Vogue Haberleri

Jodie Turner-Smith'i Vogue gecesinde görenler Altını unutmuş dedi

Jodie Turner-Smith, Vogue World Show'da kırmızı halıda siyah bir tanga ve büyük bir fiyonk dışında hiçbir şey giymeyerek çok cüretkar görünüyordu. Ancak güzel oyuncunun tarzı sosyal medyada dile düştü.

Magazin 15-09-2023 12:34

Duygu Özaslan'ın Hailey Bieber Vogue makyajını yaptığı videosundaki ürünleri bu listede bulabilirsiniz!

Türkiye'nin en popüler influencerları arasında yer alan Duygu Özaslan, geçtiğimiz günlerde Hailey Bieber'ın Vogue makyajını yapmış ve çektiği videoyu YouTube kanalı üzerinden takipçileriyle paylaşmıştı. Duygu Özaslan'ın kendisine çok yakışan bu makyajda hangi ürünleri kullanıldığını merak ediyorsanız yazımızın detaylarına göz atabilirsiniz.

Magazin 24-11-2022 14:27

Dilan Çiçek Deniz'in Vogue etkinliği için giydiği elbiseye 300 TL altı alternatif öneriler

Dilan Çiçek Deniz'in Vogue etkinliğinde tercih ettiği elbiseye herkes gibi biz de hayran kaldık. Bronz teninin ışıltısını tamamlayan ve yeşilin en güzel tonunu üzerinde taşıyan elbise ona da çok yakışmış doğrusu. Siz de özel günlerinizde zarafetinizle göz kamaştırmak ve kırmızı halı şıklığını yakalamak isterseniz birbirinden zarif elbise alternatiflerine yer verdiğimiz yazımıza göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 27-04-2022 10:08

45 kilo veren Adele’den çarpıcı itiraf: Haftada bir fast food yemeye devam ediyorum

Adele, son şarkısı Easy On Me ile dünya gündemine zirveden giriş yaptı. Vogue dergisine röportaj veren Adele, birbirinden çarpıcı itiraflara imza attı.

Magazin 19-10-2021 09:53

Vogue

Vogue Hakkındaki Haberler Mynet'te. Vogue Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Andie MacDowell: Hayat kendinizden memnun olmamak için çok kısa

Son dönemde boyatmadan doğal haline bıraktığı gri saçlarıyla gündeme gelen Amerikalı oyuncu Andie MacDowell, samimi açıklamalarda bulundu. 63 yaşındaki aktris, "Hayat, kendinizden memnun olmamak için çok kısa. Cesaretinizi ve kendinize güveninizi koruyun." ifadelerini kullandı.

Magazin 10-10-2021 14:48

Hande Erçel öyle pozlar verdi ki... Aşk yaradı yorumları yağdı

Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşayan Hande Erçel pozlarıyla gündem oldu. Vogue dergisine röportaj veren Erçel'e "Aşk yaradı" yorumları yağdı.

Magazin 06-06-2021 08:52

Billie Eilish Vogue için yürek hoplatan pozlar verdi! Rekor kırdı

Bol kıyafetleriyle tanınan Grammy ödüllü şarkıcı Billie Eilish, Vogue dergisine cesur kıyafetler içinde poz verdi. Marilyn Monroe'ya benzetilen Eilish, “Kendimi daha fazla kadın gibi hissediyorum” dedi.

Magazin 03-05-2021 14:03

Sokağa terk edilmişti! Şueli Abbing'in model olma hikayesi

Şueli, toplumun bir kesiminde albinizmin lanetli olduğuna inanılan Çin'de doğdu ve anne-babası tarafından bir yetimhanenin kapısına bırakıldı.

Magazin 02-05-2021 13:52

Selena Gomez müziği bırakmayı düşünüyor

Çocuk yaşta şöhrete kavuşan ve art arda yaptığı albümlerle kariyerinde hızla yükselen Selena Gomez, müziği tamamen bırakmayı planladığını söylerken, öncesinde bir albüm daha yapacağını duyurdu. Selena Gomez müziği bırakmayı düşünüyor.

Magazin 12-03-2021 11:19

Emily Ratajkowski minik bikinisiyle olay oldu

Anne olmak için gün sayan İngiliz model Emily Ratajkowski, plajdan yaptığı paylaşımla yine dikkat çekmeyi başardı.

Magazin 19-01-2021 09:34