Vpn Haberleri

VPN nasıl kullanılır? VPN uygulaması ne işe yarar?

Akıllı telefonlar, tabletler, masaüstü bilgisayarlar veya laptoplar üzerinden VPN servisine bağlanılması mümkündür. Dolayısıyla VPN kullanımının farklı cihazlardan gerçekleştirilmesi söz konusu olabilir. Bu bağlamda ücretsiz veya ücretli VPN servislerinin nasıl incelenebildiği hakkında bilgi verilmelidir. Daha sonra ise VPN bağlantısının iOS veya Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefonlardan nasıl tamamlanabildiği açıklanmalıdır.

Haber 21-08-2023 10:39

VPN nedir, nasıl kullanılır? Instagram, Youtube, Twitter VPN ile nasıl açılır? Instagram, Youtube, Twitter'daki erişim sorunu sonrası gündem oldu

VPN’nin nasıl kullanıldığı Geçtiğimiz gün (13 Kasım 2022 Pazar) Instagram, Youtube ve Twitter’a girmekte güçlük yaşayan vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediliyor. İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen patlamanın ardından sosyal ağlara ulaşımda problem yaşanıyordu. Peki, VPN nedir, nasıl kullanılır? Instagram, Youtube, Twitter VPN ile nasıl açılır? İşte ayrıntılar...

Haber 14-11-2022 07:33

VPN nasıl kurulur? MacOS ve Windows işletim sistemlerinde VPN kurulumu nasıl yapılır?

Güvenli bir bağlantı kurmak, farklı bir konumdaki ağa bağlanmak, uzaktan çalışmak ve daha birçok sebep sizi VPN nasıl kurulur sorusuna yönlendirebilir. MacOs ve Windows bilgisayarlarda VPN kurulumu farklı adımları beraberinde getirir. MacOS ve Windows bilgisayarlar için VPN kurulumu adımlarını anlattık.

Haber 12-10-2022 09:34
VPN

VPN nasıl kapatılır? Bilgisayarda ve iOS, Android cihazlarda VPN bağlantısı nasıl kaldırılır?

'Sana Özel Ağ' olarak çevirisi yapılabilen VPN, internet kullanıcılarının güvenli bir bağlantı kurabilmelerine imkan tanır. İnternette gezinirken takip edilmeyi engellemek, coğrafi kısıtlama olmadan site ziyaret etmek, daha hızlı bağlantı kurmak gibi farklı sebepler ile kullanılabilen VPN'i kapatmak birçok kullanıcının merak ettiği bir konudur. VPN nasıl kapatılır?

Haber 12-10-2022 09:34
VPN

Vpn

Vpn Hakkındaki Haberler Mynet'te. Vpn Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

VPN bağlantısı nedir, nasıl çalışır? VPN bağlantısı nasıl eklenir?

Açılımı 'Virtual Private Network' olan VPN bağlantısı, Türkçeye 'Sana Özel Ağ' olarak çevrilir. İnternet kullanıcıları tarafından sıklıkla merak konusu olan VPN bağlantısının nasıl çalıştığı ile ilgili sorular da oldukça fazladır. VPN bağlantısı nedir, nasıl çalışır?

Haber 12-10-2022 09:34
VPN

VPN nasıl açılır? iOS, Android ve Windows cihazlarda VPN aktif etme adımları

Onlarca farklı eklenti, program ve uygulama denemenize gerek kalmadan iyi bir VPN deneyimi yaşamanız mümkündür. Açılımı 'Virtual Private Network' olan VPN açma ve aktifleştirme işlemleri internet kullanıcıları tarafından merak konusu olur. VPN nasıl açılır, aktif edilir?

Haber 12-10-2022 09:33
VPN

VPN kullanımının avantajları ve dezavantajları nelerdir? VPN neleri saklar?

VPN nedir sorusu şu şekilde kolayca cevaplanabilir. Özel sanal ağ’ın İngilizce kısaltması olan VPN, İnternet ile aranızda IP adresinizi gizleyerek güvenli bir bağlantı oluşturma görevine sahiptir. Peki bu ne işe yarar ve tam olarak nasıl kullanılır? Avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Haber 01-09-2022 09:12
VPN

En çok kişisel veri toplayan iPhone uygulamaları bulundu!

Bir VPN (Sanal özel ağ) sağlayıcısı, en çok kişisel veri toplayan iPhone uygulamalarını mercek altına aldı. Şirket, en popüler iOS uygulamalarının aslında en çok miktarda kişisel veri toplayan uygulamalar olduğunu keşfetti. Peki en çok kişisel veri toplayan uygulamalar hangileri?

Haber 07-06-2021 11:12

DNS ve VPN nedir, DNS ayarları nasıl değiştirilir?

DNS, DNS değiştirme ve VPN terimleri erişilemeyen sitelere girmek isteyenler tarafından sıkça kullanılan terimlerdir. Sitelere erişim sağlamanın yanında bilgisayarların internet ağıyla birbirlerine bağlanmasını da sağlayan bu ayarlar günümüzde sıkça kullanılmaktadır. Peki DNS ayarlarını değiştirmek, VPN kullanmak güvenli midir? MacOS, Windows, Android ve iOS DNS ayarları nasıl değiştirilir? İşte tüm detaylarıyla DNS ve VPN...

Haber 25-05-2021 12:09