Vj Bülent Haberleri

İşinden oldu, İstanbul'u terk etti, vasiyetini yazdı! Bir döneme damga vuran VJ Bülent yıllara meydan okuyor

Bir zamanların ünlü televizyon sunucusu VJ Bülent bir döneme damga vurdu. İstanbul'u terk ederek Edirne'ye yerleşen VJ Bülent sosyal medyayı aktif kullanıyor. İşte yıllara meydan okuyan ünlü VJ'in son hali...

Magazin 19-03-2024 11:19

VJ Bülent çileden çıktı! Modacı Tanju Babacan'a yorumu gündem oldu

Modacı Tanju Babacan ile bir araya gelen Esra Dermancıoğlu estetik yaptıranları ti'ye aldığı anları paylaştı. Paylaşımı gören VJ Bülent çok sinirlendi. Modacıya ateş püsküren VJ Bülent

Magazin 07-09-2023 15:15

90'lara damga vuran Vj Bülent son haliyle dikkat çekti! İstanbul'u terk etmişti

Bir döneme damga vuran isimlerden olan Vj Bülent son haliyle merak konusu oldu. Farklı ve samimi tarzıyla hafızalara kazınan Vj Bülent gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Bir süre önce annesinin kaybıyla yıkılan Vj Bülent'in son hali dikkat çekti.

Magazin 14-07-2023 06:47

Bir döneme damga vurmuştu! VJ Bülent kalp spazmı geçirip anjiyo oldu... VJ Bülent'in son hali merak edildi

90’ların en ünlü VJ’lerinden biri olan Bülent Çarıkçı bir dönemin en çok izlenen isimler arasındaydı. Ekranlardan uzak olan VJ Bülent'ten kötü haber geldi. VJ Bülent Edirne'de geçirdiği kalp spazmı sonucu acil olarak hastaneye kaldırıldı. Bu haberden sonra VJ Bülent'in son hali de merak konusu oldu.

Magazin 26-12-2022 11:55

Vj Bülent

Vj Bülent Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Vj Bülent Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Vj Bülent Armağan Çağlayan'a açıkladı! İşine son verildi, İstanbul'u terk etti

90’ların en ünlü VJ’lerinden Bülent Çarıkçı Dur Bi Dinle serisinde Armağan Çağlayan'ın konuğu oldu. Kral TV'de başladığı dönemi anlatan VJ Bülent Çağlayan'a adeta içini döktü. Vj Bülent işinden olduktan sonra yaşadıklarını anlattı.

Magazin 22-12-2021 09:49