Yiğit Şardan Haberleri

Yiğit Şardan kimdir, nereli ve ne iş yapıyor? Yiğit Şardan’ın serveti ne kadar?

Galatasaray’da 38’inci başkanlık yarışında yer alan Yiğit Şardan, sarı-kırmızılı kulüpte yöneticilik de yaptı. Dijital dönüşüm ile beraber Galatasaray’ın gelirini 1,2 milyar TL’ye çıkarmayı hedefleyen Yiğit Şardan’ın listesinde mevcut 2. Başkan Abdurrahim Albayrak da dâhil olmuştu.

Spor 19-06-2021 11:25

Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanı belli oldu mu? İşte seçim sonuçları!

Metin Öztürk, İbrahim Özdemir, Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas ve Yiğit Şardan'ın başkanlık için yarıştığı Galatasaray’da seçimler, 19 Haziran 2021 Cumartesi sabah saatlerinden itibaren başlamıştı. Oy verme işlemleri, saat 16:00'ya doğru tamamlandı. Galatasaray'da yeni başkanın belli olacağı oyları sayma işlemi tamamlandı. Yeni başkan başkan belli oldu.

Spor 19-06-2021 10:48

Yiğit Şardan: Bu bir başkanlık seçimi, teknik direktör değil

Galatasaray Spor Kulübü başkan adayı Yiğit Şardan, "Ben herhangi bir teknik direktör ismi vermeyi doğru bulmuyorum. Galatasaray Başkanı kim olacaksa karar onun. Herhangi bir hocanın paçasına tutunarak da başkanlığa yürümeyi de doğru bulmuyorum. Fatih hocanın adını zikrederek, 'A planımız, B planımız Fatih Terim' demek çok doğru bir şey değil. Çünkü bu bir başkanlık seçimi, teknik direktör seçimi değil" dedi.

Spor 10-06-2021 11:11

Yiğit Şardan'dan olay gönderme!

Galatasaray Başkan adaylarından Yiğit Şardan FoxTV'de yayınlanan "Çalar Saat" programının konuğu oldu. Şardan Fatih Terim sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Spor 04-06-2021 11:31

Yiğit Şardan

Yiğit Şardan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yiğit Şardan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.