World Of Warcraft Haberleri Ve Son Dakika World Of Warcraft Haberleri

World Of Warcraft Haberleri Ve Son Dakika World Of Warcraft Haberleri

Amerikan şirketi Blizzard Entertainment tarafından 14 Kasım 2004'te piyasaya sürülen devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu (MMORPG) World of Warcraft binlerce, hatta milyonlarca oyuncunun birlikte çevrimiçi olarak katılabileceği bir oyundur. Oyun piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra, dünya çapında muazzam bir başarı ve popülerlik dönemi yaşadı.

Kısa sürede tüm zamanların en popüler MMORPG'si haline gelerek ve 2010'da 12 milyon aboneyle zirveye ulaştı. Guinness Rekorlar Kitabı'nda en popüler MMORPG olarak yerini alan World of Warcraft unutulmaz oyunlar arasında yerleşti. WOW, Blizzard Entertainment firmasına 16 yılda 9.23 milyar dolar gelir sağlayarak tüm zamanların en çok kazandıran oyunlarından biri oldu.

MMORPG’a olan ilginin azalışı ve sunulan genişleme paketinin oyuncular tarafından beğenilmemesi sebebi ile oyunun abone sayısının 4,4 milyona kadar gerilediği tahmin edilmektedir.

World Of Warcraft Haberleri

Oyuncuların beklediği gün geldi: World of Warcraft: Shadowlands sizlerle

Blizzard‘ın World of Warcraft konusunda inişli çıkışlı zamanları olsa da bir noktada oyuncuyu dinlemesi tatlı aslında. Diğer taraftan BFA sonrası World of Warcraft: Shadowlands‘in ilaç gibi geldiğini itiraf etmek gerek. Tabii Blizzard’ın hala üzerinde çalışması gereken birkaç nokta olduğunu da bilmelisiniz. Shadowlands, hala gelişmeye ve yeni içerikler sunmaya devam ediyor. Hatta düzeltmeler ve dengelemeler de bunun bir parçası.

Haber 25-12-2020 16:42

World of Warcraft: Shadowlands tüm zamanların en hızlı satan PC oyunu oldu

23 Kasım’da dünyanın dört bir yanındaki World of Warcraft oyuncuları, büyük merakla beklenen sekizinci genişleme paketi Shadowlands‘de Azeroth’un ahiretinin bilinmez köşelerine doğru yolculuğa çıktı.

Haber 11-12-2020 16:01

Efsanevi oyun müzikleri listesi 2020

Oyun müzikleri, hele de sevdiğimizi oyunların müzikleri sadece oyunu oynarken değil ondan sonra da belki yıllarca kulaklarımızda çınlar. Hele hele Diablo gibi ikonik oyun müzikleri asla unutulmaz.

Haber 14-10-2020 13:56

World of Warcraft: Shadowlands ertelendi!

Blizzard, World of Warcraft: Shadowlands paketini resmen erteledi. Worlds of Warcraft Twitter hesabı, John Hight imzalı uzun bir açıklama yayınlayarak Shadowlands paketinin ertelendiğini açıkladı. Açıklamada World of Warcraft: Shadowlands'in çıkış tarihi hakkında ipucu verildi.

Haber 02-10-2020 15:06

World Of Warcraft

World Of Warcraft Hakkındaki Haberler Mynet'te. World Of Warcraft Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Warcraft 2 cephesinden olumlu haberler geliyor! İkinci film yolda...

Yapım şirketi Legendary Pictures, World of Warcraft oyun serisinden uyarlanacak yeni bir yapıma dair yeşil ışık yaktı.

Trend 24-09-2020 14:49

World of Warcraft Shadowlands’in yeni videosu Maldraxxus

Blizzard’ın hazırladığı yeni animasyon dizisi Shadowlands Öteki Dünyalar: Maldraxxus (Shadowlands Afterlives: Maldraxxus) ikinci bölümü şimdi yayında.

Haber 07-09-2020 14:08

Twitch yayıncısı Byron ''Reckful'' Bernstein hayatını kaybetti!

Reckful nick'iyle tanınan ünlü Twitch yayıncısı Byron Bernstein, hayatını kaybetti. World of Warcraft ile arası oldukça iyi olan Reckful henüz 31 yaşındaydı. Peki Byron ''Reckful'' Bernstein neden öldü?

Haber 03-07-2020 09:33

Activison ve EA, mikro ödemelerden ne kadar para kazanıyor?

Dünyadaki en büyük oyun yayıncılarından ikisi olan Activision Blizzard ve Electronic Arts, oyunlarının mikro işlemlerden ne kadar para kazandığı konusunda yeni rakamlar paylaştı.

Haber 13-05-2020 14:17

World of Warcraft: Shadowlands – Alpha incelemesi

Sınırlı sayıda kullanıcıya ulaşan World of Warcraft Shadowlands alpha süreci gelişmeye devam ediyor. Durum böyle olunca aradan haftalar geçse bile koca mmorpg’nin tüm detaylarını tek yazıya sığdırmak tabii ki imkansız. Şimdiye kadar oyunda bizi neler bekliyor gelin beraber bakalım. Ayrıca merak etmeyin, eğer spoiler istemiyorsunuz bu yazıda hikaye bakımından gerçekleşen ve Blizzard tarafından henüz duyurulmamış hiçbir detaya girmeyeceğiz.

