Yalancı Dizisi Haberleri

Yılın oyuncusu ödülünü alan Salih Bademci gözyaşlarını tutamadı!

İlk ve Son, Yalancı ve Kulüp dizileriyle 2021 yılına damga vuran oyuncu Salih Bademci, GQ Men Of The Year 2021'de 'Yılın Oyuncusu' ödülünü aldı. Ödül için sahneye çıkan Salih Bademci, sahnede gözyaşlarına hakim olamadı. Yalancı dizisindeki partneri Burçin Terzioğlu da Bademci'yi kutlayarak "Şahane oyuncu, güzel insan, sen çok yaşa" dedi.

Magazin

Yalancı dizisi final yaptı! Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'den veda paylaşımları

Show TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Yalancı, 10. bölümüyle final yaparak ekrana veda etti. Dizinin başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci de sosyal medya hesaplarından diziye veda paylaşımları yaptı. Terzioğlu veda paylaşımda "Kadına şiddetin hiçbir şekline sessiz kalmayan savaşçı bir karakteri canlandırdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Magazin

Yalancı neden final yapıyor? Yalancı neden bitti?

Başrollerinde Salih Bademci ile Burçin Terzioğlu’nun yer aldığı Yalancı dizisi, final yapıyor. Liar dizisinden uyarlanan Show TV’nin sevilen dizisi Yalancı, 10. bölümünün ardından ekranlara veda edecek.

Magazin

'Yalancı'da Deniz, Mehmet Emir'i öldürmekle suçlanıyor!

Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi 'Yalancı'nın bu akşam ekrana gelecek 10. bölümünde Mehmet Emir'in kayboluşundan bir ay sonra cesedi bulunur. Mehmet Emir öldürülmüştür ve pek çok kişinin onu öldürmek için sebebi olmasına rağmen bütün oklar katilin Deniz olduğunu işaret etmektedir.

Magazin

Yalancı Dizisi

Yalancı Dizisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yalancı Dizisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yalancı dizisinin final bölümünde neler olacak? Gerçek hikâyesinin sonu merak uyandırdı

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin başrollerini üstlendiği Yalancı dizisi Show TV’nin iddialı yapımlarından biri olarak gösteriliyordu. Her bölümünde izleyicisinin kafasını karıştırmayı başaran dizi, BAFTA ödüllerine aday gösterilen İngiliz dizisi Liar'dan uyarlandı. Final bölümüyle ekrana gelecek olan dizide kimin yalan söylediği hâlâ merak konusu. Sizler için Yalancı dizisinin orijinal hikâyesini araştırdık.

Trend

Yalancı dizisi 10. bölümüyle final yapıyor! Yalancı'nın finalinde Mehmet Emir ölüyor mu?

Show TV'de ekrana gelen Yalancı dizisi 10. bölümüyle final yaparak ekrana veda ediyor. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı Yalancı'nın final bölümünden de çarpıcı bir fragman yayınlandı. Yalancı'nın final bölüm fragmanında, polislerin Mehmet Emir'in öldürüldüğünü söylemesi izleyenleri şoke ederken Deniz, cinayet suçlamasıyla karşı karşıya kalıyor.

Magazin

Yalancı dizisi final yapıyor!

Yalancı dizisinden hayranlarını üzecek haber geldi. Başrollerini Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak'ın paylaştığı Yalancı dizisi bir türlü istenen reytingleri yakalayamadı. Dizinin 10. bölümde final yapacağı iddia edildi.

Magazin

Yalancı dizisi 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Mehmet Emir, Deniz'in evine zorla giriyor!

Show TV'nin sevilen dizisi Yalancı 8. bölümüyle ekrana geldi. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerde oynadığı Yalancı'nın 9. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yalancı yeni bölümde, Deniz'in kapısına dayanan Mehmet Emir zorla eve giriyor. Korkunç yüzünü bir defa daha gösteren Mehmet Emir, "O akşamı hatırlıyor musun? Ne kadar güzeldin, ne kadar heyecanlıydın. Hatta güzelliğinin bir parçası heyecanındandı" diyor. Büyük korku yaşayan Deniz ise "Senden iğreniyorum, sen sapıksın" diyor.

