Yangın Tüpü Haberleri

İstanbul'dan sonra bu kez Bursa! Durakta oturan trans bireye köpükle saldırdılar yetmedi o anları kaydettiler

Sosyal medyada paylaşılan ve Bursa'da çekildiği iddia edilen görüntüler gündem oldu. Söz konusu görüntülerde otobüs durağındaki bankta oturan trans bireye, kamyonetle yaklaşan grubun yangın tüpüyle gaz sıktığı anlar yer aldı. Geçtiğimiz ay İstanbul Fatih'te de benzer görüntüler kaydedilmiş, kadınlara yangın tüpünü sıkarak kaçan üç şüpheli, polis tarafından yakalanmıştı.

Haber 29-08-2023 15:29

Kaldırımda bekleyen kadınlar üzerlerine yangın tüpü sıkmışlardı! Görüntülerdeki şahıslar yakalandı

Otomobil ile trafikte dolaşırken kaldırımda bekleyen kadınların yanına yanaşıp "Çalışıyor musunuz?" diye sorup, devamında kadınlara yangın tüpüyle saldıranlar yakalandı. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin göz altına aldığı K.K., O.K. ve E.Y.'nin işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Haber 25-07-2023 16:24

Kaldırımda bekleyen kadınlar üzerlerine yangın tüpü sıkılınca neye uğradığını şaşırdı! O anları sosyal medyadan küstahça paylaştılar

Otomobil ile trafikte dolaşırken kaldırımda bekleyen kadınların yanına yanaşıp "Çalışıyor musunuz?" diye sordular, devamında ise kadınlara yangın tüpüyle saldırdılar. İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Çapa semtinde imza attıkları bu çirkin hareketi 3 kişi o anları sosyal medyada da küstahça paylaştı. Yangın tüpü sıkıldığında neye uğradığını şaşıran kadınlar ise şikayetçi olmadı.

Haber 24-07-2023 14:08

Ordu'da otomobildeki yangın tüpünde uyuşturucu ele geçirildi

Ordu'nun Altınordu ilçesinde şüphe üzerine durdurulan araçta yangın tüpüne gizlenen uyuşturucu bulundu.

Yurthaber 20-04-2023 15:17

Yangın Tüpü

Yangın Tüpü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yangın Tüpü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Antalya'da seyir halindeki otomobil yandı

Antalya'da seyir halindeki otomobil yandı

Yurthaber 18-10-2022 21:08
Yurthaber 23-09-2022 17:36

Selde yıkılan dükkanının inşasında işçi olarak çalışıyor

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde 11 Ağustos 2021'de Ezine Çayı'nın taşması sonucu iş yeri su altında kalan Şaban Demir, dükkanların inşaatını üstlenen taşeron firmada işçi olarak görev yapıyor - Şaban Demir: - "Allah devletimizden, milletimizden razı olsun. Şu anda mevcut dükkanımız yapılıyor. Bütün dükkanlar yapılacak. Eskisinden daha iyi olacak"

Yurthaber 10-08-2022 13:36