Haber 08-05-2020 17:36

World of Warcraft Oynayanları Sevindirecek Haber

Bitişine sadece günler kala Blizzard, World of Warcraft için şu anda uygulanan çifte XP etkinliğinin süresini oyuncuların istekleri doğrultusunda uzattı. Winds of Wisdom olarak adlandırılan etkinliğin pazartesi günü sona erdirilmesi planlanmıştı.

Haber 18-04-2020 14:11

Patrick Dawson ile 8.3 Visions of N’Zoth Üzerine

Büyük gün yakın. Blizzard Entertainment’ın dünyaca ünlü devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu World of Warcraft’ın yeni güncellemesi 14 Ocak’ta geliyor. Peki bu süreçte oyunun takipçilerini neler bekliyor veya tam olarak beklentilerimiz karşılanabilecek mi? Geçtiğimiz günlerde Blizzard geliştiricilerinden Patrick Dawson, aklımıza takılan bazı soruların cevaplarını verdi.

Haber 13-01-2020 23:48

World of Warcraft’ın Yeni Güncellemesi Visions of N’Zoth Çıkış Tarihi Açıklandı

MMORG dünyasının sevilen isimlerinden biri olan World of Warcraft, yeni içeriklerini oyuncularına sunmaya devam ediyor. Bu sefer tüm Azeroth’u tehdit eden N’Zoth karşısında zorlu dakikalar bizi bekleyecek. Yeni güncelleme bizi sadece yeni bir düşmanla baş başa bırakmayacak, aynı zamanda karakterlerin güçlenmesi adına birtakım güzellikler de geliyor.

Trend 24-12-2019 18:21

World of Warcraft: Shadowlands sinematik fragman yayınlandı

World of Warcraft için uzun süredir beklenen gün geldi. İşte karşınızda World of Warcraft: Shadowlands ilk sinematik fragman.

Trend 01-11-2019 22:50

World of Warcraft’ın yeni macerası Battle for Azeroth: Rise of Azshara sizlerle

Blizzard Entertainment’ın dünyaca ünlü MMORPG World of Warcraft genişleme paketi Battle for Azeroth için gelen yepyeni macera Rise of Azshara, yayında. Hikayenin bu bölümünde Dalgaların Kraliçesi, kaynayan bir lanet eşliğinde denizlerin derinliklerinden geliyor.

Trend 26-06-2019 17:24

World of Warcraft Classic’in çıkış tarihi duyuruldu

Takvimlerinizi işaretleyin! 27 Ağustos itibariyle tüm oyunseverler ve World of Warcraft hayranları, World of Warcraft Classic aracılığıyla Azeroth’un eski günlerini yeniden yad etme (ya da o günlere ilk kez tanık olma) fırsatı elde edecek.

Trend 16-05-2019 13:40

World of Warcraft Classic’in çıkış tarihi duyuruldu

Takvimlerinizi işaretleyin! 27 Ağustos itibariyle tüm oyunseverler ve World of Warcraft hayranları, World of Warcraft Classic aracılığıyla Azeroth’un eski günlerini yeniden yad etme (ya da o günlere ilk kez tanık olma) fırsatı elde edecek.

Trend 15-05-2019 15:05

Hearthstone’un The Dalaran Heist’i hakkında detaylı bilgi!

Blizzard ile Hearthstone'a yeni eklenecek paketleri Rise of Shadows: The Dalaran Heist hakkında konuştuk. Oyun tasarımcılarından bizzat bilgi aldık.

Trend 13-05-2019 09:57

World of Warcraft kullanıcı sayısı azalıyor

Blizzard Entertainment tarafından yayınlanan yeni rakamlar, World of Warcraft’ın kayıtlı kullanıcı sayısının düşmeye devam ettiğini gösterdi.

Haber 09-11-2015 10:00

World of Warcraft’tan oyunculara af!

Başarılı oyun stüdyosu Blizzard’ın MMORPG türündeki oyunu World of Warcraft için Undeleted Character ismiyle çıkacak olan sistem, oyuncularınızı affedecek.

Haber 30-09-2014 08:45

World Of Warcraft film oldu!

Uzun süredir World of Warcraft filmi projesinin başında bulunan Duncan Jones, müjdeli haberi nihayet verdi.

Haber 25-05-2014 09:21

World of Warcraft’tan büyük kıyak

Blizzard, oyun trafiğindeki aksaklıkları engellemek için, kalabalık sunuculardaki oyuncularına -o kadar da kalabalık olmayan- diğer sunuculara ücretsiz geçiş hakkı verdi.

Haber 17-01-2014 09:30

World of Warcraft çılgınlığı

Dünyanın popüler devasa online rol yapma oyunu World of Warcraft dördüncü genişleme paketi Mists of Pandaria dünya ile aynı anda Türkiye'de satışa sunuldu.

Haber 25-09-2012 04:27