Magazin

Yalancı dizisi 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Beni yenemezsin Mehmet Emir

Show TV'nin sevilen dizisi Yalancı 7. bölümüyle ekrana geldi. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı Yalancı'nın 8. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Evine yapılan saldırıyı Deniz'in gerçekleştirdiğini düşünen Mehmet Emir, Deniz'i sinir eden konuşmalarından birini daha gerçekleştiriyor. Deniz ve Görkem ise Mehmet Emir'in evine saldıran kişiyi bulmak için plan yapıyor. Mehmet Emir'in kendisine saldırdığını anlayan ve zor günler geçiren Canan ise intihara teşebbüs ediyor.

Magazin

Yalancı 7. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Mehmet Emir, Deniz'e saldırıyor

Show TV'de ekrana gelen Yalancı dizisinin 7. bölümünden 3. fragman yayınlandı. Gerilimin ve heyecanın artacağı bir bölümün sinyallerini veren Yalancı'nın yeni bölüm fragmanında Deniz, Mehmet Emir'in yeni kurbanını uyarmaya çalışırken delil aramaya devam ediyor. Mehmet Emir ve Deniz arasındaki kovalamaca oyunu giderek tehlikeli bir hal almaya başlıyor ve Mehmet Emir, Deniz'i öldürmeye çalışıyor. Deniz, Mehmet Emir'in elinden nasıl kurtulacak merakla bekleniyor.

Magazin

Yalancı neden yok, final mi yaptı? Yalancı'nın yeni bölümü ne zaman?

Başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci ve Hazal Türesan gibi oyuncuların yer aldığı Yalancı dizisi, yeni bölümüyle her hafta cuma günleri Show TV ekranlarında seyircileriyle buluşuyordu. Ancak Yalancılar dizisinin yeni bölümünün, 29 Ekim 2021 Cuma günü yayınlanan Show TV yayın akışında yer almadığı görüldü.

Magazin

Yalancı dizisinin Yasemin’i Hazal Türesan’dan sıra dışı tiyatro oyunu! Oyun boyunca hep ıslak

Son olarak Yalancı dizisinde canlandırdığı Yasemin karakteriyle ekranda olan Hazal Türesan, aynı zamanda sıra dışı bir tiyatro oyunuyla sahnede performans sergiliyor.

Magazin

Yalancı 6. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Deniz ve Görkem'in Mehmet Emir planı ne?

Show TV'de ekrana gelen Yalancı dizisinin 6. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Mehmet Emir'in Deniz'e "Bu oyunu seninle oynamak gerçekten çok keyifli" dediği Yalancı'nın 6. bölüm fragmanında, Deniz büyük bir öfke patlaması yaşıyor. Deniz'in Mehmet Emir'le ilgili bir şey bulduğunu söylemesi merak uyandırırken Görkem'le beraber nasıl bir plan yapacakları heyecanla bekleniyor. Deniz ve Okay'ın Yasemin'e gösterdiği tepki ise dikkat çekiyor.

Magazin

Yalancı'da seyirciyi şoke eden ters köşe!

Show TV'nin Süreç Film imzalı dizisi Yalancı'nın dün akşam ekrana gelen bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşandı. Deniz, Mehmet Emir'in hastanedeki dolabına gizlice ilaç yerleştirerek onu yakalatmayı planladı. Mehmet Emir ise kendisine kurulan tuzağı fark etti ve finalde Deniz'e yaptığı ters köşeyle izleyenleri şoke etti. Mehmet Emir, ilaç şişesini Deniz'in okuldaki dolabına koyarak adeta meydan okudu. Bu hamleden sonra Deniz'in ne yapacağı şimdiden büyük merak konusu oldu.

Magazin

Yalancı dizisi 5. yeni bölümden çarpıcı fragman! Mehmet Emir'in yeni kurbanı kim olacak?

Yalancı dizisinin 5. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerde oynadığı Yalancı'nın yeni bölümünde Mehmet Emir'in elinde ilaç şişesi tuttuğu tanıtımda evine gelen kadın akıllara "yeni kurbanı mı?" sorusunu getiriyor. Deniz'in başkalarının da kendisiyle aynı kaderi paylaşmaması için yapacağı plan merakla bekleniyor. Deniz'in okuldaki diğer öğretmenlerden aldığı tepki karşısındaki ani çıkışı dikkat çekiyor.

