Yediemin Haberleri

Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Sahibi olmayan hacizli mallar Kızılay'a devredilecek! 1 Kasım'da başlıyor...

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yedieminlerde bulunan hacizli malların mülkiyet devrinin gerçekleştirilememesi durumunda Türkiye Kızılay Derneği’ne bedelsiz devrinin yapılacağını duyurdu.

Finans 21-10-2023 15:20

Hacizli eşyalar için Adalet Bakanlığı'ndan karar! Resmi Gazete'den duyurdular, 1 Kasım'da uygulanmaya başlayacak: Hepsi satılıyor...

Adalet Bakanlığı, hukuken muhafazasına gerek kalmayan yedieminlerdeki hacizli malların tasfiyesine ilişkin düzenlemenin, 1 Kasım'dan itibaren uygulanmaya başlayacağını duyurdu.

Finans 18-10-2023 14:33

Yer: Depremin vurduğu Adıyaman... Adeta mezarlık! Görenlerin dikkatini çekiyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Adıyaman’da depremden geriye kalan araç mezarlığı görenlerin dikkatini çekiyor. Enkaz altında kalan ve hurdaya dönen yüzlerce aracın kaldırıldığı, havadan görüntülenen yediemin otoparkları deprem felaketinin etkisini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Haber 27-02-2023 11:31

Yüzde 60 zam geldi! Yediemin otoparklarında çekici ücretleri 400 TL... Yediemin ücret tarifesi ne kadar oldu?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında Yediemin Otoparklarına çekilerek muhafaza altına alınan araçların günlük otopark ve çekici ücretlerinin yeniden düzenlenmesi teklifi kabul edildi. Böylece, park yasağı halinde 250 lira olan çekme ücreti ve park yasağı dışındaki özel taşıma ücreti 250 liradan, yüzde 60 zamla 400 liraya çıkmış oldu.

Finans 26-01-2023 13:35

Yediemin

Yediemin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yediemin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Araba fiyatlarındaki düşüş, yedieminleri de etkileyecek

Sıfır otomobiller için getirilen 6+6 şartı sonrası ikinci el araç piyasasında fiyat durumu merak edilmeye başlandı. Düzenleme ile sıfır ve ikinci el otomobil piyasasındaki yaşanması beklenen fiyat düşüklüğü, yediemin otoparkındaki araçların fiyatına da etki edecek.

Finans 07-09-2022 10:06