Vichy Haberleri

Terlemeye son! Terleme sorununa anında çözüm sunan ürünler

Kavurucu sıcakların kendini hissettirmeye başladı bu dönemde terleme sorunu da kaçınılmaz olarak hayatımızın bir parçası oldu. Özellikle dışarıda vakit geçirirken veya günlük işlerimizi yaparken terlemek hem rahatsız edici hem de özgüvenimiz için sarsıcı olabiliyor. Ama merak etmeyin, gün boyunca ferah ve kuru kalmak, aynı zamanda kendinize olan cesaretinizi yeniden kazanmak için kullanabileceğiniz birbirinden etkili ürünleri sizin için derledik. İşte detaylar!

Haber

Geçen ayın kişisel bakım kategorisinde en çok satan ürünleri

Günlük hayatın koşuşturmasında kişisel bakımınıza özen göstermek her zamankinden daha önemli. Peki, kendimize bakım yapmaya dahi vaktimizin olmadığı bu zamanda cildimize iyi gelen ürünleri nasıl bulacağız? Endişelenmenize gerek yok çünkü geçen ayın kişisel bakım kategorisindeki en çok satan ürünleri, bakım rutininizi dönüştürmek için sizi bekliyor. Deodoranttan nemlendirici kreme, kişisel bakım ürünlerindeki en popüler ve etkili seçenekleri sizler için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber

Daha aydınlık ve pürüzsüz bir cilt için en iyi retinol serum markaları

Ciltte mucizevi bir dönüşüm sağlayan retinol, cilde sayısız fayda sunan bir bileşen. Şimdiye kadar belki de retinolün kırışıklıklarla savaşmak için en etkili bileşen olduğunu duymuş olabilirsiniz ancak bu sadece hikayenin bir kısmı. Çünkü retinol lekelerin azaltılması, cildin parlaklığının artırılması ve daha sağlıklı bir cilt görünümü için de önemli bir rol oynuyor. Sizler için en iyi retinol serum markalarından oluşan bir seçki hazırladık. Daha fazlası için gelin, içerimize bir göz atalım!

Kadin

Sıcak havalarda kişisel bakımdan geri kalmayın! Deodoranttan roll-ona hayat kurtarıcı kişisel bakım ürünleri

Yaz aylarında sıcak havanın olumsuz etkilerinden korunabilmek adına pek çoğumuz kişisel bakımımıza özenmeyi, güzel kokmayı ve bakımı ciddiye alırız. Bu süreçte kimi zaman ter kokusuyla mücadele etmekte, doğru parfümü veya tenimize yapışacak o yaz kokulu vücut spreylerini bulmakta zorluk çekebiliyoruz. Yazın rahat ve çekici kokularını, terleme ve koku önleyici deodorant önerilerini sizin için bi araya getirdik.

Haber

Vichy

Vichy Hakkındaki Haberler Mynet'te. Vichy Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bakım rutininizi Prime Day ile taçlandırın! Kişisel bakım ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar

Kişisel bakım kategorisinde de müthiş fırsatlar sunan Prime Day ile cilt bakım rutininizi taçlandırmaya ne dersiniz? Severek kullandığınız ya da denemeyi istediğiniz ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz indirimli ürün gruplarını keşfedebilirsiniz. İşte ddetaylar!

Haber

Saç tipinize uygun en iyi şampuan önerileri (2024)

Kepeklenen, dökülen ve yıpranan saçlar birçok kişinin ortak sorunu olsa gerek. Oysa saçlarınızın bakımı için doğru ürünleri kullandığınızda bu sorun ile başa çıkmak gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor değil. Tek yapmanız gereken saç bakım rutininize etkili ve kaliteli bir şampuan eklemek. Bu yüzden sizlerin işini kolaylaştıracak, her zamankinden daha sağlıklı saçlara kavuşmanıza yardımcı olacak en iyi saç şampuan markalarını listeledik.

Haber

Cildinize canlılık katacak yağlı ciltler için en iyi güneş kremleri

Yağlı cilt tipine sahipseniz kendinize uygun güneş kremini bulmak konusunda zorlanıyor olabilirsiniz. "Yağlı ciltler için en iyi güneş kremi hangisi?" sorusunu sizler için açığa kavuşturduk. Gözenekleri tıkamayan ve yağlanma yapmayan en iyi güneş kremi önerilerine göz atmaya ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber

Pürüzsüz bir cilt için en iyi kırışıklık kremi çeşitleri

Yaş arttıkça cilt için kullanılan ürünler değişiyor. Ciltte oluşmaya başlayan kırışıklıklar da ürün seçimindeki en büyük etkenlerden biri oluyor. Cilt, yaşın ilerlemesiyle azalmaya başlayan doğal yağ üretimi nedeniyle eskisine göre daha kuru hale geliyor. Bu kuruluk da kırışıklıkların ve çizgilerin daha belirgin bir duruma gelmesine sebep oluyor. Neyse ki kaliteli cilt bakım ürünleri sayesinde kırışıklıklarla mücadele edilebiliyor. İşte, pürüzsüz bir cilt için en iyi kırışıklık kremi çeşitleri!

Kadin