Magazin

Yalancı dizisinin Mehmet Emir’i Salih Bademci’den olay fotoğraflar

Salih Bademci, bir dergi için objektif karşısına geçti. Son zamanların en dikkat çeken isimlerinden biri olan Salih Badem, 2 projesiyle gündemde. Blu TV için çekilen İlk ve Son adlı dizide Özge Özpirinçci’yle beraber rol alan başarılı oyuncu şimdilerde Show TV’nin yeni sezondaki iddialı yapımı Yalancı dizisinde izleyici karşısına çıkıyor.

Magazin

Yalancı dizisi 4. yeni bölümden çarpıcı fragman! Mehmet Emir'in büyük sırrı ortaya mı çıkıyor?

Yalancı dizisinin 4. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerde oynadığı Yalancı'nın yeni bölümünde Yasemin, Mehmet Emir'in ölen karısına ne olduğunu öğrendiklerini söylerken bu durum karşısında Mehmet Emir de elindeki büyük kozu kullanıyor ve Murat'la aralarında olan ilişkiyi bildiğini ifade ediyor. Taraflar arasındaki gerilim giderek artarken Deniz, Mehmet Emir'e dair çok önemli bir bilgiye ulaşıyor.

Magazin

1 Ekim Cuma reyting sonuçları! Hangi yapım zirveye oturdu?

1 Ekim Cuma akşamı Kırmızı Oda, Arka Sokaklar ve Yalancı gibi yapımlar ekrana geldi. Dün yayınlanan dizi, film ve programların reyting sonuçları açıklandı.

Trend

Yalancı dizisi 3. yeni bölümden çarpıcı fragman! Yalancının kim olduğu ortaya mı çıkıyor?

Yalancı dizisinin 3. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerde oynadığı Yalancı'nın yeni bölümünde Deniz ve Mehmet Emir'in gerilim dolu konuşmasının dikkat çekiyor. Doruk'un "Tecavüzcü müyüm ben?" sorusu kafaları karıştırıyor. Yasemin'in bulduklarından Deniz'e ve polise bahsetmeyeceğini söylemesi ise şüphe uyandırıyor. Deniz'in saldırıya uğraması korku dolu anlara sahne olurken, kimin 'yalancı' olduğu konusundaki gizem bu bölüm çözülmeye başlıyor.

Magazin

24 Eylül reyting sonuçları! Kırmızı Oda mı, Arka Sokaklar mı reytinglerde birinci oldu?

24 Eylül reyting sonuçları, 25 Eylül sabah saatlerinde TİAK tarafından paylaşılıyor. 24 Eylül'de Kırmızı Oda, Arka Sokaklar, Yalancı ve Aşk Mantık İntikam gibi yapımlar ekranlara geldi. Peki 24 Eylül reyting sonuçlarında kim birinci oldu? İşte yanıtı...

Trend

Yalancı dizisi 2. yeni bölümden çarpıcı fragman! Yalancı'da Deniz mi yoksa Mehmet Emir mi gerçekleri söylüyor?

Show TV'nin yeni dizisi 'Yalancı', geçtiğimiz Cuma akşamı izleyiciyle buluştu. İlk bölümüyle sosyal medyada büyük yankı uyandıran dizinin 2. bölümünden çarpıcı bir fragman daha yayınlandı. Yalancı'nıın 2. bölümünde Deniz ve Mehmet Emir'in geçirdikleri gizemli gecenin ardından yaşadıkları izleyicileri ikiye böldü. Deniz (Burçin Terzioğlu), Mehmet Emir'in (Salih Bademci) kendisine zarar verdiğine emin ancak kanıtları Mehmet Emir'in temizlediğini iddia ediyor

Magazin

Yalancı dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Mehmet Emir, Deniz'e yalvarıyor

Henüz ilk bölümü yayınlanmasına rağmen sezonun çok konuşulan yapımları arasına giren Yalancı dizisi, sıra dışı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla nefes kesti. Yalancı dizisi, 2. bölüm fragmanıyla seyircide büyük heyecan uyandırdı. Yeni bölümde Mehmet Emir, Deniz'in birlikte geçirdikleri geceye dair yaptığı tecavüz paylaşımı nedeniyle zor durumda kalıyor ve Deniz'e, paylaşımı silmesi için yalvarıyor.

Magazin

Yalancı dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Deniz'in tecavüz paylaşımı sonrasında Mehmet Emir'in evine polis baskını!

