Yıldız Kaplan Haberleri

Tatlı Kaçıklar'ın Seksi Şempanze'si Yıldız Kaplan’ın son hali gündem oldu! Güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

90'lı yılların sonunda yayınlanan başrollerini Mehmet Ali Erbil ile Yalçın Menteş'in paylaştığı komedi dizisi Tatlı Kaçıklar'da "Çat çat çat Kel Bezhat"ın sevgilisi "Seksi Şempanze"ye hayat veren Yıldız Kaplan’ın son hali herkesi şaşırttı. O dönemde ve sonrasında da güzelliğiyle akıllarda yer eden Yıldız Kaplan, adeta yıllara meydan okuyor.

Magazin 24-07-2023 16:07

Tatlı Kaçıklar'ın Seksi Şempanze'siydi! Yıldız Kaplan zamana meydan okuyor

Mehmet Ali Erbil ile Yalçın Menteş'in paylaştığı bir döneme damga vuran komedi dizisi 'Tatlı Kaçıklar'ın Seksi Şempanze'si Yıldız Kaplan aradan geçen 26 yıla rağmen güzelliğiyle kendisine hayran bırakmaya devam ediyor.

Magazin 26-01-2022 08:26

Yıldız Kaplan’dan Karahan Çantay isyanı

Bir döneme damga vuran isimlerden olan Yıldız Kaplan, Twitter hesabından Karahan Çantay’ın ölümüyle ilgili paylaşım yaptı. Türkiye’nin ilk erkek güzelinin cenazesinin bile alınmamasına isyan eden Yıldız Kaplan 'herkes kapısının önünü süpürsün' dedi.

Magazin 11-03-2021 11:39

Tatlı Kaçıklar'ın 'Seksi Şempanze'si Yıldız Kaplan yıllar sonra ortaya çıktı

Tatlı Kaçıklar dizisinde oynadığı 'seksi şempaze' karakteriyle bir döneme damga vuran Yıldız Kaplan kariyerine ara vererek kendini oğluna adadı. Yıldız Kaplan yıllar sonra ortaya çıktı ve son haliyle dikkat çekti.

Magazin 16-02-2020 13:55

Yıldız Kaplan

Yıldız Kaplan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yıldız Kaplan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tatlı Kaçıklar'ın 'Seksi Şempanze'si Yıldız Kaplan'ın son haline beğeni yağdı

Tatlı Kaçıklar dizisinde oynadığı 'seksi şempaze' karakteriyle bir döneme damga vuran Yıldız Kaplan uzun zamandır ekranlara ara vermiş durumda... Yıldız Kaplan sosyal medya paylaşımlarıyla ise beğeni toplamaya devam ediyor.

Magazin 31-01-2020 11:30

Dursun Ali Sarıoğlu'na veda... Yakınları sitem etti

Usta Oyuncu Dursun Ali Sarıoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Dursun Ali Sarıoğlu'nun yakınları sanat camiasına sitem etti

Magazin 03-04-2018 16:13

Rol arkadaşı Yıldız Kaplan, Dursun Ali Sarıoğlu'nun son günlerini anlattı

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Dursun Ali Sarıoğlu (81) kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Tatlı Kaçıklar dizisinde canlandırdığı karakterle döneme damga vuran Yıldız Kaplan, usta oyuncunun sanat camiasına kırgın gittiğini belirtti.

Magazin 02-04-2018 20:58

Yıldız Kaplan'ın evinde özel parti

Yıldız Kaplan, dün gece yeni yayınladığı "Uçabiliriz" single çalışmasının tanıtımı için Beykoz'daki evinde ulusal radyoların müzik direktörleri ve programcılarının katıldığı özel bir davet düzenledi.

Magazin 04-05-2014 14:45