 07-10-2022 14:37

Türkiye'de il sayısı 100'e çıkacak mı? AKP Genel Başkan Yardımcısı açıkladı! Türkiye'de il sayısı 100 mü olacak?

Türkiye'de il sayısının 100'e çıkarılıp çıkarılmayacağı merak ediliyor. AK Partili Vedat Demiröz'ün, Ahlat'ta yaptığı konuşma sonrası vatandaşlar tarafından il sayısının 100'e çıkıp çıkmayacağı sorgulanıyor. Demiröz, son olarak konuyla ilgili sosyal medya açıklamasında bulundu. Peki Türkiye'de il sayısı 100'e çıkacak mı? İşte Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz'ün açıklamaları ve merak edilenler...

Haber 27-06-2022 09:05

AK Parti'li Demiröz, Balıkesir'de partisinin iftar programında konuştu:

"Türkiye, bugün dünyada odak noktası haline geliyor, hem uluslararası siyasette hem de ticarette inşallah önümüzdeki 100 yıla damga vuran bir ülke olacak"

Yurthaber 30-04-2022 22:00

Vedat Demiröz

Vedat Demiröz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Vedat Demiröz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz:

"Yakın zamanda yargı alanında, ekonomi alanında, siyaset alanında birçok reforma imza atılacak. Bir darbe anayasanın 19 kez değişmesinden sonra halen yamalı bohça gibi anayasamız var"

Yurthaber 03-02-2021 18:49

AK Parti Van 7. Olağan İl Kongresi

Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz: - "Hükümetimiz Van'ın kalkınması, gelişmesi için çok şey yaptı. Teşviklerle, tekstil başka olmak üzere birçok alanda istihdam imkanlarını geliştiriyoruz" - Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal: - "Tam bağımsız Türkiye mücadelesini her alanda gerçekleştireceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" - Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz: - "Birlik içinde Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında olarak ülkemizin hedefleriyle Türkiye'yi lider ülke yapacağız." - Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta: - "Bizi önemli yapan, güçlü yapan, birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimizdir."

Yurthaber 31-10-2020 15:34

AK Parti'li Demiröz, partisinin Kars İl Danışma Meclisi Toplantısında konuştu:

"Deprem vergilerinin 7-8 katı kadar rakam bugün genel bütçeden illerimize, her tarafa gitmiş, harcanmış, konutlar yapılmış ve yapılmaya devam ediyor" - "Biz ülkeyi nereden nereye getirdik, bunu kıskananlar tabii ki en ufak bir şekilde leke sürmeye çalışıyorlar"

Haber 01-02-2020 20:41

Yeni vergi düzenlemesi teklifi Plan ve Bütçe Komisyonunda

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Dijital Hizmet Vergisi Kanunu İle Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'nin görüşmeleri başladı.

Finans 30-10-2019 16:42

AK Parti'nin Iğdır belediye başkan adayları tanıtıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, düzenlenen aday tanıtım toplantısında merkez, ilçeler ve beldelerin adaylarını tanıttı

Haber 22-01-2019 17:37

AK Parti Genel Merkezi'nden 50 milyon liralık 'bayrak' çağrısı

AK Parti'den 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili 'bayrak tasarrufu' çağrısı geldi. Beklenen yanıt gelirse tasarrufun 50 milyon lirayı bulacağı belirtildi. AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımızın bizi ters köşe yapacağını bilemedik. Cumhurbaşkanının o günkü konuşmasının ardından siparişleri durdurduk" dedi.

Haber 17-12-2018 10:25

AK Parti İstanbul, seçim startını Sapanca'da verdi

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş: - "Adaylarımızın tevazu sahibi, alçak gönüllü, samimi, adil, çalışkan ve liyakat sahibi olmasına özen gösteriyoruz" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz: - "Teşkilat mensuplarımıza güveniyorum. Hep birlikte başaracağız" - AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak: - "Teşkilatımızın bütün kademeleriyle, milletvekillerimizle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, ilçe ve belediye başkanlarımızla birlikte dolu dolu bir çalışma yapacağız"

Haber 14-10-2018 14:24

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz:

"Kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok. Afrin'i temizleyip gerçek sahiplerine bırakacağız. Zamanı geldiğinde de geri çekileceğiz" - "PKK'nın Kürt diye bir derdi yok. Emperyalist ülkelerin maşası olduğunu gördünüz, onlara parayla tetikçilik yapmaktan başka bir şey yapmıyorlar"

Haber 10-03-2018 17:49

AK Partili Kiler ve Demiröz taburcu edildi

Mus'ta geçirdikleri rafik kazasında yaralanan AK Parti milletvekilleri Vahit Kiler ile Vedat Demiröz, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinden taburcu edildi.

Haber 11-02-2012 13:56

AK Parti milletvekilleri kaza geçirdi

Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Vahit Kiler ile Vedat Demiröz'ün de içinde bulunduğu araç Muş yakınlarında trafik kazası yaptı. Bitlis Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekilleri Vahit Kiler ile Vedat Demiröz'ün içinde bulundukları otomibil, Elazığ'dan Bitlis'e giderken Muş yakınlarında buzda kayarak takla attı. Otomobilde bulunan iki milletvekili yaralı olarak Muş Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Haber 10-02-2012 17:20