Show TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Yalancı, 1. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerde oynadığı Yalancı'nın 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Gerilim dolu tanıtımda Deniz'in sosyal medyada yaptığı tecavüz paylaşımı sonrasında hem kendisinin hem de Mehmet Emir'in zor anlar yaşadığı görülüyor. Mehmet Emir'in evine yapılan polis baskını dikkat çekerken heyecan yükseliyor. Şüpheler ve soru işaretleri giderek artıyor.

Magazin

Yalancı dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? Yalancı dizisi oyuncuları kimler?

Yalancı dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyici ile buluştu. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki Yalancı dizisi konusu nedir? Yalancı dizisi oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

Magazin

Yalancı dizisi 1. bölüme damga vuran sahne! Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci, Yalancı dizisiyle sosyal medyayı salladı

Show TV'nin yeni dizisi Yalancı 1. bölümüyle bu akşam ekrana geldi. Sıra dışı hikayesiyle dikkat çeken Yalancı'da Salih Bademci ile birlikte başrolde oynayan Burçin Terzioğlu'nun performansı sosyal medyada da gündem oldu. Deniz (Burçin Terzioğlu) ve Mehmet Emir (Salih Bademci) arasında gerçekte neler yaşandığı seyirciyi meraklandırdı.

Magazin

Yalancı dizisi 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yalancı ne zaman başlıyor? İşte konusu ve oyuncuları

Show TV'nin yeni sezondaki dizisi Yalancı'nın 1. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Yalancı'nın ilk bölümünden yayınlanan yeni tanıtımda Deniz (Burçin Terzioğlu) ve Mehmet Emir (Salih Bademci) arasında sürecek mücadelenin ilk sinyalleri veriliyor. Süreç Film imzalı dizi Yalancı, ilk bölümüyle 17 Eylül Cuma akşamı izleyiciyle buluşuyor.

Magazin

Yalancı dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı! İşte Yalancı konusu ve oyuncu kadrosu

Show TV'nin yeni sezondaki dizisi Yalancı'nın yayın tarihi açıklandı. Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin yer aldığı Yalancı'nın 1. bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Deniz (Burçin Terzioğlu) ve Mehmet Emir (Salih Bademci) akşam yemeği için bir araya geliyor. Keyifle geçen yemeğin ardından yaşananlara ise iki tarafın gözünden tanıklık ediliyor. Deniz, büyük bir travma yaşarken Mehmet Emir, güzel bir gece geçirdiğini iddia ediyor.

Magazin

Yalancı dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin dizisi Yalancı ne zaman başlıyor?

Show TV'nin yeni sezondaki dizisi Yalancı'nın 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Deniz (Burçin Terzioğlu) ve Mehmet Emir (Salih Bademci) akşam yemeği için bir araya geliyor. Keyifle geçen yemeğin ardından yaşananlara ise iki tarafın gözünden tanıklık ediliyor. Deniz, büyük bir travma yaşarken Mehmet Emir, güzel bir gece geçirdiğini iddia ediyor. Eylül ayında ekrana gelecek olan Yalancı'da Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak başrollerde oynuyor.

Magazin

Yalancı dizisinin ilk afişi yayınlandı

Show TV'de izleyiciyle buluşacak olan ve geçtiğimiz haftalarda çekimlerine başlanan, başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak’ın yer aldığı Yalancı dizisinin afişi görücüye çıktı.

Magazin

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin dizisi Yalancı'dan yeni fragman! Yalancı dizisi ne zaman başlıyor?

Show TV'nin yeni sezondaki dizisi Yalancı'dan 2. fragman yayınlandı. Eylül ayında ekrana gelmeye hazırlanan Yalancı dizisinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak başrollerde oynuyor.

Magazin

Yalancı dizisinden ilk fragman yayınlandı! İşte Yalancı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Show TV'nin yeni sezondaki dizisi Yalancı'dan ilk fragman yayınlandı. Eylül ayında ekrana gelmeye hazırlanan Yalancı dizisinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak başrollerde oynuyor.

Magazin

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin başrollerini paylaştığı Yalancı dizisi sete çıktı

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci ikilisini başrolde buluşturan Yalancı dizisinin setinde çekimler başladı. Dizinin oyuncuları okuma provalarının tamamlanmasının ardından sette çalışmalarda yer aldı.

Magazin